Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

.... aztán láttam most feljebb olvasva, hogy másoknak is nyilvánvaló volt 😀
Véleményem szerint az ilyennel teljesen szétbasszák az internetet 😕 illetve annak ismeretterjesztő mivoltát ☹️
Ez már az utolsó szög, 15 éve már úgyis csak a reklám és a tömeges manipuláció miatt van internet
Megrendelted? 😂
25 éve gti golfom volt.20éve vettem a tdi passatot.
Fake az egész, gondolom valami AI csinálta.... a videó végében megfordul a kanál 😁
.... mert biztos 25 éve is egy 10 éves tdi passzátod volt, és az ugye már akkor jobb volt mindennél is 😁
Tevepata pálma. 😆
Tökéletes..........ennél már csak az a jobb ha a referenciájában kellő ismeretség is szerepel minden hatóságnál. 😁
Ezeket mid észre vetem csak nem értetem miért vicces .Legelsőnek voltak azok a fura táncosok aki össze vissza forogtak és az mi hol erre hol ara csavargat a testüket
A jó szakembert meg kell becsülni.
Bena AI video. Vicc topik.

Figyeljetek a kanalat, "veletlenul" varazslatosan megfordul. Ugyanigy a motorhazteto eltunik. Gondolom ettol lenne vicces.
Igen ezért írtam én is fura ez a mi
Szellős. Hamar kiszellőzik a szellentés. 😂
Perverz ez a temu, azt mondja divatos alsógatya. Azt nem tudom az ifa féknyom hova kerül 🤣
Akkor főleg 🤣
De hát ez egy kamu videó.MI kreálmány.
Hatásvadász videó, polgárpukkasztás, menőzés
úgy tesznek nekik minden mindegy, ezt is megtehetik. Aztán valószínűleg hianyzik az autó hátulja és éppen teszik be a présbe a bontóban 🤷‍♂️
Fura ez a mi 😒 értelmét se értem 🙄