Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az nem olyan jó, mert nem gyógyítható és teljes vakságot okozhat. Viszont napi szemcseppel szinten tartható. Nem szabad nehezet emelni.
Ezt 6 hete halljuk
Nejem a tévézős de csatlakoztam, a sorozatot mikor nézte, és bejött nekem is.
Nem kell sehová se menned, ehhez elég egy jól fejlett zöld hályog.
Még az első kettőt sem láttam, de talán majd eccer megnézem mert érdekel.
Nekem egy álmom van. Olyan nagy birtok ahol a szomszéd telek határa látótávolságon kívül van.
A többit leszarom.
Lehet Alaszkába kéne költözni??? csak az a baj hogy utálom a hideget...Arizona jobb lenne, de a kígyókat is utálom
Sorozat a táncosokkal farkaló a főszereplő.
Akkor pont alapvetően nem vagy elégedett csak a felszínen.
Mi?
Yellowstone 3ik évad mikorra várható szinkronosan
Akkor meg mindegy nem?
Alapvetően elégedett vagyok, mégis haladok előre, mert szeretek játszani, az élet pedig egy nagy játék
Nem baj ha "ez is" baj. De legalább egy kicsit elkanyarodtunk a "gebola" témától, mert gechire unalmas... (persze csakis nekem)
Ez is problémás. Ha megint egy hiperinflációba kerülnénk, ennyiért mondjuk egy tojást kaphatnál mondjuk.
Reggel, mert délután már nem biztos.
Én 54 éves koromra tűztem ki ezt a célt addigra így kell felépíteni ezt a céget....
Aki mindig mindennel elégedett az nem visz előre semmit. Szerencsére a világ tele van elégedetlen emberekkel akik azon vannak, hogy könnyebbé tegyék nyilván a saját, de ezen keresztül a többiek életét is....persze vannak kisiklások, de azért haladunk.
Na végre még egy mottyoros aki elégedett.
Nekem lenne fantáziám többre is....de igényem annyira nem.
Mostani pénzemmel bőségesen jól elvagyok.
Felét sem tudom elkölteni.
Inkább a nyugdíjas éveimre készülök, hogy magamnak kell finanszírozni, mert nincs az a pénz hogy én 70 évesen menjek nyugdíjba.
Kolléga is készült rá, aztán meghalt.
Ezért nem érdemes gürizni.
Legkésőbb 60 évesen én elvonulok, ha más nem egy lakóautóval melegebb éghajlatra, és ha 65évesen feldobom a pacskert, akkor sem bánok semmit.
Én sem akarok, de azért várok.
Létezik ilyen megoldás is....
És mi a Te definíciód erre a kérdésre?
És nem szoktak ezek úgy lenni, hogy pont semmi nincs a nevükön? Ez nem szándékosság a felelősség alóli kibújásnak?
(Most ne emlegesd a politikusokat, az másik topik.)
Sosem akartam milliárdos lenni.... legyen kaja, ház, auto, motor, csekkek befizetve... a többi csak játék nem akartam soha Ferrarit, villát stb számomra felesleges dolgokat.... jatszom, néha nyerek, néha nem... mindenki meg nem nyerhet
Pont ezt kérdezem 20 éve, amire nem kapok választ? Egymilliárd? És akinek dollárban van ennek sokszázszorosa? Pont ez a kérdés.