Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De buzi vagyol.
B+ sajnos egyre jobban hasonlít rád szegény gyerek
Kapsz orvosi ellátást, utakat, sőt még stadionokat is Meg ingyen asztrazenekar oltást. Sőt, a tűzoltóidat is ebből fizetik...
Mindjart.Egyenlore remrlem megpukkadsz.
Kipufogó kész, vagy mi ez a lazulás?!
Mert sziveden viseled a sorsom es segitenel nekem.
Gemesinek hivjak,o a polgi.
Te ne dumálj, te oltasd be magad!
https://index.hu/belfold/2021/...
na most mit buzizunk éppen? a nyugatot a multikat vagy a kereskedőket? esetleg a vállalkozókat?
megnéztem az igazság ligája végét, 4 órás a film nem tudtam egyben elfogyasztani
nem mondom hogy annyira szar volt de jónak se mondhatnám, abban maradtam ezt nem érdemes felmásolni a filmes hdd-re mert úgy sem nézem meg többet
Egy üzlet akkor nagy kiadás ha zárva van Ha nyitva van akkor nem kiadás hanem bevétel ha ez nem így van akkor veszteséges
Ugyan miért?
Nem csodálom.
Szolnal neki?
Velem nem beszel regota.
Akkor kilincseljen a gödöllői polginál, hogy ez igy nem helyes és igazságtalan!
Vagy csitt!
Megnezted a videot hogy mibű van nekik?
Ahh megoldod a munkat ott,nrked valo,alfa ota sejtem hogy a munkahelyi prioritas nem az iq nalatok.
Panaszkodj annak akinek akarsz, csak nyiss már ki, hátha nem lesz annyi időd rinyálni.
Vagy költözz borsodba, vagy szabolcsba, ott szükség van a jó munkaeröre!
Momentán ezt az önkormányzat.
Jobb helyeken (nem baloldali önkoriknál) a kényszerűen zárva tartott cégek adóit elengedik erre az időre.
A Balos önkorik, meg plakátkampányt folytatnak inkább a kormány ellen, annyira nincs pénzük.
Oda még akarok menni de jó lenne már ha kész lenne Bicskéig Jutubon fent van egy csomó videó Közlekedj Bencével az mutatja be ezt a vonalat is
Kotelezo,nincs nemfizetes,onkori jogkor,foninek nincs koze.megmondta karigeri.
Azt ki határozza meg, hogy kinek és mennyit fizetsz te nemokos!
Aki a kezedet nem engedi el a bajban.
Te akkoris csoro lnnel,most is kereshstnel tobbet masik cegnel de be vagy szarva a valtoztatastol.Inkabb keveset keresel hogy rinyalhass.
No akkor indulok valamerre.........
Nincs ő szarban.
Ideje mint a tenger.
Van ideje arra a rozsdás dobozra, a főni meg fogja a vállakózók kezét.
Arany élet.
Az. Kurva onkormanyzat te nagyonhulye.
Nem a foni.
Nem: hanem ha jobban keresnék, és kevésbé adóztatnának.