Engem meg a vadi új bidével két szaros kunsági falu közt, de csak az alkoholszonda érdekelte őket, azzal meg csöcsre futottak 😁 amúgy meg nekem rendben van mindenem
Megvan az a holdkóros aki nem ad semmilyen szemelyi iratot közuti ellenőrzeskor,csak egy A4-es irományt mert nem ismeri el az allamot.
Szerinte valami banki reszventarsasag az allam.
Haromnegyed ora szajkarate utan kirangattak a kocsibol is bilincsben vittek el dulakodas utan.🤣
Engem egyszer allitottak meg,szakadt furgonnal.Monor belterulet,50 helyett 66-al.🤣
Nem erdekelte őket hogy a csapásmérő hogy nez ki.
Öcsémet meg somberek utan a pusztában,akkor migriket kerestek.🤣
Tudom, a számok nem a te világod, de hogy freelac se értette 🤔
Lefordítom neked.
Mondjuk van 5x annyi fehér magyar, mint cigó (1,5M vs. 7,5) tehát igazoltatnak 4 cigót meg 20 fehéret.
A 4-ből lesz 3 gebaszos, a 20-ból meg egy... és máris 3x annyi blekk van.
Valószínüleg nem azért vannak böriben, mert szakadt autóval járnak. Attól még megállhat a feltételezés, hogy nem éri meg megállítani mert úgysem fizet be semmit, csak a kellemetlenség van velük. Nem úgy mint a derék honpolgárt, ahol van értelme kutakodni hogy miért lehet büntizni, azon esetleg be is lehet hajtani.
De te magad írtad hogy a cigány csürhével nem mernek foglalkozni a rendőrök,szóval ha az elméleted igaz lenne,akkor cigány sem ülne a sitten,de valahogy tele van velük a börtön.
én elég gyorsan kinyírtam.(kezeit széttáró) 15 cm szerkezetcsavarokat csavartam bele a gerendába mert a lehajtós padlásfeljárómat rögzítettem. A ződde kellett befejeznem(kezeit széttáró) A fekete már csak annyit csinált ha nyomtam a gombot világított 😅 Egyébként az elejétől fogva nem tetszett. Búgott meg sípolt amikor egy kicsit nehezebnek érezte a feladatot meg mindig letiltott a picsába.(kezeit széttáró) na ilyen a ződde nem fordult még elő inkább eltöri a csuklóm, mint hogy megálljon 😅
baszki már csak azt nem értem téged ez miért foglalkoztat? Sosem volt furgonod, meg sosem lesz. Mondjuk bocs a zsukkot majdnem elfelejtettem de az most nem mérvadó mert 40 éve volt(kezeit széttáró)
Már az is durván sértő amit most mondasz(kezeit széttáró) Cigány bűnözés az nincs.(meghajlós) Ezt már törvénybe is foglalták jó néhány éve(kezeit széttáró)
igazából ennek megvan a nagyobb testvére az ilyen ütvefúrós vésőkalapácsos trükk. Na az viszi a betont. Véséshez nem acélos de ütvefúrni azt tud.(meghajlós) 10 cm-is betont kellett átfúrnom egy vezeték miatt kb. 30 másodperc(meghajlós)
Látod Trump kicsit oda akar csapni, aztán a libsik hőbörögnek, hogy nem hagyja a bűnözőket autót gyújtogatni és boltokat fosztogatni. Nesze neked demokratikus értékek, nem úgy van hogy csak úgy következményei vannak a tetteknek. Azt csak akkor lehet ha nincs vele sok munka, meg lehet büntetést fizettetni a polgárral mert van jövedelme.
Dehogynem értesítettek, ott volt 2023-ban a közlönyben is. A kamionokban idén január 1 volt nemzetköziben az újfajta gps-es tacho-knak a beépítési kötelezettsége, de ezt épp az általad említett indok miatt, hogy nem volt elég eszköz és szakműhely kitolták idén július 30-ig és most ezerrel szerelik be a nemzetközisekbe.
