Azt,hogy minket bezártak ezzel azokat is oda kényszeríti akik eddig hozzánk jártak be tehát egy helyre koncentrálják a népet
Ha nyitvahagytak volna bennünket talán kevesebb ember lenne egy helyen egyszerre ami inkább csökkentené a közvetlen találkozások számát szétterítené azt
Azt kellene már megérteni,hogy nem adtól terjed nagyon ez a vírus, mert a vendéglátók nyitva voltak. hoszen nvembertől Őket bezárták tehát nincs összefüggés. És nem is azért mert főként a kis forgalmú túlélésükért küzdő boltokat bezárták.
Ezekenk semmi köze a vírus terjedéséhez.
Kivezényeltékk volna a katonaságot és aki az udvarát elhagyja agyonlövik. Szépen településenként megszervezték volna a lakosság ellátását, hogy kibaszott 2 hétig ne mozogjon senki. házhoz vinnék az élelmiszert a gyógyszert és az orvosi ellátást is. Na ezt nevezném karanténnak nem azt, hogy 100 boltból bezárunk 30-et
Sokat járunk a gyerekkel és nagyon élvezzük.
inkább mint a stadionok amit csak kívülről látok
Bár a fűtött gyep miatt meg a jó páratartalom miatt hátha lehetne benne fogyasztási gombát szedni idővel
csak szellemi terméket adsz el
Erre Zoli azt mondaná, te vagy a főgeci, mert úgy adsz el, hogy beszerzési költséged sincs
fikázzatok engem én útálom az összeset kivétel nélkül
állítólag kegyetlen kínzási módszer
én ezt bogyónak sohasem kívánnám
miért
nem ártottam neked sohasem nem is szándékozom.
A kereskedőkre szükség van szerintem. Szolgáltatunk, termékeket adunk el egy piacon. Az veszi meg tőlünk ezeket a termékeket akinek szüksége van rá és úgy gondolja megéri neki.
ha nem éri meg neki nem vásárol nincs kényszerítve legfeljebb akkor tönkremegyünk
Szabad piac van
A Zolinál (tehát egy vidéki bútorboltban) tényleg nem érnek egymás seggébe az emberek, ott simán be lehet tartani a távolságtartást.
Viszont a turiban nagyon nem (tudom, ott vásárolunk ruhát többnyire - de nem a járvány közepén!) viszont egymás seggébe érnek az emberek, ha friss (tehát használható, jó minőségű és divatos) áru érkezik, akkor egymás kezéből tépdesik ki a cuccot. Dumálnak, kiabálnak egymás arcába.