Igaz teljes átalakult közben a világ, meg lett egy halom konkurenciájuk ami előtte nem volt egy db, de elküszködnek még
Nekik pl a tavaly áprilisi lezárások aranybánya volt. Egy hónap alatt megkerestek 1 évit
Na az, hogy itt fent vagyok az sm-n sok hasznos inforációval nem szolgálok
c2 nokia reklámokkal nem bombáznak
Azért megnézném egy 50-esből mit indítasz amikor egy átlag ember minimális fenntartása evéssel ivással fűtéssel és világítással nagyon minimálisan is 3 ezer ft/nap
és tudod, hogy mindenki vevő, telefon,tablet, noti, PC, mindegy.csak jól kell csinálni...
90 után informatikai céget indítani egy aranybánya volt, akiket ismerek és sikerült nekik akkor kezdtek, az a piac és helyzet ég és föld a mostanihoz képest
aki akkor össze tudott dugni két csatit az már szervizes volt
91-ben a bruttó átlagkereset 17 ezer volt ksh szerint, te akkor ennek a hússzorosával indultál, most 330 a bruttó ezek alapján 6 milla lenne az arányos, ami lényegesen közelebb van az igazsághoz mint az 50 ezer
Az a korszak, amikor a javak újra lettek "fosztva" nagyon más volt. Informatikában konkrétan annyit kértek az eszközökért amit még elbírt az arcberendezésük röhögés nélkül...mert nem volt eszköz, meg 100 konkurens, meg net ahol kínából töredék áron megjön a termék. Abban az időben a legerősebb anyag a Földön a számlatömb volt, mert mindent elbírt ha egyáltalán valaki töltötte.
Munkájuk annyi mint a sz.r, napi 50-től 100 ezerig keresnek fejenként. Nem tudom mi számít kiskalibernek
Mondjuk mészárosnak mindenki
mert nekem 93-ban 120 volt a pc és a számla is megvan
régen sok gépet-cuccot hordtam haza pestről építettem-javítottam
de a sulinet programkor le lett nullázva a bolt