Hát a sógor nem volt akkora nagy egér, mint mi itt a sportmotoron mindannyian 🤣 a legfőbb ok az volt, hogy 50-60-ig kapart a kis szappantartó, mire betapadt. A cápával nem volt ilyen gond, és 2-ben elérte a 100-at, tehát az ilyen sprinteknél csak egyet kellett váltani
Hát kb. 😄 de a 220 akkor is lehetetlen volna...
Bár jobban belegondolva nem biztos, hogy az öreg tádé menne kétszázat, ha még húzna két tonnát.
Az új benzines hármasomat egyszer néztem meg 230-al, az még nem a vége volt, de már annyira nem kívánta, úgyhogy nem erőltettem tovább.
Egyébként most pusztán kíváncsiságból rákerestem a bmw 320-ra és a gti golfra,hát.....még a gyári gti is rávert 1.5-2mp 0-100-on.szóval vagy béna volt akivel gyorsultál,vagy szar volt az autója.
Nekem is csak akkor lehet hogy nem írtam jól
mi= mesterséges intelligencia
láttam hogy eltűnt a motorháztető és a kanál nem úgy mentbe ahogy kijött
értelmét nem látom főleg úgy hogy igaziból is meg lehetne csinálni 😂
de elgondolkodtató hogy bárki hátsójába lehet varázsolni egy méretes faszt , utána 2-3 évig bizonygathatja boldog boldogtalanak hogy ő nem buzi 😬 😂
Sógoré teljesen széria volt, valami 115 lóerő, úgy emlékszem... a cápám meg 120 LE, le is nyomtam vele, de nem az öt lóerő miatt, hanem a hátsó kerék hajtás miatt 😁
De nyugtass meg hogy 20 éves egyes gti 😁 az nem is volt rossz, a sógoromnak is volt 92-ben. Nekem akkoriban cápa hármas volt 2000 köbcentis, és tizen éves.... 2000-ben már új Nissannal jártam, akkoriban pörgött a PC biznyic.
akkor ez jobb mint a motorháztetős 😂
https://www.youtube.com/shorts...