Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én még így sem tudom miről beszélsz. 🤔
Ja, én is mondhatnám, hogy otthon pakoltam, feltettem a frigóra a flexet meg a hiltit 😁
.... aztán kiderülne, hogy a hűtőszekrény Lehel, a sarokcsiszoló Bosch, az ütvefúró meg Makita 😂
... mégis tudná mindenki, miről van szó.
Mondjuk nem én szívok olyan alkatrészek tömkelegével, ami teljesen felesleged egy belsőégésű autóba is 😁
ja persze a nem létező lapka zörög......mert valami lapkát is emlegettél
a hidrotőkét veri a vezérműtengely, miután feltöltődött a közepe nem veri mert nem lesz hézag
de akkor is a tőkének van hangja nem a tengelynek nem a szelepnek és semmi egyébnek
mert ugye a dobnak van hangja nem a dobverőnek pedig az veri a dobot

igazándiból kurvára nem ez volt a kiindulás
az a lényeg ha lemegy az olajszintem minimum közelében zörögnek a tőkék, szóval nem kell ellenőrizni az olajszintet mert hallanai amikor szükségessé válik az utántöltés
csak ugye neked bele kell kötni mindenbe
ettől már csak az lenne bizarrabb ha a helyesírási hibákat kezdenéd javítgatni.....de ha ezen az úton haladsz még ez is bekövetkezhet
Na persze, megint csak az lehet az igaz, amit te gondolsz! Tény, hát persze! 🤣
Mit tudsz te tényként? Amit művelsz itt, na az tény-leg nagyon gáz! Élj csak ebben a hitben, hogy csak te tudhatod mindenről a frankót!
A gond, hogy sokan vagytok ilyenek..... és megint én vagyok a hülye, hogy egyáltalán szóba állok az agyhalott fajtáddal. Dehát a jó szándék, hogy hátha egy kis edukáció felzárkóztat a jelenbe. De sajnos nem! 😂
Amúgy megint tévedsz, mert nem a hidrotőkén rugóztam, hanem azt írtam le, hogy nem a hidrotőke zörög, hanem hol és mi kelti a kopogó zajt. 😎 De kár volt remélnem, hogy érted. 😆
ez nem sértegetés ez tényközlés
mert ha nem egy tudálékos hülyegyerek lennék hanem annyi eszed lenne amennyit gondolsz magadról nem azon rugóznál hogy hidrotőke-e vagy sem hanem azt írtad volna le miért zörög az a szar amikor minimum szint közelébe ér az olajszint
de nulla haszossággal inkább kötözködsz teljesen értelmetlenül, mert semmi nem fog változni
Jó, ez oké, de egyrészt ez nem egy közlekedés-gépészeti technikum, hanem egy fórum, ahol laikusok beszélgetnek. Egy kis rugalmasság elférne azért - akkor is, ha ebben dolgozol és pedáns vagy.
Látod, most sem tudod mit beszélsz....
A kötözködés és a helyesbítés nagyon más dolog! Az egyiknek van alapja, míg a másiknak nincs.
Tehát nem kötözködöm. De hiába is magyarázom ezt is neked....te úgyis csak abban hiszel és azt tartod igaznak, amit te gondolsz. 😂
Vagyis végtelenül egyszerű és beszűkült vagy és csak a te szintedhez képes vagy bármiről értekezni. Ha azt meghaladja valami, akkor sértegeted a másikat és mindent hülyeségnek tartasz, ami túlmutat rajtad! 🤣
sosem állítottam hogy nem vagyok egyszerű, de attól te még egy tudálékos majom vagy.....
nem is akarom magam helyesen kifejezni, a hidrotőke az hidrotőke, mindenki érti, még te is érted csak kötözködsz teljesen értelmetlenül
majd ha egy autószerelési könyvet fogok írni, és ha itt nem lesz helyes megnevezés akkor jogos lesz az észrevételed
Sajnálom, hogy te olyan helyre jársz, ahol ilyen tapasztalataid vannak....
Minden szakterületen vannak eltérő tudásúak. Egyszerű ez, addig kell keresni, a míg megfelelőt nem találsz!
