Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elektromos autónál hogy müködik a fékszervó?
Jár a buksisimi.😆
AZ tök mindegy. Gino úgy is kitalálja hogy rosszul tudod és nem szakszerű az elnevezés 🤣
Miután két alkalomból kétszer elbaszták a fékemet sok pénzért, ebből egyszer majdnem meghaltam amikor a hátsó fékkör a friss műszakis autón eldurrant, a szerelői beavatkozás következtében (tehát van értelme az évenkénti műszakinak 😆) én már nem engedek senkit a saját járműveim fékeihez. Legtöbbnél eleve jobb vagyok, de abban mindegyiknél nagyobb az előnyöm, hogy a saját fékemet úgy csinálom mintha magamnak csinálnám, és nem a pénzre hajtva összecsapom.
Ezzel marhára kár általánosítani.Van ilyen szerelő,de az ilyenhez nem kell autót vinni.Nem mindegyiknek ez a célja.
Kamuzik a madár........
Dehogynem csak játszom az agyam, csak azért értetlenkedtem mert ez nem lehet probléma.
Egyszerá a hibája, de elég fura, hogy ekkora melléfogásra, hogy a hátsófék cserék után ilyen szarul fogjon ne vállaljon felelősséget az vicc. Amúgy alapból nem bízunk szerelőre műszakit amennyiben érdekelt a javítás kltsg-eiben is mert akkor sosem megy át, mindig lesz valami amit meg kell csinálni.
Igen, szerintem is a nyeregben keresendő a probléma, de a tárcsát akarta cserélni 🤷‍♂️
szerelő csak lehúz
egy féktárcsa csere nem bonyolult de ha tényleg rozsdás tennék bele új karmantyúkat meg kicserélném a pöcköket amin csúszik
féknyereg felújító szett lehet kb 5 ezer de a karmantyúk se többek
nekem nem volt tengelyenként 10 ezer dugattyúval egyútt
Nem így hívják amúgy? Fékhatásmérés rémlik de nem akarok megbántani senki szakmabelit 😁
Igen én is a centin akadtam ki, de 1,5mm sem volt, szerintem az előző műszakira volt cserélve, azóta meg ment 20 ezret.
1,5 cm ne má.... mm, de az is elég. Egyébként lófasz ára van bárdiban.
Nekem most volt műszakin, hátul cseréltek tárcsát meg betétet, a szerelő elvitte műszakira aztán nem ment át mert 90% volt az eltérés a két hátsó fék között 🙈 Mondom b+, pont azt csináltátok 🤷‍♂️ Meg azt mondja elöl is cserélni kéne tárcsát mert 1,5 cm! válla van. Mondom mi van, most cseréltem át a kerekeket és újszerű volt a tárcsa 🙈 Ja de a belső oldalon rozsdás a tárcsa...B+ az mióta a tárcsa hibája? Asszony szerelője szóval nem akartam nagyon beleállni, de keresnem kell másik szerelőt vagy ezt is magamnak csinálni mint mindent 🙈
kicsit ledöglök emészteni aztán kihal a vitafórum??
Mit? 😏
kisvárosban 2000 évek elején se kaptál kertes házat egy 3as golf áráért
kisvárosban a lepukkant panelok mentek 4-5 milláért a válság után, előtte jóval több volt
kiskőrösön a válság után 4.5-5 volt egy lelakott panel
haver is azért vett egyet mert kb féláron volt mint előtte

szóval bárhogy nézzük az arányok nem sokat változtak
nézzél szét borsodban vagy nógrádban vagy tisza menti településeken pl. tiszabura tiszarof ilyesmi ott még találsz olcsó ingatlant ha ilyen vágyaid vannak 😅
putri utcában ahol cigány minden szomszéd léteznek még az ini által említett árak(kezeit széttáró)
Lófaszt 😁 vagy ő beszél hülyeséget, vagy te, vagy egy elbaszott cigány telepen van a putri 😬
10-ert már telek sincs kisvárosban, falun esetleg, de ott meg nem kádárkocka van rajta hanem egy vályog viskó, azt meg nem újítod föl 15-ből
Én tudnék 2 millióért is, csak olyan helyen ahol más sem akar venni 😁
szóval erősen helyfüggő hol mennyi az ingatlan.
Ha szerencséd volt, akkor lehetett ilyen, mert nem volt annyira kritikus mint a 16 szelepes, de amúgy ott is bele tudott verni a dugó.
De nem volt hajlamos szétesni a vezérlés. Megbízható darab volt.
Régen vettél már házat... 20 ért nem hogy egy felújított kádár kockát telekkel, hanem egy 40 m2 lelakott panelt nem kapsz a 6odikon.
Az volt. A hidrotőke jó dolog. Nem kell szelepeket állítgatni, szépen olajnyomás beállítja az optimálisra. Nekem el sem kopott soha. Eredetiekkel vitte el a cigó 100ezerét.
ezt nem tudom
a 16v ha szakad akkor lesz pár görbe szelep az biztos
a 8v nem ismerem olyan sosem volt