na most mit buzizunk éppen? a nyugatot a multikat vagy a kereskedőket? esetleg a vállalkozókat?
megnéztem az igazság ligája végét, 4 órás a film nem tudtam egyben elfogyasztani
nem mondom hogy annyira szar volt de jónak se mondhatnám, abban maradtam ezt nem érdemes felmásolni a filmes hdd-re mert úgy sem nézem meg többet
Panaszkodj annak akinek akarsz, csak nyiss már ki, hátha nem lesz annyi időd rinyálni.
Vagy költözz borsodba, vagy szabolcsba, ott szükség van a jó munkaeröre!
Momentán ezt az önkormányzat.
Jobb helyeken (nem baloldali önkoriknál) a kényszerűen zárva tartott cégek adóit elengedik erre az időre.
A Balos önkorik, meg plakátkampányt folytatnak inkább a kormány ellen, annyira nincs pénzük.
Gemesinek hivjak,o a polgi.
https://index.hu/belfold/2021/...
megnéztem az igazság ligája végét, 4 órás a film nem tudtam egyben elfogyasztani
nem mondom hogy annyira szar volt de jónak se mondhatnám, abban maradtam ezt nem érdemes felmásolni a filmes hdd-re mert úgy sem nézem meg többet
Nem csodálom.
Velem nem beszel regota.
Vagy csitt!
Vagy költözz borsodba, vagy szabolcsba, ott szükség van a jó munkaeröre!
Jobb helyeken (nem baloldali önkoriknál) a kényszerűen zárva tartott cégek adóit elengedik erre az időre.
A Balos önkorik, meg plakátkampányt folytatnak inkább a kormány ellen, annyira nincs pénzük.
Aki a kezedet nem engedi el a bajban.
Ideje mint a tenger.
Van ideje arra a rozsdás dobozra, a főni meg fogja a vállakózók kezét.
Arany élet.
Nem a foni.