Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Saját szememmel láttam hagyományos SDS+ vídiás fúrót esztergapadban, mert hosszú kellett, és az olcsóbb, mint az esztergába való 😁 Persze az élprofilt kicsit átköszörülte, és ugye nem ütve, vitte...
Vasbetont meg már én is fúrtam 4 élűvel, a sima 2 élűt elvitte mindenfele.
...de ha beviszel egy CT-hez, tesztelhetjük, igaz-e... 🤣
A 2 centis vasöntvényt, amiből a CT váza van? Ezt nem tudtam 🤔😁
Legyen is,mert atmegyek gyorsan konyortelen diktatorba.🤣
Egy jobb négy élü simán viszi a vasat, végül is arra találták ki...
Szerintem egy kézen meg lehetne számolni, hány ember vesz zöldség miatt villanyautót 😁 de azokkal nem kell foglalkozni, mert azok úgyis hülyék 🤣 idealisták vagy szefók, mint gréta 😁
Örülök, nekem a lelki békéd rendkívül fontos 🙂 Amúgy ütvefúróval nem sokra mennénk vele, sok vas van benne az meg max zörögne hangosan 🤣
Phhh,megnyugodtam.😃
Nyugodj meg Zoli, nem a berendezést kellett furkálni 🤣
Azert nyugtass meg a falat kellett furkalni nem az berendezest.🤣
SGRT kamerarendszer telepítéséhez hasznos 🤔😁
a töltésnél lehet hiba mert mindenki este akarja majd amikor hazaér
ezért lenne optimális hogy a meló helyen a parkolókban tölteni nappal
csak beírod mimum mennyi villany kell aztán az adott blokk úgy ossza szét a cuccot a parkoló kocsik között
ettől jobb kiegyenlítés a napos áramra nem létezik
Mi másra, az a legfontosabb 😁
képeket feltenni a falra 😂
Mondjuk felve kerdezem,minek egy ct-hez ütvefúró? 😆
Nyílván nem érdekel mert nem tudok semmit tenni az ügyben, csak kilóg a lóláb ebben a zöld propagandában meg az itteni téritésben is. Ez majd abban fog csúcsosodni amikor mindenki egyszerre dugja be a vellany dákóját tölteni aztán hirtelen felhős lesz az ég és összeomlik a rendszer mint a spanyoloknál. Amúgy napelemről töltve nekem is jó lenne Veszprémbe szaladgálni vagy 2 naponta a reptérre aludni a radar mellett 🤣
Jó a Makita is meg ez a fajta Bosch 🤔
azért az még mindig nem a villanyautó bűne hogy szénnel termelik az áramot
kb mint azért elmarasztalni egy konyhakés gyártó céget mert a termékeivel szoktak embereket is ölni
Azt ne mondd már, hogy téged érdekel, mivel termelik meg az áramot, ha egyszer neked gazdaságosabb lesz a villanyautó 😁 egyébként meg használj dewaltot vagy milwaukit, annak nem jönnek ki a gyenge pontjai 😃
Itt helyben szaladgálni jó is lenne amúgy, ez is leírtam már 🤷‍♂️ De amíg szénnel meg gázzal termelik meg az áramot hozzá addig szemfényvesztés 🙈 Meg amíg nem lesznek elektromos erőgépek, traktorok stb. ami egész nap dolgozik és termel addig úri huncutság akárki akármit mond. Olyam mint a parkside, otthonra játszani jó, de ha komolyan dolgozni, termelni kell, akkor hamar kijönnek a gyenge pontjai 🤷‍♂️
Mondja az aki éppen most dicsekedett hogy napelemről megy a ház?
Nem adok fél évet és már lesz hozzá villanyautó is 🤣
Na ez egy karakán gyerek , csak hamar abbahagyta a törődést ! 🤨
ezt minden nap tudná, alkalmazni amikor motorozok
😁