mint ahogy írtam értelmetlen lenne a csökkentés akkor miért csökkentené?
amúgy szerintem az áfa nem az o1g zsebébe megy, csomó ingyenélőt kell támogatni ebből a pénzből
de viszi elárverezik aki nem tudja fizetni az adósságát. Mindegy kinek tartozik banknak, cégnek 3-ik személynek, rokonnak, orbán viktornak. Ez ugyan hosszú folyamat de a vége az ingatlan elvesztése
Na de ezt a te kövér kis kedves vezetőd tartja fenn, istentől származtatott, mérhetetlen bölcsességével...
Egy nemzetközi multi mindig ott fog gyártani, ahol a legolcsóbb neki...
Hogy a magyar cégek, vállalkozások termelékenysége, innovációs készsége, versenyképessége csapnivaló, arról sem a nyugat tehet...Söt, a nyugat pénzt pumpál a rendszerbe, hogy ez változzon...hogy kilátók lesznek belőle, a semmibe vezető kerékpárutak, meg stadionok és kisvasutak, arról megint nem a nyugat tehet...
Végre egyszer jól beszélsz.Én sem sértésnek szántam,hozott példának egy harmadik személyt akiről lövésem sincs hogy kicsoda.Na tessék,remélem a "lövésem" szó nem sérti a kis lelkivilágát.
a mai helyzet NEM a jelenlegi kormányok bűne.
A mai helyzet az 1947-től kezdődő kommunista-bolsevik zsidók bűne. A dolgozó, részben agrárberendezkedésű országból egy haszonra leső, semmitérő generációkat kinevelő, tanulatlan majmok a bűnösök, akik belenevelték, elhitették az emberekkel, hogy a szocializmus majd győzni fog, nem is kell dolgozni, minden ingyen van, minden megjár, mindenkinek lesz munkája, pontosabban keresete-jövedelme a testvéri népek majd győznek az ideológiai harcban és ELVESZIK a gonosz kapitalisták tulajdonát és abból még nagyobb ingyenes SZOT üdülőket építenek, ahol továbbra is ingyen lesz minden.
ez így van ezzel nem tudok és nem is akarok vitatkozni De adott településen belül is nagy az árak szórása mondjuk miskolcon egy avas lakótelepen ahol full cígók élnek is más az azonos kaliberű lakás ára, mint mondjuk egy másik ott lévő lakótelepen
ez így van
pl egy termék előállítása 100 forint, alapanyag 30, munkabér 10, előállító gépek vásárlása fenntartása 30, haszon 30
itt a nem oda adás esete forog fent, egy igazi non profit cég adna 40 munkabért, de ha 20 a munkabér akkor is van haszon még bőven
nem kell adókkal egyéb szarokkal példálózni, mert csak a képlet egyszerűsége miatt írtam így
miért is adná?
mert akkor a nép többet tudna vásárolni jobban pörögne az üzlet több terméket lehetne eladni
Jani itt ez egy ilyen fórum. ne keresd már a kákán a csomót . ez a ki a tököm még nem veszélyesen alpári sőt szerintem sértőnek sem az ezen a társalgási szinten ami itt megy . nem azt mondta, hogy ki a büdös hóldkóros geci faszom az nem kell rögtön személyes sértésnek venni szerintem, akkor sem ha Ő (vindom) a te jóbarátod. megkérdezte mert nem tudja ki Ő. Hozzá teszem én sem tudom rá hivatkoztá,l jogosan kérdezte. Aztán, hogy így kérdezte meg szerinted sértő én szerintem ITT nem lazából belefér persze ahogy írod nem vagyunk egyformák
Te MÁR mindennél rosszabb vagy: egy agyatlan, meggyőződéses liberálnáci gyurcsanyfan akinek pedig igazából csak nagy husos cupakok jutottak az asztalról. Fenykepezo, kocsi, felni mind vityanak koszonheted, nem fletonak.
Buzi ven munkasor lancdohanyos csirkeagyu birka.
ez igaz
de ez különbséget így lehet fenntartani
pl egy drágább kocsi elkészülése során magyarország gazdagszik 1 millával, a németország meg 5 millával
így könnyebb ám egy jobb szociális rendszert kiépíteni, könnyebb több pénzt adni kevesebb adót kérni
mindemellett nem mondom hogy rossz az hogy itt vannak ezek a cégek, mert ha nem lennének, ülnénk a küszöbön mint a niggerek usában
Éééés 11 év alatt nem lehetett volna ezt - kétharmados felhatalmazással - vissza csinálni mi?
3 darab, kétharmados ciklus után SEMMIT már nem tudsz a Gyurcsányra kenni, ami JELENLEG szar az országban, arról mind kizárólagosan a Fidesz-kormány tehet. Mert neki érdeke, hogy ez így is maradjon.
amúgy szerintem az áfa nem az o1g zsebébe megy, csomó ingyenélőt kell támogatni ebből a pénzből
Egy nemzetközi multi mindig ott fog gyártani, ahol a legolcsóbb neki...
Hogy a magyar cégek, vállalkozások termelékenysége, innovációs készsége, versenyképessége csapnivaló, arról sem a nyugat tehet...Söt, a nyugat pénzt pumpál a rendszerbe, hogy ez változzon...hogy kilátók lesznek belőle, a semmibe vezető kerékpárutak, meg stadionok és kisvasutak, arról megint nem a nyugat tehet...
a mai helyzet NEM a jelenlegi kormányok bűne.
A mai helyzet az 1947-től kezdődő kommunista-bolsevik zsidók bűne. A dolgozó, részben agrárberendezkedésű országból egy haszonra leső, semmitérő generációkat kinevelő, tanulatlan majmok a bűnösök, akik belenevelték, elhitették az emberekkel, hogy a szocializmus majd győzni fog, nem is kell dolgozni, minden ingyen van, minden megjár, mindenkinek lesz munkája, pontosabban keresete-jövedelme a testvéri népek majd győznek az ideológiai harcban és ELVESZIK a gonosz kapitalisták tulajdonát és abból még nagyobb ingyenes SZOT üdülőket építenek, ahol továbbra is ingyen lesz minden.
pl egy termék előállítása 100 forint, alapanyag 30, munkabér 10, előállító gépek vásárlása fenntartása 30, haszon 30
itt a nem oda adás esete forog fent, egy igazi non profit cég adna 40 munkabért, de ha 20 a munkabér akkor is van haszon még bőven
nem kell adókkal egyéb szarokkal példálózni, mert csak a képlet egyszerűsége miatt írtam így
miért is adná?
mert akkor a nép többet tudna vásárolni jobban pörögne az üzlet több terméket lehetne eladni
Buzi ven munkasor lancdohanyos csirkeagyu birka.
marhaagy.
de ez különbséget így lehet fenntartani
pl egy drágább kocsi elkészülése során magyarország gazdagszik 1 millával, a németország meg 5 millával
így könnyebb ám egy jobb szociális rendszert kiépíteni, könnyebb több pénzt adni kevesebb adót kérni
mindemellett nem mondom hogy rossz az hogy itt vannak ezek a cégek, mert ha nem lennének, ülnénk a küszöbön mint a niggerek usában
kipeckelt szemmel 0-24 ben fogok veled orban interjukat nezetni.
Roszabb leszek mint a CIA.
Te pöcs!
Megin hulye fasz vagy.
3 darab, kétharmados ciklus után SEMMIT már nem tudsz a Gyurcsányra kenni, ami JELENLEG szar az országban, arról mind kizárólagosan a Fidesz-kormány tehet. Mert neki érdeke, hogy ez így is maradjon.