Nekem egy álmom van. Olyan nagy birtok ahol a szomszéd telek határa látótávolságon kívül van.
A többit leszarom.
Lehet Alaszkába kéne költözni??? csak az a baj hogy utálom a hideget...Arizona jobb lenne, de a kígyókat is utálom
Aki mindig mindennel elégedett az nem visz előre semmit. Szerencsére a világ tele van elégedetlen emberekkel akik azon vannak, hogy könnyebbé tegyék nyilván a saját, de ezen keresztül a többiek életét is....persze vannak kisiklások, de azért haladunk.
Nekem lenne fantáziám többre is....de igényem annyira nem.
Mostani pénzemmel bőségesen jól elvagyok.
Felét sem tudom elkölteni.
Inkább a nyugdíjas éveimre készülök, hogy magamnak kell finanszírozni, mert nincs az a pénz hogy én 70 évesen menjek nyugdíjba.
Kolléga is készült rá, aztán meghalt.
Ezért nem érdemes gürizni.
Legkésőbb 60 évesen én elvonulok, ha más nem egy lakóautóval melegebb éghajlatra, és ha 65évesen feldobom a pacskert, akkor sem bánok semmit.
És nem szoktak ezek úgy lenni, hogy pont semmi nincs a nevükön? Ez nem szándékosság a felelősség alóli kibújásnak?
(Most ne emlegesd a politikusokat, az másik topik.)
Sosem akartam milliárdos lenni.... legyen kaja, ház, auto, motor, csekkek befizetve... a többi csak játék nem akartam soha Ferrarit, villát stb számomra felesleges dolgokat.... jatszom, néha nyerek, néha nem... mindenki meg nem nyerhet
A többit leszarom.
Lehet Alaszkába kéne költözni??? csak az a baj hogy utálom a hideget...Arizona jobb lenne, de a kígyókat is utálom
Reggel, mert délután már nem biztos.
Mostani pénzemmel bőségesen jól elvagyok.
Felét sem tudom elkölteni.
Inkább a nyugdíjas éveimre készülök, hogy magamnak kell finanszírozni, mert nincs az a pénz hogy én 70 évesen menjek nyugdíjba.
Kolléga is készült rá, aztán meghalt.
Ezért nem érdemes gürizni.
Legkésőbb 60 évesen én elvonulok, ha más nem egy lakóautóval melegebb éghajlatra, és ha 65évesen feldobom a pacskert, akkor sem bánok semmit.
(Most ne emlegesd a politikusokat, az másik topik.)