Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na, meg a hangvezérlés nagyon állat, nem feltétlenül utca házszám kell, hanem a felkeresendő intézmény / bolt / akármi neve is elég, látod azonnal a találatokat a kocsi tabletjén. Rápöttyintesz a neked tetszőre, és Go!
az a buzi google mindig vinne az autópályára, akkor is ha ki van kapcsolva, ha a laptopon megcsinálom az útvonalat akkor is vinne a pályára ha a közelben van
Az offline TOMTOM kütyüm nekem is be van baszva tartaléknak a kesztyűtartóba, ara 3 havonta jön friss térkép.
De annyira megszoktam már a Google maps-et, hogy kizárólag azt használom, nekem a Waze nem tetszik.
a fő vezér a tomtom offline leggyorsabb útvonal(csak ezen talál normális útvonalat)
a vaze meg a segéd, csúcsidőben érdemes hallgatni rá azon kívül nem szeretem
A google maps a tuti, vagy a hulye wayteq.
Nekem kurvajo, hogy te fizetsz az meg hab a tortan.
Mert lassú vagy hozzá
A Waze útjai kifürkészhetetlenek, de ha nem hallgatok rá mindig megszívom, szóval én simán megyek inkább a kis utcákon, mert tuti oka van.
De milyen GPS? Offline kütyü, vagy a telefonos, online?
Az ő nyomora meg nem izgat, én kényelmesen tudok közlekedni a jelenlegi rendszerben is

Tavaly mikor Budaörsre jártam suliba akkor nem volt megoldás, se a nullás, se a város, akkor meg felültem a motorra és sorok között lassítás nélkül pillanatok alatt odaértem.
Csak vizsgázni mentem kocsival, de akkor meg olyan mázlim volt hogy olyan korán még senki nem ébredt fel, és simán átjöttem.
asszony kb 2x volt pesten kocsival
gps nagyon szépen elvezette egyszer az 5.kerületben volt dolgunk 1x meg a 9-ben
budai rész sokszor volt, de kelenföld és 2x kell elfordulni a 6-osról, ez nem kihívás még egy vakvezető kutyának sem
szóval a gps elvisz bárhová, az a bénák barátja
Legalább rendesen kihasználtad az 5000 forintos matricát.
Kend a hajadra, egyszer rabiztam magam, felora keringes lakoovezetben utan ugyanugy visszavitt a nullasra 3 km-el arrebb.
Amugy spec a legtobbet M3-bevezeto es nagytarcsa szentendre kozt jarok, mar a havi 5 M3 as 20 km-en besporolom az 5 rugot. Ehhez meg hozzajon 3 kerepes-kerekharaszt es mar nem ingyen van hanem penz all a hazhoz.
Google maps, vagy Waze szabadon választható, menet közben is!
Nem kell: teló rádug a kocsi tabletjére, kormányon a beszédfelismerés gombot megnyomom, majd bediktálom a címet. Ennyi, 21. század, fapados hulladék kisautó!
Waze a tuti megoldás. Az mindig tudja merre érdemes menni.
A Zoli írta a Kerepesit, én kb. azt sem tudom merre van. Csak példa volt.
Tervezd meg otthon a navit ven szottyadek.
Az a legrovidebb. A bogyo keresztezni akarja a varost.
Évente három-négyszer megyek Pestre a munkaadómhoz az 51-esen. Mivel Soroksáron vannak, így az M0-ás érintett másfél km-es (!!!) szakasza nem fizetős. Évente átlag egyszer meg Észak-Pesten, az Árpád-híd körül van dolgom. Csak azért veszem meg a 10 napos matricát, mert nem ismerem Pestet, és számomra rémálom lenne keresztül vágni rajta, egyébként biztosan nem kerülnék.
Mert elmebeteg a szabalyozas, a kamuhibrid 2,5 tonnas batarokon annyi a haszon hogy azokat eri meg gyartani, a kis konnyu varosi autok araba mar nem fer bele a rakas emisszio csokkento vacak.
Esznek is 12-t a suvok normalban, de legalabb el tudjak magukat vonszolni papiron 50 km-en villannyal.
Hegyalja úton meg a kerepesin csak a vidékiek járnak, meg aki ott lakik. A pesti az simán elkerüli az ingázók forgalmát
Ha a költségek oldaláról nézzük a problémát, akkor szinte nulla befektetéssel lehetne javulást elérni, és most nemcsak a fővárost elkerülő szakaszról beszélek.
Vezetők oktatásának javítása és szigorítása, környezetszennyező autók kiszorítása mobil mérőpontok igénybevételével, alkalmatlan és veszélyes sofőrök örökös kitiltásával a forgalomból, a belvárosból a nagy forgalmat generáló cégek-intézmények kiszorítása.
Mondok egy példát.
A Kaposvári Cukorgyár 1900 előtt épült, akkor a város szerkezete olyan volt, hogy a gyár a főtértől való távolsága 1800 méter, gyalog kb. 15 perc. Manapság kötöttpályáson hordják a répát, de olyan 5-6 evvel ezelőtt még teherautókkal is, ráadásul úgy, hogy a teherportára úgy tudtak ráfordulni, hogy ez a fordulópont a főtértől olyan 900-1000 méter. Esőben iszaptenger jött le az autókról.
Tehát nagy levegőt kellene venni, és ezeket és a hasonló problémákat megszüntetni, ha nem lesz több büdös, jogsi nélküli cigány, nem lesz több füstöt okádó boyracer, nem lesz irgalmatlan, saját balkezét nem felismerő női sofőr az utakon, akkor a véleményem szerint a jelenlegi úthálózat pont alkalmas lesz a mai létszámú közlekedésre.
Ha tovább nő, akkor jöhet az egyéb megoldás, dugódíj, behajtási engedély, és ezek még mindig nem kerülnek költségbe.
Van persze részmegoldási javaslatom az autóvezetők olyan terelgetésére is, például az autótolvajok örök életre megnyomorítása is, mert így talán a vezetők szívesebben hagyják az autókat a PR parkolókban. Én pl. ezért nem járok kerékpárral sehová, csak és kizárólag sportolási céllal.
elvben igazad van, csomó elkerülő ingyenes volt egy ideig
de pl az az 5000 ft amibe kerül azt te elfüstölöd 2-3 hét alatt még a szar szerb vágott dohánnyal is
De egyre több lesz a buzi, nézd meg hogy minden autógyártó hibrid SUV-okat reklámoz.