kilóra is rajta van mind
gondolom van kisebb is meg nagyobb is szóval a pontos adat tág határok között változhat
a kínainak mindegy ami megmozdul azt megsüti, ami meg nem az a köret
spiccbotos pecát szeretem, már vettem egyet csak lusta voltam begumizni
a dvcs-ben ilyen 25 centi feletti dévérek is vannak, azokat tervezem megzargatni ha elkap valami aktívabb időszak
baszki
haver felhívott vagy 5 tavat és nincs hely, sok helyen már jövőre is alig
szóval vagy rsd vagy a tisza tó lesz az idei kihívás peca, mondjuk nekem az rsd szimpatikusabb mert nem kell csónakkal baszakodni
ez hülyeség
a bojlis horgászat meg egy összetett feladat, ott a megakadt halat kiszedni a legkisebb dolog
múlt évben egy olyan vízen ahol a nép általában ilyen 1.0-2.5 kilós pontyokat fogott nekem a legkisebb 5,2 kiló volt, ezen kívül 6 db 6 kilón felüli hal akadt, a legnagyobb 9 kilós volt
az aktív horgászok a spiccbottal meg a többi szarral ezt ott elképzelhetetlennek tartották
mondjuk a buzik el is baszták a több hónapos munkámat ami ilyen eredményekhez vezetett
ha merenyére megyek az egy komplett 7. Már nem is nagyon engednek oda máshogy foglalni. január elején foglaltam augusztus első hetére kaptam helyet a fogaltsági táblázatban 3 szabad hét volt összesen a 32 bojlis állásból. Emléxem a 2008 válságnál nyáron fogalás nélkül mentem majdnem oda ültem ahová akartam
Tiszatóra 2-3 napra járok. Arra jó, hogy berúgok, meg kijózanodok. Halat fogni? Azt minek is oda nem azért megy az ember
tényleg hagyjuk blődi Megkaptat a kiharcolt 1-ő helyedet a H.A.B-on Ezzel együtt lett itt egy halom írígyed akit beleőztél mi a ló füttyöt akarsz még
Remélem a jövő hetet kihúzod ezzel a megtisztelő eredménnyel fincánkolás nélkül. Ha elmúlik ez a sz@r majd nyáron megünnepeljük élőben
Nem..a halász az aki napokig ül a parton és várja hogy a halász technika megfogja a halat helyettük (bojlis halászok).
A horgász az aktívan kiveszi a részét. Spiccbot, rakós, pergetős, stb...A horgásznak nincs ideje inni, meg enni sem...mert folyamatosan dolgozik..
adok érte ólmot
gondolom van kisebb is meg nagyobb is szóval a pontos adat tág határok között változhat
a kínainak mindegy ami megmozdul azt megsüti, ami meg nem az a köret
a dvcs-ben ilyen 25 centi feletti dévérek is vannak, azokat tervezem megzargatni ha elkap valami aktívabb időszak
haver felhívott vagy 5 tavat és nincs hely, sok helyen már jövőre is alig
szóval vagy rsd vagy a tisza tó lesz az idei kihívás peca, mondjuk nekem az rsd szimpatikusabb mert nem kell csónakkal baszakodni
inkább a botok maradjanak otthon véletlen mint a bogrács vagy a sör
a bojlis horgászat meg egy összetett feladat, ott a megakadt halat kiszedni a legkisebb dolog
múlt évben egy olyan vízen ahol a nép általában ilyen 1.0-2.5 kilós pontyokat fogott nekem a legkisebb 5,2 kiló volt, ezen kívül 6 db 6 kilón felüli hal akadt, a legnagyobb 9 kilós volt
az aktív horgászok a spiccbottal meg a többi szarral ezt ott elképzelhetetlennek tartották
mondjuk a buzik el is baszták a több hónapos munkámat ami ilyen eredményekhez vezetett
Tiszatóra 2-3 napra járok. Arra jó, hogy berúgok, meg kijózanodok. Halat fogni?
Remélem a jövő hetet kihúzod ezzel a megtisztelő eredménnyel fincánkolás nélkül. Ha elmúlik ez a sz@r majd nyáron megünnepeljük élőben
Csak nehogy az amazon legyen ott is a favorit.
A horgász az aktívan kiveszi a részét. Spiccbot, rakós, pergetős, stb...A horgásznak nincs ideje inni, meg enni sem...mert folyamatosan dolgozik..
mi 4-5 napokra megyünk ha messzebb megyünk
a pecás azért pecázik hogy ne legyen otthon, aki halat fog az a halász