Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te csak nyugodtan nyugodjal meg attól megnyugszol a kapuzarasi pánik érdeklődés hiányában marad el
...ja...BMW-s vagy nincs több kérdésem
Na.

Szerintem az a (már-) gazdag, akinek annyi a megtakarítása, hogy munka nélkül és a jövőben is biztosan annyi lesz a jövedelme a megtakarításából, hogy a legpesszimistább inflációt is figyelembe véve a törzstőkéjének vásárlóereje minimum nem változik úgy, hogy a felette levő rész akkora havi jövedelmet generál neki, mint az adott társadalom első tízezer jövedelmének átlaga.
Ezt természetesen értékálló megtakarításokra kell érteni.

Szerintem.
Miért? Már nem áll fel ilyen fiatalon?
Hát ezt én sem értem, de nem érteni kell, hanem keresni rajta, ha van olyan hülye aki megveszi ennyiért.
....vitatkozzak....
Nebasz, addigra a budira, se tudsz egyedul elmenni, most villants még menő vagy.
Tudod, Isten azt mondta: legyen az ember élete 120 év.... hat ki vagyok én, hogy vitatkozik vele?
Úgy legyen!
Vagy eltolom 75 éves koromra, ha megélem egyáltalán
Főleg ha távirányítós és múkodik is.
Én úgy vagyok vele, hogy ezt a kapuzarasi pánikot kihagyom
Nem, mert abban az időben is voltak olyanok, akiknek az életvitele nem változott, vagy töredéke mértékben, mint a nagy átlagé. A kozmopolita csőcselék az mindig úgy viselkedett, mint a patkányok a süllyedő hajón.
Na az agyi felláció amit művelnek sokan azokkal a gyöszökkel.
Ezért nem pénzben tartom a vagyonom nagyobb részét.
Ingatlan, részvény, arany, műkincsek ezek jók.
De ha vettél volna egy Simót 30 éve akkor most gazdag lehetnél
Laci szerintem ide is beírhatod nyugodtan.
Ez már eleve bizonyíték a szándékosságra.
Ne szaladj ennyire gyorsan Lackó...
Megírhatom magánban ? Csak azért, hátha valaki megtisztel egy elgondolkodtató válasszal.
Mert az már kiderült, hogy a számosságot kerülni kell, a gazdag meghatározásának olyannak kell lenni, ami térben és időben nagyjából mindenhol megállja a helyét.
54 éves koromra a kapuzárási pánikot terveztem, meg egy kabrió Porschet vagy MX5-öt, vagy azzal egyenértékű villanyautót, mert addigra lehet betiltják a benzint. Azt meg még finannszirozni kell a fizuból de ha az lecseng akkor már elvagyok kenyéren és vízen.
Nektek lesz nehez, en kinyitok.
Pont a határ megjelölése miatt nem lehet nyugodt szívvel azt mondani, hogy ez belefér az meg már nem. mindenki tudja, hogy 29 számla nélkül eladott számítógép miatt nem csődöl be az ország. De 290-től sem.
De így mindig lesz valaki, azt azt fogja mondani, hogy én csak 460,- forinttal loptam többet, akkor nekem miért vágják le a kezem, miközben a Pistáét meg nem?

A kérdésed azonban valóban jó, tényleg van különbség, hogy lopok-csalok, vagy csak hallgatólagosan részese leszek egy piaci vásárláson keresztül.
Sódert egy éve vettem kérdeztem az árát, mondta előre, nem tudta ki vagyok tehát szinte biztosan az adóval terhelt árát mondta, amikor odaért, akkor már nem emlékezem, hogy kaptam volna papírt. De 3*400 forintos chilli palánáról a hülgy adta azonnal, pedig visszajáró vagyok és tudja, hogy ki vagyok.
Na, ezen behugyoztam!