Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért van benne tesztoszteron illatú légfrissítő
Ezek a dolgok csak azért voltak hogy a csóró megnyugodni hogy neki is jó lesz egyszer
Így nem lázadt amiatt hogy neki szar az élet
ehhh....az tipikus csajos autó
Furcsa egy "pók" vagy te Laci írtam már, elfogadom a te nézeteid is. Mert mért is kérdőjelezném meg, így a tápláléklánc aljáról.
Ahhoz igazi férfi kell
Aki nem fél az út viszontagságaitól
Megint csak nem.nem két fiók van, az egyikre az van írva, hogy gazdagok, a másikra meg az, hogy csóró.

A gazdagság veszélyei.
23Jézus most tanítványaihoz fordult: „Bizony mondom nektek, a gazdagnak nehéz bejutnia a mennyek országába. 24Újra azt mondom: Könnyebb a tevének átmenni a tű fokán, mint a gazdagnak bejutni az Isten országába.”

Mt 19: 23
Neked szerencséd van mert az asszonyé a kocsi
Ha mégsem akkor meg ne szólalj
Meg a tigra tt.
Hol írtam olyat hogy kétszer?
Na akkor már csak az F Astra marad a rendes heteroknak
Pedig csak a buzik béjjemwéznek, főleg a hoki 3as-al. (by ini)
Bár azért az i3-al már beveszünk a klubba
Neked azért kell a BMW hogy ezt bizonygasd
Akkor ezen annyit lehetne még pontosítani, hogy melyik ország elitjét vegyük a világon? Nem beszélve arról, hogy egy világháború (mint ahogy a 2. is sok hatalmas magánvagyont tett semmissé) mindent megváltoztathat így én inkább a Pipi féle egyszerűbb definíciót tartanám személyesen érvényesnek, nekem már az gazdag aki fölöttem van 2-3 szinttel, aki többel az elérhetetlen és hidegen is hagy.
Nahhhh, nekem meg nincs szükségem ilyenre, én ilyen maradi hetero vagyok
Jó de neked 4 baloldalad van, és jobbról szállsz fel/le a motorról.
A Priusosok magabiztos férfiak, nincs szükségük megerősítésre ebben, büszkén vállalják hogy melegek
Mondom prius az a gaycar
Nekem a cigók ellopták mondjuk az olyan szar volt, abból tuti nem gazdagodnék meg most sem.
Akkor én ezt elkúrtam mint ferripotter csóró vagyok.
Jaaa, értem a fiúkat szereted
Azért ez megfontolandó!
egy priussal neked nem is lehet....
Én attól kezdtem el motorozni....
Volt Simsonom 30 éve, csak aztán szőrén-szőr üzletelésben egy hifi cucc lett belőle.