Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nálam nem lenne fájdalmas... de nyilván adtam el pár számítógépet számla nélkül... de ha valaki pár konténernyit ad el, az meg bűnöző? Hol legyen a határ? Vagy én is aggódjak?
Te még nem csaltál semmit életedben? biztos hoztak sódert feketén, vagy a piacon nyugta nélkül vásároltál
Tavaly is annyi volt, nem?
Vazz......még pénzből is csak kicsit merünk álmodni. ....1mrd?......megélhetésre talán, de amit elképzelni tudnék? A sokszorosa is csak beugró lenne.............legalább a lehetetlenből merjünk nagyot álmodni.
Mai
Zoli.... hallottad már? Már csak 2-3 nehéz hét
http://youtu.be/1MtdFo-ue4Q
A hülye és a kora miatti rossz szokás hol a határ?
Eddig a báttya nem jelentkezett, engem speciel érdekelt, hogy a vírussal harcolt-e vagy csak egyszerűen megsértődött? De szerencsére még él.
Ne értsd félre de az a korlátoltak általi tökéletes megfogalmazás.
Hát ha a másikkal történő kibaszás és a másénak ellopása a választóvonal a jóoldali és a rosszoldali társadalmi berendezkedés között, akkor tényleg... de nem még az sem kommunizmus.
A számonkérés lenne a fájdalmas nálad? Speciel én nyugodtan alszom.
Ne legyen.... legyen 1mrd-unk inkább
ebből is látszik, nincs fantáziánk
Vagy itt tűrnek meg... ki tudja.
A szombatnak kampeca, a maszopé kicsinálva, a szadeszé tönkretéve, a zsindexen a 50 nick miatt már uncsi, nethírlap kampeca, gondola kampeca, árokásó kampeca, a többit meg már a jótékony feledés sújtsa.
Azzal én is
Ez a szám mindenkinek más, ebben szabadlac-nak igaza van én 1 milliárddal már gazdagnak érezném magam
A kft vezetője teljes vagyonával felel, ha felróható neki a szándékosság.... a tulajdonos sem mindig tud ugrálni, mégha megbízott ügyvezetője is van...
Mit jelent az, hogy gazdag valaki? Pontosan mekkora az az összeg, ami felett gazdagnak számít? 100M? 1Mrd?
Mindenki másképp hülye: én így, ő úgy, a Zoli meg egészen.
Nem kell ezt túlmisztifikálni az a gazdag akinek több pénze van és egyéb anyagi javak mint a tied Egy hajléktalannak az is gazdag aki egy szar lepukkant bérelt lakásban tengeti az életét min.béren
Nem bántott engem, a korát meg megtisztelem (amíg el nem rúgja valaki a pöttyöst).
Abban a korban - ha megérem - lehet, hogy még olyanabb leszek.
Annyi még nincs de az a célkitűzés
Akkor egyetlen gazdag ember sem lenne... nem ismerek olyat, aki gazdag, és ne lett volna valami svindlije. Tudod, a mondás, hogy az első millióról nem illik kérdezni
Szóval amit te akarsz, az a kommunizmus, de le vagy maradva, mert az se vált be.
Nyilván mindenki ilyesmi miatt van itt, de nem azért maradtunk és fecsegünk egész nap ebben a topikban.
Szerelős témák néha még érdekesek. MZ, CBR témában meg szökőévente egy érdektelen beírás van. Még a vicc rovat jó itt, meg a cikkek alatt lehet szidnia BMW-seket és a rendőröket.
Én nem ennék abból az állatból.
Simán közölni kell a becsületes játékszabályokat, nem nehezebbet mint a többieknek, de azt keményen, szóról-szóra betartatni.
15
Vannak
Hát én kínait szerettem volna, ha már majdnem kötelező, csak aztán a munkahelyemen az nem volt elérhető.
Most meg ha egyszer kapok, akkor kapok amit kapok. Erre lehet mondani, hogy a két szék között a földre, de én bevallom.