Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ugye, hogy simán kibírtam?!
utánfutóra motor tologatáshoz alu rámpája nem kallódik valakinek?
adok érte ólmot
Aki ide beteszi azt a képet ahogy görnyed a budi felett, annak ez nem oszt nem szoroz már. A tekintete mindent elárul.
kilóra is rajta van mind
gondolom van kisebb is meg nagyobb is szóval a pontos adat tág határok között változhat
a kínainak mindegy ami megmozdul azt megsüti, ami meg nem az a köret
A 3-mas kepet nem kellett volna, most beegett az intelligencia totaliy hianya.
Kilora?
Nyilván rájöttél hogy ismét szövegértési nehézségeid adódtak. Nem baj, már megszoktuk.
Lehet így kezdődött az egész járvány. Bement az európai egy vuhani étterembe, rendelt egy steaket, és mondta hogy közepesen átsütve, "de-ne-véresen"
Itt egy átlagos 3 napos pecám a tiszatóról képekben halat ne keressél a szükséges rosszal nem foglalkozunk
az összes
Mennyi hus van egy deneveren?
Hirtelen denevéreket olvastam és már rád akartam fogni a vírust a denevér evés után.
spiccbotos pecát szeretem, már vettem egyet csak lusta voltam begumizni
a dvcs-ben ilyen 25 centi feletti dévérek is vannak, azokat tervezem megzargatni ha elkap valami aktívabb időszak
baszki
haver felhívott vagy 5 tavat és nincs hely, sok helyen már jövőre is alig
szóval vagy rsd vagy a tisza tó lesz az idei kihívás peca, mondjuk nekem az rsd szimpatikusabb mert nem kell csónakkal baszakodni
na amiket itt leírsz az nem az én műfajom
inkább a botok maradjanak otthon véletlen mint a bogrács vagy a sör
ez hülyeség
a bojlis horgászat meg egy összetett feladat, ott a megakadt halat kiszedni a legkisebb dolog

múlt évben egy olyan vízen ahol a nép általában ilyen 1.0-2.5 kilós pontyokat fogott nekem a legkisebb 5,2 kiló volt, ezen kívül 6 db 6 kilón felüli hal akadt, a legnagyobb 9 kilós volt
az aktív horgászok a spiccbottal meg a többi szarral ezt ott elképzelhetetlennek tartották
mondjuk a buzik el is baszták a több hónapos munkámat ami ilyen eredményekhez vezetett
ha merenyére megyek az egy komplett 7. Már nem is nagyon engednek oda máshogy foglalni. január elején foglaltam augusztus első hetére kaptam helyet a fogaltsági táblázatban 3 szabad hét volt összesen a 32 bojlis állásból. Emléxem a 2008 válságnál nyáron fogalás nélkül mentem majdnem oda ültem ahová akartam
Tiszatóra 2-3 napra járok. Arra jó, hogy berúgok, meg kijózanodok. Halat fogni? Azt minek is oda nem azért megy az ember
És ezt te el is hiszed?
tényleg hagyjuk blődi Megkaptat a kiharcolt 1-ő helyedet a H.A.B-on Ezzel együtt lett itt egy halom írígyed akit beleőztél mi a ló füttyöt akarsz még
Remélem a jövő hetet kihúzod ezzel a megtisztelő eredménnyel fincánkolás nélkül. Ha elmúlik ez a sz@r majd nyáron megünnepeljük élőben
Nem úgy mint ö...Szerszám és tudás nélkül tákol mindent, majd használja közlekedésre alkalmatlan állapotokban...
Te hogy karbantartanad?
Csak nehogy az amazon legyen ott is a favorit.
Nem..a halász az aki napokig ül a parton és várja hogy a halász technika megfogja a halat helyettük (bojlis halászok).
A horgász az aktívan kiveszi a részét. Spiccbot, rakós, pergetős, stb...A horgásznak nincs ideje inni, meg enni sem...mert folyamatosan dolgozik..
3 nap az nem sok
mi 4-5 napokra megyünk ha messzebb megyünk
a pecás azért pecázik hogy ne legyen otthon, aki halat fog az a halász
Fényezés-javítás műanyagelemek készítése, fakivágás elszállítás, most próbálok erre a két irányra összpontosítani.
Nem onnan indultam ki. Egy szó nem esett vállalkozásról.