Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nono, ne csúsztass!
A Zolinál (tehát egy vidéki bútorboltban) tényleg nem érnek egymás seggébe az emberek, ott simán be lehet tartani a távolságtartást.
Viszont a turiban nagyon nem (tudom, ott vásárolunk ruhát többnyire - de nem a járvány közepén!) viszont egymás seggébe érnek az emberek, ha friss (tehát használható, jó minőségű és divatos) áru érkezik, akkor egymás kezéből tépdesik ki a cuccot. Dumálnak, kiabálnak egymás arcába.
azóta meg remélem elmállott
Szerintem akinek telik hobbira (bármire) az már messze nem szegény.
nálam és zotyánál területarányosan lényegesen kevesebb ember fordul meg mint a most nyitva lehető multiknál. Azt,hogy minket bezártak ezzel azokat is oda kényszeríti akik eddig hozzánk jártak be tehát egy helyre koncentrálják a népet Ha nyitvahagytak volna bennünket talán kevesebb ember lenne egy helyen egyszerre ami inkább csökkentené a közvetlen találkozások számát szétterítené azt Azt kellene már megérteni,hogy nem adtól terjed nagyon ez a vírus, mert a vendéglátók nyitva voltak. hoszen nvembertől Őket bezárták tehát nincs összefüggés. És nem is azért mert főként a kis forgalmú túlélésükért küzdő boltokat bezárták. Ezekenk semmi köze a vírus terjedéséhez.
Ha ezt komolyan gondolták volna akkor mindnt bezárnak. Még az élelmiszer boltokat, patikákat dohányboltokat is. Kivezényeltékk volna a katonaságot és aki az udvarát elhagyja agyonlövik. Szépen településenként megszervezték volna a lakosság ellátását, hogy kibaszott 2 hétig ne mozogjon senki. házhoz vinnék az élelmiszert a gyógyszert és az orvosi ellátást is. Na ezt nevezném karanténnak nem azt, hogy 100 boltból bezárunk 30-et
Ja, csak tényeket közöltél, akkor mindent értek.
Nekem ez tetszik a legjobban, a Mohácsi vész emlékhelye: kifizeted az 1800,- forint belépőt, és nincs bent SEMMI az égegyadta világon.
Értsd: még az sem biztos hogy ott volt a mohácsi csata, nem találtak 3 inggombon meg 2 rozsdás kapán kívül abból a korból származó régészeti leletet. Mai szobrászok által készített kopjafák meg feliratos márványtáblák vannak, de korabeli régészeti lelet egy darab sem. De ez is EU-s pénzből épült....
Rosszul tudod, nem is nagyon vagy tisztában a pályázatokkal.
Az eu kiírt pályázatot mondjuk turisztikai célú ingatlanfejlesztésre, nem nevezte meg Bivalybasznádot. De a bivalybasznádi önkormányzat megpályázott egy részt ebből, mert szerintük ez nekik jó. Beadták a dokumentumokat, benne megvalósulással, pénzügyi tervvel, gazdasági számításokkal látványtervekkel, vagy akármivel. A brösszeli zsidóknak megtetszett és ezért a bivalybasznádi kilátóra adtak pénzt. Nem Magyarországnak adták, hanem a bivalybasznádi kilátóra. Az, hogy az eu-s pályázatok lebonyolítására minden eu-s országban van kormányszerv, az téged - meg senkit - ne zavarjon.
Ha bivalybasznádi pénzt elköltik szociális otthonra, mert az fontosabb állítólag, akkor szépen az elszámolást követően szépen visszakérik, mert nem arra adták, még akkor sem, ha az fontosabb lenne.
Ez pont olyan, mintha adtál volna előleg a Renaultodra és átvételkor meg kitoltak volna neked egy ekhós szekeret. Pont olyan, NEM ARRA adták.
Egyszer már kérdeztem,de akkor nem válaszoltál.
Ha itthon 27% az áfa az új autón,akkor miért nem vetted meg külföldön?
Hülye komcsi,ebből fizetik a te gyógykezelesdet,amit a bagó okoz,csak nem gondolod hogy az a pitlak tb fedezi azt a gecinagy számlát amibe kerülsz?
a kisvasutaknak momentán örülök Sokat járunk a gyerekkel és nagyon élvezzük. inkább mint a stadionok amit csak kívülről látok Bár a fűtött gyep miatt meg a jó páratartalom miatt hátha lehetne benne fogyasztási gombát szedni idővel
- Egy átlag európai autógyárnak van az eladott autón úgy 3-5% haszna. (Már ha épp nem veszteséges)
- Az autókereskedőnek mintegy 15% (a szerviztevékenységgel együtt - de tisztán)
- A magyar államnak pedig 27% (csak az ÁFA, a kereskedőtől, gyártótól beszedett egyéb adókat most hagyjuk figyelmen kívül).

