Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez hazugság.
Kevesebbet és szarabbul dolgozunk.
Szólt a próféta
ilyenkor kicsit szorosabbra kell húzni a kesztyűt aztán tovább erelni
volt szerencsém többször is megtapasztalni hogy dolgozik egy német vagy egy osztrák gépek telepítése közben
annyi előnye van hogy a technológia jobb, ellenben ha bármi probléma adódik teljesen magába zuhan mert erre nincs előre leírt utasítása
amúgy semmivel sem dolgozik jobban, semmivel sem figyelmesebb, ellenben 10x annyiért dolgozik itt mint mi
sajnos új gép telepítésnél általában nem lehet kikerülni a forgalmazó cég emberét
És valójában?:
Ebből vontad le a harcot?
Melyik bástya dőlt le hamarabb?
eltört a kezem majd át szúrta a bőröm innen a vinnyogos kocsival mentem tovább
Nekem?
Nincs
Hozzád itt egyébként se érhet fel senki
van itt a szomszéd faluban egy fiatalember tehenészete van és tejtermékeket készít de valahogy nem jön meg az áttörés pedig évek óta küzd, ilyen napi 10-16 órákat
ismerek olyat aki kecsketenyészet+tej+tejtermék, de ott sincs meg az igazi nagy pénz
sajnos ahol nincs pénz "extra" dolgokra ott az extra dolgokból nem lesz extra pénz

az élelmiszer fura dolog, ezt én is tapasztaltam amikor a méz eladással küzdöttem, egyrészt kisüzemileg nem tudod azt az állandó Íz minőséget hozni, hiszen minden év más, másrészt meg magas fokú bizonytalanság van az élelmiszerrel kapcsolatban
előbb megveszik a teszkóban a kritikán aluli vegyeset annyi pénzért mint amennyiért én adtam a jó minőségű akácot
70-73 at állapítottak meg asszem ha jól emléxem
Neked legalább van KIVITELEZHETŐ elképzelésed?
oda készültem de a városból sem jutottam ki
""Gondolom akkor az se érdekel, hogy ugyan azon munkáért, azonos bért elv???
Tudom, hogy ezt nem lehet kivitelezni még, de ezt kellene követnünk!""

Ezt ki írta?
"Mint sok más egyebet, erre is adtam megoldási javaslatot réges-régen, amivel elindulhatnánk."

"Erre is adtam megoldási javaslatot."

Ez nagyon tetszik
Kérlek ne büntess ezzel itt mindenkit!
Ez sem 50-el ment.
A mindenki gazdáját úgy hívják NER
Nem kanyarodtam el, pont itt - szándékaim ellenére, de pont jól - ért össze a két, párhuzamos példa. Amik amúgy nem is voltak annyira messze egymástól.
Ezt feszegettétek itt, miért keresünk kevesebbet mint a német vagy osztrák, miért kerül fizetésarányosan többe az új autó... Hát mert kevesebbet is termelünk, hát mert kevesebbet is dolgozunk.
Pontosabban kevesebbet és azt is szarabbul. Tudom, az itt lévők pont kidolgozzák a belüket és űrrakétákat építenek, mint magas hozzáadott értékű munka.

Saját magatoknak akartok hazudni?
Csak azt ne mond hogy ez a Te motorod(volt).Úgy hírlik csak autópályán motoroztál,az sem ebben az évszázadban volt.
nem lesz annyira sok baja az tuti. Mégis csak egy Hondáról van szó.
NeTudod te a választ, okos vagy.
És nem vitatkozom.
És ki mondta, hogy harcolni kell?
Kicsit túlbonyolítod a dolgokat.
endúróval kell menni, ilyen esetben kb az indexbúra karcos lesz de lehet folytatni az utazást
Mint sok más egyebet, erre is adtam megoldási javaslatot réges-régen, amivel elindulhatnánk.
Az egyik a teljes körű és valóban bio élelmiszerek termelése, valamint a bevándorló- és cigánymentes, békés lakóhely, turisztikai célpont megteremtése által.
És ez után bármi, amiért sokat fizetnek a világban.
Már hogyne lenne Így kell ezt
Elég könnyen feladtad a vitát, mert a választ most is kikerülted.
Abszolút nem születtünk rossz helyre. Ezt a korábbiak szerint megköszönhetjük 1947 után a komcsiknak és a kozmopolitknak valamint a filoszemita hazaárulóknak akik kiárusították az országot.
Egyébként jól elkanyarodtál.
Az új autó áraktól, fizetésektől, már a kommunizmusnál tartasz.