Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amúgy van olyan ernyős haver,aki pl egy tetőn szédül, 3000 méteren meg semmi. Gondolom a térérzékelés miatt van.
Na az hogy van hogy ep esszel ep gepbol soha nem ugrunk ki?
már egy hokedlin félek vazzeg........
szóval a beszarás 100%, esetleg egy maximális precizitással elvégzett beöntési procedúra után nem lenne barna a gatya
Nem olyan rossz,mint ahogy kinéz
ezt nagyon szívesen kipróbálnám, csak indulás első 3 másodpercében összefosnám magam
Én ernyőzök...
Mas hajokat,nyaralokat gyujt meg dagadt pontyokkal fenykepezkedik.
Hobby
https://www.emag.hu/a-power-ba...
nekem ez a fajta van, igazándiból a lámpa miatt lett ez nagyon tuti fénye van
most egész olcsó én még valami 10 felé vettem sok éve
Az a pici áramkör az USB irányába megnöveli a feszültséget, egy egyszerű "step-up" áramkörrel. Persze minden IC-be integrálva manapság.
Na ha ebben az áramkörben elfüstöl a tranzisztor, akkor csak simán az akku feszültség jut a kimenetre, mínusz a dióda nyitó feszültsége.
Az hogy az egyik telefon miért tölti a kb. 3.5V-os feszültséggel nem tudom. Lehet abban Ni-MH akku van ami alacsonyabb feszültségű.
Ugye ha a benne lévő akku lenne a szar, akkor eleve nem töltene semmit, mert általában ezek az olcsó vackok is védve vannak a túlmerítés ellen, hiszen az egész áramkört egyszer ráintegrálták egy chipre, és azt rakják mindenbe.
Akkor meg veszek 6 ezerért. De neked ott van kettő is...mi a fasznak ez a házi?
https://www.emag.hu/a-power-ba...
ennek a beléről van szó
de mar új korában is szar volt
Motoron kell,egy 10eresrol ketyeg a gps,egy napot siman kibir,az ules alatt van az usb csatlakozo,utolagos cucc meg szarul fest,nem akarok bumszli cuccokat s kormanyra.Ennrk meg kijon a taskabol a kabel es csa.Csak a hoki wayteq nem birja a razkodast.
van egy nagy 10 vagy 15 ezres a hetes ájfónt feltölti minimum 4x aztá még marad is benne, fasza lámpa is van benne pl éjszakai horgászatnál lehet vele látni szarás közben
csak nem szeretek ilyen dolgokat kidobálni mert lehet valamire kelleni fog, akku meg van itthon pár feleslegbe aztán hátha jó lenne
mondjuk erre nem gondoltam hogy a töltőáram jó eséllyel nem lesz több, kínaiak szeretnek spórolni ha egy 0,1 centes alkatrész helyett bele tudnak tenni egy 0,05 centest akkor megteszik
Nem hinnem. Kocsiban tudok tölteni,motoron is ha akarok...máshová meg mi a fasznak Aki pecázik,vadászik,vadkempigezik azoknak jó.
Nekem ilyen van csak 4000 forintért vettem a kínaitól. Kurva jó, napelem az egyik fele, LED panel a másik fele, és elég jót röhögtem amikor kb. ennyiért megláttam a Media Marketben. Jó kis árréssel dolgoznak.
https://power-bank-kulso-akkum...
De meg lehet.
Na jo de itt kepek alapjan 7 cella van parhuzamosan,ugy nekem nem jon ki az 5v
Mondjuk ez 6 cellas.
De nem veszek ,mert nincs rá szükségem
Azért mondta hogy "egy cellás"
Ott nincs mit sorba kötni. Nálad a nagyobb feszültség igény miatt kell sorba kötni és ahhoz kell a BMS hogy egyformára hozza őket.
Párhuzamos kötéssel meg egyetlen cellának fogja látni az akkukat az áramkör, csak a kapacitása lesz nagyobb. Itt csak a töltőáram, és a maximális feszültség van limitálva.
Végülis nálad is, csak minden sorba kötött cellára külön.
van ket 10eres,de te tuti almasat veszel mert sznob vagy.
A ketto nem volt 15e.
Ha jó az áramkör akkor működhet, csak ugye a töltőárama, meg kisütő árama ugyan olyan kicsi marad, szóval annyival hosszabb idő lesz feltölteni mint amennyivel nagyobb akkut raktál bele.
Ezeknél a vackoknál azonban nem az áramkör az érdekes, hanem a doboz, szóval nem éri meg vacakolni.
Cseréld ki benne azt az egy cellát, és használd arra amire való, hogy a retikülödben legyen egy kis utánpótlás a telefonodnak, vagy dobd ki.
Venni kell egy ilyesmit ha többre vágysz:
https://www.ebay.com/itm/Power...
Hááá nemtom....
Nem használok ilyesmit ,de azt hiszem 10 ezerért lehet kapni. És ahogy emlékszem ,nem akkora mint egy bőrönd
Valahogy ugy vettem ki okosabbaktol hogy nem mindegy hogy hogy rendezel sorba es parhuzamosan cellakat,es annak fuggvenyeben kell valasztani a toltesvezerlot es bms-t.