Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát ott egy kicsit tovább tartana az biztos. 😂
Te vagy az élő példa hogy nem így lenne.
neked is vehettek volna hátha most okosabb lennél 😂
Látszik hogy apa vette a diplomádat.
Leng az alap... gránit tömbön nem szinkronizálódnának 😅
oszt ez, hogy?
A mienk egész jó volt. Csak a belső sárvédő dobba bele volt állítva egy reszelő, meg a tank félig volt sóderrel 😆
Királykék Dacia? AZ csak a protekciós elvtársaknak járt, még jó hogy megcsinálták a Merqúrban, lehet még a féltengelyt is kicserélték eredeti Renault-ra, mert amúgy évente kellett cserélni, akkora fosadék volt az eredeti.
Kényelmesebb, mert a francia elődhöz hasonlóan lágyabban rugózott, de ha egy kicsit baszattad szerpentinen, akkor egyből elkezdett kóvályogni 😬 meg túrta ki az orrát, a zsiguli legalább csak a seggét tolta kifelé 😁
akkor nektek csoda dácsia volt hogy 8 évig bírta szerelő nélkül
egy pesti ismerősnek(öreganyja a szomszédunk volt) az első útja a szervizbe vezetett mert beállt a váltója, valami plusz dolog volt benne nem emlékszem mi volt az mert sok éve volt
haveréknak is volt dacia azon mindig valami elszaródott, a féltengely élettartam inkább hónapokban volt mérhető mint években(végül valami rönó féltengely lett beszerezve avval nem volt baj)
a zsiguli sokkal használhatóbb volt, de a dacia tényleg kényelmesebb volt
utóbbi kell, mert jobb abban ülni ha karambol van
volt néhány keleti autócsoda a családban régen 😅 trabant,wartburg, skoda 105s lada 1300 kocka lada 1600 ikerlápás és dácsia tlx.
Leggyorsabb az 1,6-os lada volt a legkényelmesebb és a legjobban autózható a dácsia tlx. De szerintem a keleti blokk országaiban fellelhető autók közül messze a dákó volt a legjobb autó. Pedig hírhedté tették, hogy szétesik elrohad. Meg, hogy a gyárba össze se szerelik. Hát vagy csak nekünk volt szerencsénk vagy nem tudom 8 évig volt nálunk az autó szerelőt nem látott. Asszem annyi volt, hogy egyszer akksit kellett cserélni benne mondjuk az majdnem tragédiába torkollott de még ezt is kiheverte szóval 1310 dácsia TLX the best(meghajlós)
http://youtu.be/IfOUIeK_L5U
románba főleg vidéken nagyon sok 1310es megy még és a hegyeken egy nagy rakás aro 4x4 is. ami jó ott nem dobják ki vagy csak nincs pénz jobbra
ha csak 190-ig akkor te csak az elsőt húznád be(gondolkodós)
havernak volt szép piros cápája. Az emlékeim szerint 150 pacis volt(gondolkodós)
😅 hát ez kb. a valóság 😆
volt nekünk is ilyen dákónk királykékben(kezeit széttáró)
Na erről van itt szó kérem szépen(meghajlós) időszámításunk előtt gyártották(óranézegetős) az itt bemutatott fellelt darabon egy ép alkatrész nincs beül a fószer indít oszt mén vele a dolgára(kezeit széttáró) Hol vannak ehhez a minőséghez képest a mostani autók????? Az enyém csillan villan szép, újszerű és modern(szemeit körbeforgató) 4 év alatt 10-15 ilyen dácsia árát ráköltöm, hogy egyáltalán induljon 😂
Volt másik kép is, arról lemaradtál mert biztos épp a gejzirben főzted a tojásaid 🤷‍♂️🤣 Amúgy nem tudom miert dobál fel ilyeneket, szexi női cuccokkal kezdődött, rákattintottam aztán nem volt megállás 🙈😁
Először átlátszó férfi gatyát találtál, aztán ezt a gyönyörű képet... kezd ez nekem gyanús lenni 😂
Fogalmam sincs mit ábrázolhat, valahonnan ismerős volt, de nem ugrott be hogy autó embléma 🤷‍♂️😁 Milyen márka? 😁
Nekünk ilyen embléma van a kocsi elején csak még nem ennyire kitaposott. 🤔 😁
Tudalatti megerősítés. 😁