Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Félelemben élni :-) Bruhahahha. Haveromnak elromlott a kocsiján a zár, kb 3-4 éve be sem zárja soha sehol...Nem bánná ha ellopnák, de a kutya sem viszi...
Volt hogy elmentünk egy hosszú hétvégére és utca fronton nyitva maradt egy ablak tárva nyitva...
A 10 éves lányom egész nap a barátnőivel csámborog minden felé....
Soha, semminket nem lopták el, soha még egy beszólás sem volt az utcákon
Persze, mert te már régen is az voltál.
Az van. De néha érzem, hogy tényleg üldöznek.
Huha....vannak bajok a toronyban, neked üldözési mániád van
Rosszul fogalmaztam, belátom. Úgy fogalmaznék, hogy kihasználom azt, hogy abban a világban más a jövedelemszint.
Ez nem erőfölény, ezt legfeljebb az nevezi így, akinek nincs érve és szánalmat akar kelteni. Abban a világban egy tisztességes bért adok, még akkor is, ha ugyanazt az én világomban csak sokszorosáért kapnám meg. Ez nem tisztességtelen, nem is erkölcstelen.
De mint mondtam, ez nem kötelező.

Én nem mantrázom, azt a boltos teszi veled, amikor fizetned kell.
Nem, itt mindenki szihopata lett, kiveve engem.
Lényegébe bármire költeném is több értelme volna.Legyenek azok bérek,igényelhető támogatás(nem cégeknek)orvosi kezelés amit külföldön végeznek és nem államilag támogatott stb stb,a lehetőségek végtelenek.
"Senkit nem érdekel, hogy kihasználom a csóringert" "Ez abszolút nem törvénytelen, nem erkölcstelen." Pozícióból adódó erőfölényt kihasználni - volt, aki szerint mégis.
Velünk is "erőből" tárgyal a nyugat... és így biztosítjuk neki a kiba hatékonyságát, amit annyit mantrázol.
Minden oké gazdatest, remélem veled is na meg a kiccsaláddal.
Akkor nem kell félned, nem kell kitakarnod. Nem tilos, csak tök felesleges.
Szerintem.
Azt nem tudnak, mert soha nem csinálok "olyat". Megfontoltan, ésszel, bár a szabályosnál gyorsabban vezetek. Nagy forgalomban a közigbírság határán belül, ha nulla a forgalom (tehát senkit nem veszélyeztetek közel s távol) akkor nagyritkán elgurul a gyógyszer, és képes vagyok a - (z) egyébként szerény képességű járműveim végsebességét is próbálgatni pár percig. De nem vagyok bűnöző.
Így nem fognak a rendőrök basztatni, ezt elhiheted. Ha fedélzeti kamerával veszik fel, akkor már inkább.
Egy-két emberből kinézem....
Hát, nem értem a párhuzamot. pontosabban azt nem értem, hogy TE mire gondolsz.
A niggerekre?
Mire költenéd?
Itt a logja, a hatóság úgy is megszerzi ha akarja, le is írta és fényképpel is bizonyította, hogy ő volt az ott, a log meg elá is támasztja, ha volt mobilja, akkor meg pláne.
Miről beszélünk?
A facebookos buziknak meg úgy is kell. Nekem utoljára az iwiw-en volt a nevem meg a másodlagos emilem. Aztán amikor kezdett elharapózni az őrület, léptem onnét is.
1860-ban az északi államoknak erről más volt a véleménye Persze nem csak erkölcsi, hanem anyagi megfontolásból, de a lényeg, hogy felléptek ellene.
És ezt te el is hiszed, hogy van ilyen?

:-D
Amúgy értem. Végtelenül felháborító a fizetésük, főleg úgy, ha a teljesítményt is nézzük. A 3/4-ét én is elvenném...
Ennek van realitása? Pont olyan motor, a telefon cellainformációja is passzol, stb.
De amúgy én a fényképre gondoltam csak és kizárólag. A hamis rendszám az tök más dolog.
Szerintem nem a kompenzáláson van a lényeg, hanem a profitmaximalizáláson. Ha annak az a feltétele, hogy olcsóbb munkaerővel, akkor azt fogja tenni. Te is azt tennéd, én is azt tenném. Senkit nem érdekel, hogy kihasználom a csóringert. Én felajánlok neki egy lehetőséget, ha tetszik elfogadja, ha nem tetszik akkor máshol keresi a boldogulását.
Ez abszolút nem törvénytelen, nem erkölcstelen.
Jogos,egyszer belejavítottam de nem elég körültekintően.
Személyes adatok védelme - mond ez valamit? Sztem pont az egy gond, hogy mindenki mindent oszt a féccen, meg mindenhol, ész nélkül...
Az csak 225 milliárd lenne... végülis 25 milliárd ide vagy oda - pont úgy vagy vele, mint a mostani fideszesek
Beszólsz a zsaruknak (főleg ha a képekről látod hogy hol és mikor voltam) és feljelentesz akármiért (balesetveszélyes előzés, bármi). Bajom nem lesz (mert se te se a rendőr nem tudja bizonyítani) de nagyon sok kellemetlenség, meghurcolás, idegeskedés lehetne belőle...