Nem lehet ez igaz logikailag, hiszen a börtönökben a cigány szarháziak aránya lényegesen nagyobb, mint a többi etnikumé, ergo ha a rendőr nem foglalkozna velük, akkor hogyan lehetnek mégis mindenkinél többen ott bent?
pedig kurvára egyszerű lenne a dolog
a járművet azonnal lefoglalni, elárverezni a befolyt pénzből levonni a büntetést meg az eljárás árát és a maradékot visszaadni a gazdájának
ha nem fedezi akkor valami faszányos közmunka egy kőbányában vagy hasonló helyen
pár éven belül rendet lehetne tenni, és mindegy mennyi a pénze az embernek akkor is fájni fog ha az autóját végleg kiveszik alóla
ráadásul lenne egy csomó használt verda jó áron, amibel ismét lehet szaályokat sértegetni szóval kurvára jól jár mindenki 😆
Nem, szerintem csak nem kell nekik, hogy ott kiabáljon velük meg fenyegetőzzön a kiccálád, meg a rengeteg papírmunka, meg tovább engedni se lehet őket, fele ivott, fele be van lőve... szóval nem hiányzik nekik a balhé, inkább legyintenek egyet tovább, változtatni úgyse tudnak semmin ☹️
Kényelmesen mérni a klímatizált kocsiból mennyivel jobb, mint börtöntetkós cigókkal veszekedni az út mellett...
Ahh a puzsi most üvöltötte hogy takarodj.
Csak azt nem tudom hogy 15 ev orbanutalatra epitett egzisztencia hogy fog működni ha tenyleg takarodik.
Kurvajol keres az egesz most tuntető banda hadhazy-stol radicsostol a partizanig es a jolvanezigyes csapatig.
Ha bukik a part mar nem kell eltartani ezeket,mehetnek melozni a mekibe.
Szerinte valami banki reszventarsasag az allam.
Haromnegyed ora szajkarate utan kirangattak a kocsibol is bilincsben vittek el dulakodas utan.🤣
Nem erdekelte őket hogy a csapásmérő hogy nez ki.
Öcsémet meg somberek utan a pusztában,akkor migriket kerestek.🤣
Lefordítom neked.
Mondjuk van 5x annyi fehér magyar, mint cigó (1,5M vs. 7,5) tehát igazoltatnak 4 cigót meg 20 fehéret.
A 4-ből lesz 3 gebaszos, a 20-ból meg egy... és máris 3x annyi blekk van.
Próbáljál már meg átfúrni egy 10 centis áthidalót 🤣 még ott se birod, ahol épp nincs vas
úgy néz ki a szabad autófelgyújtás is jog, nem lehet korlátozni benne senkit sem 😄
a járművet azonnal lefoglalni, elárverezni a befolyt pénzből levonni a büntetést meg az eljárás árát és a maradékot visszaadni a gazdájának
ha nem fedezi akkor valami faszányos közmunka egy kőbányában vagy hasonló helyen
pár éven belül rendet lehetne tenni, és mindegy mennyi a pénze az embernek akkor is fájni fog ha az autóját végleg kiveszik alóla
ráadásul lenne egy csomó használt verda jó áron, amibel ismét lehet szaályokat sértegetni szóval kurvára jól jár mindenki 😆
Kényelmesen mérni a klímatizált kocsiból mennyivel jobb, mint börtöntetkós cigókkal veszekedni az út mellett...
Csak azt nem tudom hogy 15 ev orbanutalatra epitett egzisztencia hogy fog működni ha tenyleg takarodik.
Kurvajol keres az egesz most tuntető banda hadhazy-stol radicsostol a partizanig es a jolvanezigyes csapatig.
Ha bukik a part mar nem kell eltartani ezeket,mehetnek melozni a mekibe.