Személyeskedhetsz, mert ez megy neked és az az olyanok eszköze amilyen te vagy. Kiderül és igen sokszor kiderül, hogy egyszerű vagy, mint a faék!
Ez a gondolkodás mód, amit sugárzol igen agyromboló. Te tényleg azt hiszed, hogy valami attól lesz igaz vagy hiteles, mert sokan úgy gondolják vagy úgy mondják? Nem! Ez azt jelenti, hogy sokan vannak akik nem tudják kifejezni helyesen magukat!
Az "izé-t" is sokan megértik, ha közben mutatod. Ettől még ha valaki tudja mi a neve nem fogja izé-nek nevezni.
Ez a mellébeszélés az elbutulás jelei.... Ha még van lejjebb! 😂
cigány egy nép az olasz szerintem sose volt olajcsere a kocsiban, pedig valami gold assistance kártya is volt a kocsiban azt gondolná az ember nem spóroltak ki semmit se.....de mégis
mondjuk ebben az itteni szervizek is élen járnak mert csak számolni tudnak, de munkát végezni nem annyira
De,megértik,csak egyből tudják hogy egy tudatlan vagy,akit ha akarnak bármivel átbasznak.
fékolaj-fékfolyadék. Gondolom a szervízben nem értenék meg a fékolajat ha már úgy is kijavítottál annyira precíz egy szakma ez 😅
Pedig én elszenvedőként azt látom, hogy szakszervízben sok pénzért sem tudnak javítani akkor sem ha helyesen ejtik ki az alkatrész nevét 😂
végezz el egy szakmai felmérést:
100 autószervizből hány helyen értik azt hogy hidrotőke, és hány helyen nem
100 autósboltba menj be és kérdezz rá hogy mennyibe kerül az f astra(mondjuk x14xe motorhoz) hidrotőke, kíváncsi vagyok mennyien tudják mi az
ha több ember lesz aki nem tudja miről van szó akkor nyilvánosan bocsánatot kérek a helytelen megnevezés miatt
de ha több lesz aki tudja mi az akkor simán csak egy tudálékos seggarc vagy
ezt rögtön leszűrtem a megkövesedett olajsár említésén. Más országban nincs ilyen de olaszból minden autó-motor ilyen 😅
nem mindig. Horgászhelyet az enyém is szokott néha látni 😅
Ha valamit meghatározunk, akkor nem az a cél, hogy majd kitalálják, hogy mire gondol a "költő", hanem azt kell leírni, amiről beszélni akarsz. Tudom, neked ez is fura.
Az, hogy a dolgokat pontosan és a nevén nevezzük nem a probléma. A probléma az, ha nem pontosan azt írjuk, amire gondolunk.
De nyilván te sosem végzel olyan tevékenységet, ahol ez fontos lenne, így nem alakult ki benned ez az igény! 😁
Az utolsó mondatod elég őszinte önvallomás volt.
Tényleg nem leszek tisztába azzal, hogy hogyan lehetsz ennyire eltájolva a világban! 😂 Nem csak az astra a múltbeli, hanem a világnézeted is! 😂
az astra elég múltbéli
és rajtad kívül mindenki tudja hogy mi az hogy zörög a hodrotőke
szóval csak benned van a hiba

na de a hülyék nem tudják magukról hogy hülyék hiszen hülyék, így evvel a ténnyel te sem fogsz sosem tisztába lenni
olasz volt 8 évig
utána 8 évig még garázsban volt tartva kb mint ekecs motorja.... még esőben se sokat ment hóban meg kb sosem
utána kett csak rideg tartású a gép
2012 óta nagyjából minden műszakira úgy vittük hogy ez lesz az utolsó, de még idén is elviszem még egy utolsó műszakira 😂
A két autó használatában szerintem van jelentős különbség.... 😆
Nyilván, én vagyok a seggarc.... 😆
Én vagyok a korlátolt! A legjobb vicc volt, amit mostanában olvastam!
Ne feledd, te élsz a múltban, te táplálkozol onnan "okosságokkal" és te nem érted a jelen világot és inkább degradálsz mindent, amihez nem értesz! Nagyon gáz! 😂
olaszoktól hoztátok?
erre a részre emléxem nagyon kretén az a szót park 😅
Köszi, 1000 éve láttam, de így is megállja a helyét 😁