Arra jöttem rá, hogy nem nehezítették volna meg a dolgom, ha egy kibaxot műanyag elzárót beaplikáltak volna a csatlakozások elé
Kawa 70 sem vígasztal
elemző sem rohan a fájzerra
a csatlakozásoknál száraz a szivattyú légtelenítője betekerve
Jó lesz megállapítani, hogy honnan a belső kerítés mellett
oltással a válladban
de utána indulok
A hivatalos leveleimet sem olvasom el még az adávételi szerződéseket sem, mert megunom a 3-ik mondatnál.
Ha van egy órám akkor tankozok inkább, nem soká a tier 8-ban leszek a löveggel
Mint sem hülyeségeket olvassak. itt úgy is tudnak mindent IS hamarébb vagyok, ha megkérdezem
Hülye nem vagyok hogy betontömböt rakjak a medansziéba
Azzal mi a bajod
(bocsánat bátrak)
t hordják felfelé a pincéből a fájzert.
ebből még lesz egy fél vagy 1 milla bátor, azt nagyjából be is fullad a sikersztori
Kb. mint amikor az államilag orvérzésig támogatott gyeprugók kijutottak néhány éve valami európabajnokságra
Azt az első néhány meccsen elkísérte őket a vakszerencse
Orbán kihúzva mondta, hogy " Na ugye megmondtam
" meg az az anyád p.i.áját annyi száz milliárdból amit rájuk költöttél más csapat a kaputól- kapuig rúgja a gólt
na mindegy
Nagyjából borítékolható volt, hogy a szerencse nem tart ki a sorozat végéig
ugyan ez van ezzel z oltakozással is
Én szurkolok,hogy össze tudjanak bogarászni 6 millió bátort
Nekem is könnyebb lenne az életem
A rengeteg fiatal özvegyasszony magára marad
szerintem beülök a ladikba azt keresek lakatlan szigetet a tározón egyedül
Ez télen is ott fog állni papa. Lehet baxok bele néhány liter fagyálót
Elég faszán megcsinálták a 10-es tetejét
Azt az igénybejelentés elküldte a vállalkozó akit megbíztam a munkával, március első hetében. Majd eltelt 2-3 hét visszajött, neki a papír(gondolom mert én azt nem láttam) hogy mehet a buli.
Utána nem sokra eljöttek de nekifutottak 3 szor az 1 napos melónak
Először a síneket rakták fel, majd megpihentették a tetőn, hogy szokja a cserepet (godnolom) mert 2 hétig megint felém se néztek
Aztán ideállítottak egy daruskocsival mert 10 méter magas a ház, felhajították a táblákat is de már elfogyott a kraft is meg az idő is,
hogy bekábelezzék, pedig 3 an dolgoztak mindkét alkalommal reggeltől-estig
Aztán már valamelyik nap csak 2-en jöttek vissza felrakni az invertert, meg összekötni az egész hóbelebancot
Rá néhány napra Jött a szerződés asszem most pénteken, aláírtam. Felhítam a tomigyereket mondta majd jön lefotozza, elküldi onlájn, meg a de egy részletes számlát a 3 mikulásról amit fizettem neki.
aztán beadja komplett a papírokat és lehet várni valami démászos vagy démász-partneres faszit aki beköti az oda-vissza mérő órát. Most ebben a fázisban tartok. Tehát a napelem a tetőn, inverterrel, démásztól a szerződés a kezembe.
Szezon végén ugyan ide kötöttem a szivattyút, és kilocsoltam a kertre, így nem veszett kárba a sok víz. Illetve nyár közben is locsoltam belőle néha amikor , frissíteni kellett.