A gyártót leszámítva igazán komoly munkát, pénzt (befektetést) a másik kettő nem nagyon tesz az ügybe, az állam konkrétan szinte semmit - csak elvesz.
A fogyasztó (végfelhasználó - magánember, tehát aki NEM tudja visszaigényelni az ÁFÁ-t) meg szépen kifizeti az egészet. A már többszörösen megadóztatott jövedelméből.
Csak le kellett vágni a gecibe.
Dehogy nem...Nagyon sok helyre van belepő, aztán állsz a sorban a kasszánál...
Mikor legutóbb a Balatonon voltunk a tapolcai Tavasbarlang előtt 2 km sor kígyózott az utcán. Még szerencse hogy jó fagyit adtak ott az egyik fagyizóban...
De ez csak egy példa....számtalan ilyen van..
Viktor beszédeket én magamtól is nézek, nem kell erre kényszeríteni.
Olyankor más sem hallatszik a szobámban, mint:

- Már megint hazudsz!
- Most is hazudsz!
- Csúsztatsz, te szemét!
Dehogy...ez a világon mindenhol így van, hogy van pár népszerű, nagyon látványos kilátó, nem pedig falvanként 11 darab...
Az jó, mert te is kereskedő vagy csak szellemi terméket adsz el Erre Zoli azt mondaná, te vagy a főgeci, mert úgy adsz el, hogy beszerzési költséged sincs
Extra profit, és te szidod lőrincet
Na ezt mondom...az egész gondolatmeneted a hülyeségre alapul, amit neked elad a kormányod...Nálunk a kerékpárutak olyan szélesek, hogy teherautóval takarítják róluk télen a havat...Lehet rajtuk haladni, és tömve is vannak, mégis elférni...meg használják pl traktorokkal a parasztok is, hogy ne a közutakon menjenek...
De ahol csak a szalagátvágás a cél egy kerékpárút készítésnél, a semiböl vezet a semmibe, fele olyan széles mint kellene és 2-3 év múlva már fel van púposodva meg kátyús, akkor persze hogy értelmetlen...
Erre még én is azt mondom, hogy kurvázták volna el az egészet, ne csúfoskodjanak a szarjaikkal ami mint egy korrupció emlékműként ottmarad az utókor számára.
pont keten nem vetthettek egymás szemére semmit. Ebben a pártimádatban nincs különbség közöttetek fikázzatok engem én útálom az összeset kivétel nélkül
nyugaton lehet, itt már ha 1000ft a belépő már sokan meg sem közelítik
ezt valakivel egyszer zámbó dzsimisre megtették állítólag kegyetlen kínzási módszer én ezt bogyónak sohasem kívánnám
Hogy jön ide a nyugdíjas, aki egy életen át fizette a kalapba a pénzt?
én ezt úgy tudom hogy volt egy keret amire pályázni lehetett
az elbírálás biztos részlehajló volt
de ha csak egerben meg pécsen meg mittudoménhol épült volna 1-1 nagyon fasza kilátó ebből a pénzből akkor ugyanez lenne a helyzet mert akkor emiatt köpködne a nép hogy persze csak ott épült mert ott volt haver
engem is utálsz? miért nem ártottam neked sohasem nem is szándékozom. A kereskedőkre szükség van szerintem. Szolgáltatunk, termékeket adunk el egy piacon. Az veszi meg tőlünk ezeket a termékeket akinek szüksége van rá és úgy gondolja megéri neki. ha nem éri meg neki nem vásárol nincs kényszerítve legfeljebb akkor tönkremegyünk Szabad piac van
Na de egy jó kilátó hasznot hoz...egyrészt a tervezőnek hírnév, másrészt meg turistamágnes...
https://kirandulastippek.hu/ka...
Mondjuk a sporttal én is úgy vagyok hogy egy forintot nem költenék rá míg az országban lenne helye máshol,ha sportolni akar teremtse elő szponzoroktól.És ezzel nem a sportolókat akarom bántani,a focistákat kivéve az összeset elismerem.De nem érzem létfontosságúnak azt hogy menjen és méregesse a teljesítményét 100 milliókért a szomszédos ország sportolójával.