Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megint mellébeszélsz.
Nekem jó itthon.
Az autó árakról írtam az itthoni fizetésekhez viszonyítva!
Én is mennék csak nem tudom hova, itt a legnagyobb domb a körforgók közepén van.
Mindig az a rohadt pénz. De legalább nem a cofidisz.
Azért a kormány megteremti azokat a feltételeket, hogy mondjuk egy autógyártó cég Magyarországot válassza befektetési célpontként Megteremti az üzem helyét ad egy valag visszanem téritendő támogatást 20 mrd-os nagyságrendekben és minimum ad 5 éves adómentességet, megteremti a környezeti infrastruktúrát Globális nagy vállalat idecsábításához a kormány is jelentős anyagi részt vállal, nem lehet azt mondani, hogy szinte semmit
Pontosan, ezért nem szeretjük a csóró migrit miközben azt igen ha mi vagyunk a gazdagabb országban a csóró migri.
Fasze nem mesz ki,lennel ott vadakat terelo juhasz,meg űrhajos,oszt nem itt obegatnal..........vagy van aki ezt teszi?
Kintrol nyekeg.
Lényegtelen hogy a költségvetés mennyi hányada, ha hülyeség, akkor egy forint is sok rá...
De az elvek bazmeg,ilyen megalkuvo vagy,anyagi veszteseget nem vallalsz be,mintha az mszp elnok csok-jat neznem,az is felvette,de ellene kampanyol.
Ja én meg piásan...
Még szép, hogy itthon olcsóbb.
Szép lenne, ha annyiba kerülne, mint Ausztriában.
Számolj egy kicsit és a 4,2 millát oszd el hónapokra a havi nettóhoz.
Ha egy átlag magyar félreteszi a fizetésének 100%-át ami legyen KB 200e ft, az épp 21 hónap.
Egy átlag osztrák ha félreteszi a fizetésének 100%-át, az mennyi is???
Szeretnénk annyi idő alatt 4,2millát félretenni én is, te is szerintem.
Javíts ki ha nem!
Juszt sem! Kaja után megyek motyorolni!
Igen, ezekre gondolok...
Máshol is költenek pénzt emlékművekre, múzeumokra, kilátókra, csak egészen más eredmények születnek a pénzekből.
MOST? Ez a pöcs menet közben írkál?
Nekem nincs pénzem "veszteségekre", arra csak nektek, fidesz-párti maszekoknak van: ti a "veszteségeitekből" éltek, és nem is rosszul!
Igen, nem önmagában a kisvasutakkal van baj, rengeteg szép vonal van, mi is megyünk minden évben. Na de a felcsúti aranyvonal (arany árban volt), az semmi másról nem szólt, csak a hülyeségről.
Most találkoztam Zolival jött a gyönyörű R-es gépével... Remekmű az a motor!
Uncsizom,rozsdat vakargatok,oszt hatha megpukkad.
En sem.
De azzol meg megteheted b+ hogy tobbet fizetsz csak hogy kibassz vityaval.De amilyen gerinctelen liberalbolsi vagy az elveid helyett a zsebed valasztottad.
Hogy lehet ilyet csinalni,mi az a psr szazezer veszteseg ha vitya bukja az afat?
Igen. Ráadásul kevesebb fizetésből.
attól még a Viktor által irányított országban olcsóbban vettél autót mint külföldön.
Mert lusta motorra ülni - vagy 3 hónap állás után be sem indult a Barkas....
Erre akartam én is kilyukadni.
Valóban olcsóbb volt - de attól még sajnálhatom a kifizetett 27% ÁFÁ-t, nem? Én nem tudom "cégre venni" és visszaigényelni mint egyesek....
Akkor nem értem mi a problémád, végülis olcsóbban vetted itthon mintha kint vetted volna.
Ma nagyon pörögsz Zoli, szétröhögöm a pofám...