Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyuribá valami önkormányzatok szövetségének az elnöke vagy mi ha jól emléxem Miért nem játszik át a helyi vállalkozóknak egyszeri segítség nyújtásra egy 30 mikulást
Holnap oda nyitok azonnal egy üzletet Bár a bérleti díjak gondolom hamar felszaladnának
hát bogyó pont ezen rágódom 1 hete, hogy csak be kellene oltatnom magam
De ha az ellenzék kéri akkor juszt sem nehogymá úgy ugráljak ahogy ők fütyülnek
Egyébként ilyen 6 párti ellenzéki összefosás vajon hány embert szólíthat meg? 200 ezret
azt látom, hogy hegyek vannak itt De fák, bokrok, folyók, madarak Ez egy zergebaszta vidék tényleg ilyen helyekre jártok motorozni?
gratula
Te Tsanyi Szerintem Kecskemét környékén nyulat amit elütöttél szerintem nem az a nyúl volt amire gondoltam
Annak legalább a bokáját kificamíthattad volna, mert túldolgozta magát 69 csokitojást meg csokinyulat számoltam amit a gyerek összeszedegetett a kertünkből, meg a 2 mamája kertjéből Szerintem következő húsvétig megint zabálhatom A végén még tényleg tokát növesztek ha figyelembe veszem, hogy a télapócsokiból is maradt még vagy 10 db
Haliho! Vegre a CBF szerelonel, mar 2 hete, kivancsi vagyok mit/miket talalnak rajta, ami az elmult kitudja hany ev allasa okozott. Nyaron még egyelore bejaratos lesz, hogy jon e ki rajta hiba, igy marad a GS is hosszabb utakra. Majd ha tutira jo a CBF, eladjuk a GS-t. Fura lesz. 55 e km-en es 19 orszagban volt utitarsam...
Veletek minden ok?
Na fasza egy nap lett. Gondolom most mindenki faszul asszonynál.
Ha szereti nen lehet korlatozni,a szulonek az a dolga hogy utalja,de meg kell tanitani jol csinalni.
Őneki egy szava sem volt - az anyja akadt ki jobban.
Nem, a hátulja, sztem kicsit túldöntötte, de ez már csak okoskodás. Ment vagy 15-20-al kb...
Nem kapott röngent, az is lehet, hogy csak kicsit kificamodott. Egyenesbe raktuk egy fával, és majd holnapra kiderül. Itt ma egy röntgen egy 4-5 órás villámtréfa lett volna
A baj csak az volt, hogy vitte a húgát, annak semmi baja, csak a nadrág szakadt kicsit, és megijedt. Én mentem mögötte 30 m-el, anyja mögöttem ült, na az kész lett egyébként is rühelli, hogy motorozik a gyerek - megjegyzem, én is. Amúgy nem is normális, aki motorozik közúton de nekem pl. már mindegy de a fiam 26...
nem kemények ezek a mai fiatalok
én egy keményebb esés után repedt felkarcsonttal meg törött bordával még végigcsináltam a tervezett napi szakaszt, földutakon....
Tisztára mint apósom.
Jobbulást szeencse nem vészes. Gindolom eleje ment el.
Igyekszem,bogyo halas tema annyira korlatolt.
Ma a kikészítesz...
Begipszelik,vagy csak kotes?
Jobbulast,a motoron nem nagy kar.
Sajnos bebuktam,pedig a gyereknek jobb lett volna.
Mi is elmentünk motorkálni. A második sarkon elcsúszott a gyerek az ER6-al... egy kuplungkar és egy kisujj vége törés. Vissza is fordultunk Ott egy kereszteződés van, fehér, tükör aszfalt, 6-8 fokos - ez elég is volt hozzá
Kizárt!
Ez dicseret,meg voltam gyozodve hogy a postase.
Beindul?
Birni fogod?
Baszassad neki...
Már MEGINT stadiont?!
Flamót befejezem, aztán megyek motyorkálni.