Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Legalább jobb kedved lesz.
Anyud?
Ez kesz.........a het vicce,es szaruk allok jokedvel,koszi.
Vakcina fiolákat gyártottak eddig is..
Igen, rengeteg gyógyszert használunk így is, de pl sokkal kevesebb antibiotikumot, vagy lázcsillapítót...kevesebb a műtét, baleset...és nem nem spóroltak a teszteléseken, hanem nagyon-nagyon rövid idő alatt, egymással párhuzamosan, csinálták bármi áron!
Nyilván nem fáj nekünk a sorsuk, de nálunk pl a Sandoz folyamatosan szórja ki az alkalmazottakat ...pont azért szeretnének orosz vakcinát gyártani, mert jelenleg az antibiotikum, amiben utaznak , nagyon szarul megy...
ez komoly? mert mindenre gondoltam csak erre nem
csak a vakcina üveg gyártók milliárdosak lettek egy éven belül.....
balaet lehet kevesebb van de aki életvitel szerűen eszi a maga kis gyógyszer adagját az nem hagxja abba a vírus miatt

bár a fejlesztés mindig sok pénz, de itt spórolrak több év tesztelést, ami nem kevés összeg
nehogy sírva fakadjak.....
a gyógyszeripar egyik nagy áldozata a Covid19-nak
Az a baj, hogy léteznek tények is. Számok, adatok...
Egyrészt a gyógyszeripar egyik nagy áldozata a Covid19...Mert egyrészt rettenetesen nagy mennyiségű pénzt égettek el a vakcina fejlesztő versenyben, de olyan szinten amire eddig nem volt példa, majd belekerültek a gyártási nehézségek spiráljába, közben állami támogatásokon keresztül markolgatja öket a politika...
Másrészt meg a több mint egy éve tartó korlátozások miatt influenza és más megbetegedések járványok száma a nullára redukálódott, sokkal kevesebb a baleset, sérülés, elmaradnak mütétek, kezelések, stb...vagyis nagyon komoly gyógyszereladási mínuszban is vannak mellette...
Na meg nem hogy védik a fejlesztéseiket, hanem még el is adják...Nem probléma nekik, ha a konkurancia is gyártja az oltóanyagukat, hanem egyenesen kívánatos, hisz mindenki gyártási nehézségekkel küzd. Ha más is gyárt, nekik az is több bevétel, mint nem elegendőt eladni...Pl a svájci Novartis csoportba tartozó Sandoz az orosz vakcina gyártására tárgyal a licensszerzödésröl...Miért ne?
Én nem vagyok a mostani neokomcsi rsz nagy híve, de ez a nő régen lerugta mar a lecet ez az ellenzék annyira hülye, mint a segg ez a raktárban porosodó vakcina, meg kifejezetten ostoba téma.... mindenki tudja, hogy az oltások párja van raktáron... mivel oltják majd Bogyot másodszorra? Szputnyikkal? Vagy ami éppen van vagy nincs? Ennyi balfaszt....
a logika mellőzése egy jó ideje nagy divat lett
szóval bármi előfordulhat
lekardoz minket amilyen fitt az öreg
Na jo, de ki ez a bidé? Idejpn és elfenekel mindenkit? Vagy lerohan minket? Azzal a balfasz kucufejüvel nem bir koreában.
Teljességben mellőz minden logikát, szóval igaz ez mint a lapos föld...
amennyiben ez így igaz akkor a gyógyszergyárak állnak csak a vírus megállításának az útjában
https://www.vadhajtasok.hu/202...

bár ezt eddig is sejteni lehetett hogy sosem az egészség a fontos hanem csak a pénz
asszony vagy 15 éve basztat a villanyos kapuval
hajlanék is rá ha vakami olcsóbb szett tudná nyitogatni
de egyrészt kurva nehéz a kapu, a müanyag lécek mistt meg még nehezebb
másrészt meg 40es görgőkön gurul aztán még akkir is nehezen mozdul ha jól mozog
többszáz ezres ipari cuccot meg nem fogok azért venni mert lusta kaput nyitni
nekem meg mindegy hol rohad az astra bent az udvarban vagy kint az út szélén
Ahhhh az elmebeteg szabo timcsi legujabb konteoja hogy o1g, rogan, meszaros egy titkos vakcina raktarban dagoberbacsisan furdozik a vakcinakban, kizarolag azert hogy rossz legyen az alldott nepnek, es megtobben haljanak meg.
Ahhhh, senki se latja meg azt hogy kurvagyorsan el kene tuntetni a virust, es inditani a szezon, ahhhh neeeeeem.
Amugymeg erdekes ez a statisztika.
Anno azallatorvos videojaban nem ugy volt hogy a tenyleges mortalitas csak a jarvany vegen osszegezheto?
A kozepen csak egy pillanatnyi kiragadott adat.
Bogyónak mindegy. Ha esik az eső, az O1G miatt van. A sivatagban a szárazság, a déli sarkon a fél éves sötétség is...
fel nem tudom fogni mi lenne a bogyónak jó
mert úgy veszem éstre semmi sem jó neki
kb mint a nők: ami van az sosem jó

pl ettől több oltást hogy a faszba lehetne beadni ha nincs? és nem csak nálunk nincs hanem sehol sincs
és nem azért nincs mert lusta volt a viktor elmenni a vakcinaboltba
Bazmeg ez valami agysorvasztót kapott vagy agyérelzáródása van mert sokkal.drasztikusabban tolja a politikát ami kimerül.a libsi.mantrák darálásában és ugyanugy vernyog a viruson ahelyett hogy a kokszban pácolt tüdejét generáloztatná
Haggyámá....kaptál.oltást mégis vernyogsz. Szurkoltam hogy mielöbb megkapd hátha abbahagyod de rosszabb lett. Már csak az aranylövésben bizok
hát amíg nem létezett elektromos garázs és kertkapu addig én is kint parkoltam a házt előtt Kinyitogatni a kertkaput a garázskaput visszaszállni az autóba becsukni a kertkaput és a garázskaput nem az én műfajom volt, pláne,hogy reggel kezdhettem előről csak fordítva Lusta az ember na nem szereti a felesleges melót még akkor sem, ha laca nem fér el az utcában Ahogy önálló házba költöztem az első dolgom a kapuk villanyosítása volt a második a kerti locsolórendszer minden más utána jöhetett. Az első a saját kényelmemért a második az asszony kényleméért,mbár mondjuk az is az enyémért mert basztatott ha ő nincs itthon én miért nem locsolom a füvet meg a kertet? Miért miért bazmeg mert nem szeretek dógozni vele
Én a 3. után letiltottam, szóval azt sem látom ha ezért most anyázni fog
Te meg elsz.
Én erre a teljesítményre gondoltam: https://www.portfolio.hu/gazda...