80-at tűztek célnak, két pályás lesz és úgy fest lezárják a tanyasi átjárókat, akkor viszont tényleg félóra lesz a kispesti vagy zuglói állomás, de a nyugati sem több 50 percnél. Jelenleg a nyugati 1óra 45 perc a lassúság és a rengeteg megálló miatt így inkább busszal közlekednek ami bár drágább, de amelyik felmegy a pályára az 45p alatt van a népligetnél.
Azért van némi fogalmam pedig már vidéki vagyok és itt is megszoktunk, jó itt, de nem távolodtunk el a városoktól és szórakozni Bp.-re járunk most is, azért nem olyan rossz éjjel végigbaktatni a rakparton kivilágításnál, volt már 2-3 éve, hogy elvittük szomszédok gyerekeit a lányunkkal és elég volt nézni ahogy néztek.........Bp. a világ egyik legszebb városa csak sikerüljön a kutyaszart kikerülni.
azért mert pesten minden jobb, ott még az aszfalt is feketébb
amúgy többszáz éve lett elbaszva minden amikor ilyen bp centrikusan lett kialakítva minden, utak vasutak csomó cég stb
pl hajdanán józsefváros teher pályaudvar árujának kétharad része bp kívülről jött-ment de azért a belvárosban volt
Úgy tudom fordítva, ami uniós pénzből épült az nem lehet fizetős egy adott ideig ezért van, hogy egy kis fizetős a nagy része pedig nem. Persze nem néztem utána csak így emlékszem.
Nálunk el kezdtek építeni egy elég nagyot (tényleg, a vasutat is majd hozzáfejlesztik a hírek szerint), igaz 50km a belváros, de hát időben kell elindulni.
a google nagy előnye ez, anno sokat jártunk rendezvényekre aztán egy körcsarnok vagy xyz pláza és mutatja az utat
de a tomtom leggyorsabb sokkal ésszerűbb útvonalat csinál
Sot kovetelik.
ez egy olyan térkép ami soros előtti állapotot mutatja meg egy kb jelenlegit
sok változás nincs
amúgy többszáz éve lett elbaszva minden amikor ilyen bp centrikusan lett kialakítva minden, utak vasutak csomó cég stb
pl hajdanán józsefváros teher pályaudvar árujának kétharad része bp kívülről jött-ment de azért a belvárosban volt
azért vettem a wayteq gps hogy ne kavarja be az asszonyt
és nincs bekapcsolva
de a tomtom leggyorsabb sokkal ésszerűbb útvonalat csinál