nekem pesten a hungárián voltak már 1 órás kalandozásaim amiben sikerült fél kilómétet megtennem
Mondjuk tavlyelőtt meg azelőtt amikor fargták a 0-ást a hárositól na mondjuk az sem volt leányálom
Amíg nem ér körbe budai részen a körgyűrű addig egyébként elég gáz a 0-ás így is.. az autópályák pest központúak az összes szaros autópálya a körgyűrűbe csatlakozik és még jönnek hozzá újabbak közvetlen vagy közvetett. ha már északon is beérne a 0-ás akkor lehetne kb. felezni a forgalmát.
ezt mondom én is. ez filléres tétel. de még az országos matrica is Ráadásul kb. 5 év óta idén emelkedett asszem 5000-ről 5200 re az éves is valami fillérekkel. Én ebben nem látok mumust. ha valaki azért az éves 5000 ft-ért nem használja a külső gyűrűt HÁT....
én ezen nem rugóznék éves 5 ezer ft-os díja van egy megyén belüli közlekedésnek, cserébe ezért bármely fizetős gyorsforgalmi út is használható és ha egy megyén belül használ ingázva valaki nem kell megvenni 45 rugóért az éveset. 5000 ft egy évre ? ne viceljünk már 2 hambi menü a mekibe délután
hát az éppen nem Az akkori vezetésnek józsibá volt a mai kor mészáros lőrince. Aztán ez a balfasz elkezdte szórni 2 kézzel a pénzt ami a vezetők síbolt pénze volt igazából
Akkor még próbáltak adni a látszatra és félve titokban loptak ki ne derüljön Józsi meg majdnem mikrofonba mondta be A stadionnt a saját szórakoztatására épített, ezeknek meg a saját pénztárosukat nagyon gyorsan el kellett tüntetniük, mert rájöttek, hogy nem jó stróman Akkkor még gyerek cipőbe járt a tényfeltáró újságírás internet meg fasorba sem volt aztán mégis kibukott a dolog a nagy pofa meg a feltűnösködés miat. nehéz volt már megmagyarázni, hogy egy juhász legény fénysebességel milyen ügyesen vagyonokat szerez. Úgy hogy sokat volt háziőrizetben az akasztói saját szállodájában, jó néhányszor a böribe is tették. Azon nagyon csodálkozok,hogy véletlenül, hogy nem kapot szívinfartust kórházi kezelés közben Abban az időben ez nagy divat volt
Én egyszélességű családi házas utcában lakom, én mondjuk mindig, a sok rohadt bunkó faszcibáló baszik beállni az udvarába/garázsába.
Reggelente én megyek az autómmal az útpadkán, mert a sok rohadt cigány összes szarja kint áll, elfoglalva az út nagy részét.
Én már csak abban reménykedem, hogy amikor a mentő jön a jó kurva anyjukért hogy életmentő műtétre vigye, akkor pont ennyi és pont így álljon kint a mentő útjában. nem vagyok gonosz, hogy azt kívánjam hogy több és jobban, csak annyi és ennyire.
Ezt nem lehet népszerűen meglépni és 4 évente választások vannak. Sok sok évvel ezelőtt pedzegették már a dugó díjat abból sem lett semmi, aztán volt róla szó,hogy görög mintára bevezetik a páros páratlan rendszámot de azt elvetették, mert rájöttek,hogy megduplázódna a gépjárművek száma. itt nehéz okosnak lenni Azt látom, hogy a picsányi városban ahol élek mekkora változás lett autós téren. Gyerek koromban szombaton kimentünk tengozni a betonútra reggel 9-kor délután 2-őig 2x kellet lehúzodnuk, mert elment valami autó, most meg dugig van az egész város parkolás szempontjából élhetetlen. Minden háztartásban van már autó nyílván van ahol több is és mindenki autóval megy mindenhová. Mondjuk nálunk talán lesz valami megoldás, belváros ingatlanjainkat szanálták tavaly, ott egy komplett utcát fognak a földel egyenlővé tenni és több száz férőhelyes parkolót fognak kialakítani a belváros kellős közepén Mondjuk ez üdvözítő és okos gondolat.
Nem, hanem higy semmirevalo magamutogatás a siránkozáson kivül semmit nem tud csinálni.
Nektek libsiknek is.csak ez az érték, na ezért nem kerülhettek kormány közelébe se.
így van ebben szocializálódtunk A 90-es években amikor kint jártam a hollandoknál azok meg abban,hogy bicajjal járnak mindenhová. A takarítónőtől a sztárügyvédig a minisztertől a professzorig mindenki kerékpározik. Ha valahová elmennek autóval nyaralni tuti viszik a kerót. A diszkó előtt nem a faragott zsigulik álltak mint nálunk, hanem végeláthatatlan biciglihorda parkolt a tárolóban.
Egyébként nekem az szimpatikus volt. Nálunk gondolatárformálásra volna ehhez szükség lehetőség szerint én is ajtótól ajtóig szeretek menni autóval. Mondjuk nálunk vidéken meg is van rá a lehetőség. hatalmas adókkal nyílván leehtne formálni a gondolatokat az emberek fejében de az meg olyan drasztikus beavatkozás lenne, hogy biztos kitörne a parasztlázadás
1700 Ft lett felszámolja a rezsinek
Ami szerintem negyede sem volt
Munka idő még nincs, mint ahogy egyéb alapanyag költség sincs a műanyag biszbaszokon kívül
Igazából elöszőr a magyar ember fejét kellene megreformálni. Inkább eldöcög a dugóban de ki nem szálna az autójából. Ilyen vagyok én is dehogy szállnék tömegközlekedésre
heti szinten járok, ma is voltam De még is csak az lenne a legjobb megoldás, hogy az összes autót kitiltanák a fővárosból csak nekem lenne egy külön engedélyem közlekedni
Mondjuk tavlyelőtt meg azelőtt amikor fargták a 0-ást a hárositól na mondjuk az sem volt leányálom
Akkor még próbáltak adni a látszatra és félve titokban loptak ki ne derüljön
Reggelente én megyek az autómmal az útpadkán, mert a sok rohadt cigány összes szarja kint áll, elfoglalva az út nagy részét.
Én már csak abban reménykedem, hogy amikor a mentő jön a jó kurva anyjukért hogy életmentő műtétre vigye, akkor pont ennyi és pont így álljon kint a mentő útjában. nem vagyok gonosz, hogy azt kívánjam hogy több és jobban, csak annyi és ennyire.
Nektek libsiknek is.csak ez az érték, na ezért nem kerülhettek kormány közelébe se.
Egyébként nekem az szimpatikus volt. Nálunk gondolatárformálásra volna ehhez szükség lehetőség szerint én is ajtótól ajtóig szeretek menni autóval. Mondjuk nálunk vidéken meg is van rá a lehetőség. hatalmas adókkal nyílván leehtne formálni a gondolatokat az emberek fejében de az meg olyan drasztikus beavatkozás lenne, hogy biztos kitörne a parasztlázadás
Ami szerintem negyede sem volt
Munka idő még nincs, mint ahogy egyéb alapanyag költség sincs a műanyag biszbaszokon kívül
Ennek a kis gyökérnek csak ilyen nagy horderejü.dolgokhoz van tehetsége......értelmes dolgot még nem vitt véghez.
persze ez nem igaz de evvel vakítják a pecásokat