Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A nyugati lizingel,mas mentalitas.nezz.

http://youtu.be/iLBmPi-jM10
Zoli is érti csak most szarban van nincs mit tennie ki kell bírnia, vagy bezárhat mint egy csóró. Rohadt sok kiadás egy bolt akkor is ha zárva van.
Ólcsóbban megvetted mint bárhol és mégis sajnálod az adót rá a pofám leszakad Te mikor lennél elégedett Ha ingyen hozzádvágnák, meg 5 évig átvállalnák a fenntartási költséget mind ezt alanyi jogon
Zolinak ez nem jut el a tudatáig.
Te miért értetted meg???
Egyesek meg tudnak ilyet Azt az áfát vagy így vagy úgy a vállalkotó akkor is befizeti az államnak az áfa körbeforgós
Én csóró magyar vagyok, nekünk olyan 3év félretenni mostanában. Nejem táppénzen 7hónapja és van még van legalább ennyi.
Nem, inkább csak egy hím kutya bizonyos testrésze. Genitáliája.
Panaszkodj a főnöködnek!
Be vagy zárba, akkor mire fizettet veled?
Te tényleg nem érted.
Annyit szerettem vólba veled megértetni, hogy egy magyar mennyi idő alatt tesz félre 4.2 millát és egy osztrák.
Ne legyél már korlátolt!!!!
Ma amuccselenne,hahooooo,husvet van sutykulu.
Abbol amit befizeztem,iparuzesi es a tobbi B+.
Nincs munkahelye, ráér.
Mikor volt auto barmikor fizetesaranyos?
Ne bassz fel.
Egy Etron vagy x 6 meg kint sem az.
Be legyel demagog.
A szocislizmudban se vokt az,most sem az.
A legtobb nyugati siman hitelbol cserelgeti.
Itthon meg a sajatra szocializalodtunk.
Milyen adódból, mikor otthon bőrözöl?
,Inkább mennél dolgozni valahova!
Akkor nem szapulnád a főnököd intézkedéseit.
Baszki ma nagyon kutya vagy.
De te nem tudsz Bogyótól elvonatkoztatni.
Nem,inkabb neked panaszkodom.
Amugy te az en adombol forumozol,szoval huzas legalabb locsoloautot mosni.
Nem ezt írtam.
Felfogod?
Én az autók arányos árát írtam a fizetéshez.
A fillerbaszo bogyo megis itthon vette b+ nem a fizetesaranyos ausztriaban.Barmit suketelsz.
A legfontosabb amit megteremt a multik számára, az a szolgalelkűség, alacsony bérek és a szar HUF/EUR árfolyam...
Igaz ez csak a kormánynak és a multiknak jó, de elérik, hogy a nép mégis éljenez. Zseniális...
El kell ismerni, hogy Orbán zseniális...Kevesen tudják ezt utána csinálni. Nyugaton senki...
Valami ilyesmire gondolok én is, mondjuk te eljössz hozzánk én közben hozzátok oszt az pont 150km lenne mindkettőnknek és még nem is találkoznánk.
Vagy próbálj valamit kezdeni az időddel és a tehetségessel!
Neked kellene már lépni valamit mert állandóan sir a szád, a nyitásért.
Pedig a főnököd záratott be.
Panaszkodj neki, ne itt sírjál!!!
Én se hegyekbe akarok menni, hanem csak egy 100-150 km-es "falukerülgetést" terveztem. A 4-5 hónapos benya felét ki kellene járni a gépből, és frissel pótolni.
Öcsém épp most tervezi, hogy hazajön 4 év után, igaz családi és nem gazdasági okból.