Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A Clióét egyszer elfelejtetted kitakarni. De nem élek vissza vele
De mit? Tudhatná, hogy hanyadik gazdája vagy, meg mikor helyezték forgalomba, esetleg hány km volt az utolsó műszakinál az órában.
Mit tud egy rosszakaró ezzel tenni? Ezt nem vágom.
pl nyomtatsz egy olyan rendszámot és megkergeted a vasat néhány véda alatt
főleg úgy ha még azt is bejelenti merre fog menni
Ezt mondjuk én sem értem.És akkor te mindenhova letakart rendszámmal mész?Mert mindenhol lehet rosszakaród.
A diktatúra bosszúja elől...
Mi elől? Ha látnám tök érdektelen adatokhoz jutnék a rendszámlekérdezőből. Eladáskor hasznos, de amúgy meg nem.
Mire?Én szimplán arra reagáltam hogy a német dolgozó többet termel,dehogy termel többet,pont annyit termel a német merci mint a magyar.Sőt ezesetben pont a magyar termel nagyobb nyereséget amivel aztán kompenzálhatják a saját szemétdombjukat.
Mer tok kozonsegkedvenc lehetsz ott is.
én nem vagyok libsi de akkor se szeretek ilyeneket feltenni, még telefonszámot se nagyon
pl a ktm hirdetésemmel is szórakozott valami vicces ember, nekem nem került pénzbe, de annak aki szolnokról eljött félútig annak igen.....
Például mit?
Mondom én
Mert az embernek lehet haragosa, rosszakarója - aki esetleg tudna kellemetlenséget okozni puszta rosszindulatból. Ugyanezt a képet a Facebookra is felteszem - akár ott is. Paranoia.
A libsik folyamatosan fosnak és.bujkálnak
Simán visszatartanám annak a 300 milliárdnak a háromnegyedét,és akkor még nagylelkű lennék.Azzal az évi 250 milliárddal elég sok dolgot lehetne rendezni.
A rendszámot miért takarjátok ki? Halandó ember úgy sem tudja visszakeresni.
Ugye, hogy tudod a megoldást.
Az én szomszédom meg leszerződött x tonnára, nem tudta leszállítani az időjárás miatt, mondta a nagykereskedő, nem baj, nem vagyunk mérgesek mert erről nem tehetsz, de a szerződés az szerződés, a különbözetet megvették mástól, csak hát az ugye drágább volt, ezt a pénzbeli különbözetet meg lefogták abból, amit azért leszállított.
Aztán azóta gabonával nem foglalkozik, a kvóta miatt másfelé tendált, ültetett bodzát, akkor gyógynövényt még asszem csipkebogyót, mert ezekre nincs eu-s kvóta, meg próbálkozott a kékfestéshez szükséges növénnyel, nem, nem az indigóval, hanem valami mással. De azt már nem tudom, mi lett belőle.
Az kétségtelen, hogy bizonyos sportágak nagyobb támogatást kapnak, mint a többiek. Ennek részben az a magyarázata, hogy a történelmi indokok miatt van ez így, itt hiába adnának pénzt a szumósokra, nem sok látszata lenne.
A feleslegest én nem gondolom feleslegesnek ÁLTALÁBAN, a mai magyar focisták esetében viszont azért széjjelcsapnék, ezt be kell vallanom.

(A rólam alkotott kép megalkotásához tudnotok kell, az alkohol és cigi nélkülözése mellett nem nézek tévét, semmilyen sportot nem követek, pedig korábban versenyszerűen úsztam dzsúdóztam és röplabdáztam, abból egyszer volt még játékvezetői engedélyem is, a mai hazai celeb és színész és sportolóvilágot abszolút nem ismerem, de a külföldit sem. ha azt mondanátok, hogy adtok 10 millió dollárt, ha összerakok név szerint egy focicsapatot, azt nem tudnám megtenni. Igaz, a weisz fanni kilétével sem voltam tisztában, hogy ki az a nő, most is csak azért tudom, mert a kollégák mindig azon röhögnek, hogy ebből a szempontból milyen hülye vagyok, és mindig kérdezgetnek nevekről, én nekem csak egy a dolgom, azt nem mondhatom, hogy nem tudom.)
Azé igazán nem kellett volna a szomszéd gyermekotthonba átengedni még hajnalban mielőtt a gondozók kiengedték a kis lakókat keresgélni, szar lehetett nekik a kerítésen át nézni ahogy a tiéd talicskával viszi át a nekik szánt cuccokat.
Na, senki nem motyorolt, csak én?
163 km lett végül, és - bár a széllel rohadtul küzdeni kellett - az első idei gurulásom nagyon jólesett.
Kesz a vezerles csere,remem nem raktam el,a vezrmerles blokkolo nem ehhez keszult. Hideg szel fuj,motorral megyek melozni holnap,nincs az az isten hogy visszaolvassak.
Azért mert a merci még így is annyit fizet hogy kecskeméti boldogan megy oda dolgozni.
Ismerős egyik évben nem tudta betakarítani a búzát a nagy eső miatt,kapott kártérítést.Röhögve mesélte hogy majdnem ott van hogy nem is érdemes vesződni a betakarítással.
Akkor ahhoz képest elég jól összetört.
De akkor miért nem mondja az ott dolgozó, hogy én márpedig csak akkor vagyok hajlandó a Mercibe beleszerelni a légzsákot, ha annyit kapok érte min t a Jörgen?
Te is tudod miért, én is tudom. Csak ezt nem elég gondolni, hanem tudomásul is kell venni.