Persze, ezt Pipi rosszul tudja, de a lényeget ez nem érinti.
A közgáz tanáromnak mindig az volt a mondókája, hogy ezek a multi kereskedők tulajdonképp csak kihasználnak minket... magyar árut adnak el magyar embereknek, Magyarországon - csak a haszon (árrés) az nem lesz magyar soha sem A rendszerváltás után beszervültek ide, a működő, odakint évtizedek alatt kifinomult szisztémát iderakták, ami nyilván jobb volt, mint a szocializmus hasonló ágazata... mára meg úgy megerősödtek, hogy kiszorítani is nehéz őket.
'....ezt próbálja neked Pipi elmagyarázni..."
Aki (mármint Pipi) még azt sem fogja fel, hogy a kereskedelem nem teremt SEMMIFÉLE értéket, csak egy közvetítő láncszem a gyártó és a végfelhasználó között.
Jézus ereje már az én adómat is na a vírusválságra való tekintettel sajnos csúszik a H.A.B besorolás Nem akarok vele kapkodni alapos elemzésnek kell alávetnem a meglévő jegyzetelt információimat az új rangsoroláshoz 1 valamit azonban már most kijelenthetek. Mivel dzsínó fórumostárs olyan ritkán tisztel meg bennünket jelenlétével és értékes, építő jellegű hozzászólásaival, hogy Őt kénytelen vagyok kivenni a listáról természetesen egy Tiszteletbeli első hely Őt mindig illetni fogja még akár posztumusz is. Viszont az élő ranglistáról lekerül öröm az ürömben viszont az, hogy azonnal a helyére állhat és késlekedés nélkül elfoglalhatja régen kiérdemelt pozícióját fireblade 105 nevű fórumostársunk.
Köszöntsük nagy tapssal és szeretettel a hülyék listájának új 1 ső helyezettjét.
Hölgyeim és Uraim Üdvözöljétek körötökben a Hülye. Agyatlan. Barmok. Lista első helyezettjét a hülyék numero únóját
FIREBLADE 105-öt
Gratulálunk blődi Nehéz küzdelemben ugyan de kiérdemelten a helyedre kerültél
Te vagy hülye! Fogd már fel, nem CSAK a vállalkozó tartja fent a rendszert, hanem a sok dolgozó adófizető ember. A vállalkozó azon felül hogy befizeti a maga és a cége adóját, csak egy munkáltató, a munkavállaló teremti meg a saját sőt ha már itt tartunk a te adódat is.
a te lényegedet nem Csak azt mantrázod bazdmeg, hogy nem csak a vállalkozó fizet adót hanem mindenki aki pénzt keres. Én meg mondom a frankón a tutit a termelő értékteremtő vállalkozások teremtik meg azt a pénzt amiből te is kapod a fizetésed amiből te is adót képezel Vagy mond ha történt valami változás egyenlőre nem tudok róla Kérdezem amikor kimentek egy lakástűzhöz kivonultok a technikával ráköttök a nagynyomású vezetékre az utcában eloltjátok a tüzet a munka befejeztével látod-e a főnököd(tüzoltóparancsnokod) számlát nyomtatni az elvégzett munka után? Van e róla tudomásod,hogy a károsult az elvégzett munka után átutalja vagy készpénzben kifizeti a munkadíjat amit a parancsnok felszámolt Amiből finanszírozzátok a tűzoltó laktanya komplet fenntartását az összes technika üzembetartását a gépkocsiktól a vízvezeték hálózat karbantartásig a fűtéstől a világításig a fizetésetekig és annak járulékaig. Ha ilyet nem látsz akkor azt nagy valószínűséggel az állam vagy a helyi önkormányzat fizeti
Az államnak és az önkormányzatoknak nincsen saját pénze mivel nincsen saját vállalkozása sem. Pénzünk nekünk van vállalkozóknak akik a gazdasági hasznukból eltartják az államaparátust. Az állam arra van, hogy ezt a pénzt szétossza(mostanában főleg a haveroknak)
Bassza meg valaki segítsen már elmagyarázni ennek a félnótásnak ezt én belefáradtam fél nap a kertben ástam a gyerek játékvízaknáját nincs ehhez most türelmem
nálunk sincs jogsija rá a telepen senkinek nekünk is azt tanácsolták tegyük rá az üzemen kívűli táblát egyébként egy ellenőrzés során megbüntethetnek. De mondom ez egy gyalogkiséretű targonca milyen jogsi??? állítólag arra is kell ugyanolyan papír beszarás
valahogy az én időmbe másképen volt Az jött vizsgázni akinek volt motorja vagy legalább kölcsön tudott valakitől kérni. Ilyen,hogy vezetésgyakorlás olyan nálunk nem volt csak tesztlap vizsga, meg gyakorlati vizsga
van targoncás meg jó targoncás. Az egy külön műfaj járok nagyobb industriákba látom az összehangoltságot baromi ügyesen és precízen mozogna ezekkel a gépekkel. Aztán 10 éven belül már ők sem kellenek meg a tanfolyam sem a robotokat nem küldik el vizsgázni
A közgáz tanáromnak mindig az volt a mondókája, hogy ezek a multi kereskedők tulajdonképp csak kihasználnak minket... magyar árut adnak el magyar embereknek, Magyarországon - csak a haszon (árrés) az nem lesz magyar soha sem
https://index.hu/belfold/2021/...
Aki (mármint Pipi) még azt sem fogja fel, hogy a kereskedelem nem teremt SEMMIFÉLE értéket, csak egy közvetítő láncszem a gyártó és a végfelhasználó között.
Pizza szakirodalom! https://telex.hu/kult/2021/03/...
http://youtu.be/U5Mwc12LtRY
Köszöntsük nagy tapssal
Hölgyeim és Uraim
FIREBLADE 105-öt
Gratulálunk blődi
Az államnak és az önkormányzatoknak nincsen saját pénze mivel nincsen saját vállalkozása sem. Pénzünk nekünk van vállalkozóknak akik a gazdasági hasznukból eltartják az államaparátust. Az állam arra van, hogy ezt a pénzt szétossza(mostanában főleg a haveroknak)
Bassza meg valaki segítsen már elmagyarázni ennek a félnótásnak ezt én belefáradtam fél nap a kertben ástam a gyerek játékvízaknáját nincs ehhez most türelmem