ha idejönne egy jótündér 3 kívánsággal nekem az egyik az f astrám lenne 0 kilométeresen
nekem jó volt 20 éve is meg most is és 20 év múlva is elég lenne közlekedni
Érdekes, 25 éve még egy álom volt egy ilyen nekünk, 1 tonnás, 60 LE, 18 mp-es 0-100 😁 13" kerekeken... ma meg mindenki 2 tonnás 200 lovas, 19-20" kerekű SUV-ot akar... csak jobban élünk ezek szerint.
Igen. Egy integrált hidraulika egység van a priusnál ami ezt csinálja.
Sajnos a szervizkönyvemet odaadtam az autóval együtt amikor eladtam, így nem tudom megnézni pontosan.
Teslának kicsit utána néztem, kezdetben ők is vákuum pumpát használtak, mert meglévő fékrendszereket vettek a beszállítóktól. Aztán áttértek a villanymotoros rásegítésre (Bosh iBooster rendszer, de szerintem már maguknak gyártják). Lényegében ugyan olyan a felépítése mint a vákuumosnak, csak itt villanyszervó van a membrán helyett. Sajnos az a rész nem látszik a motor térben, de alkatrész boltoknak volt róla fotója:
2000-ben egy golf IV(akkor az a generáció volt)3-tól 6+millióig volt,felszereltségtől és motortól függően.ugyanebben az évben a budapesti panel 4-8 millió forint.
Ha csak azt nézem, hogy az öreg 1.6hdi-nél is van vákuumpumpa a motorján és az ad a féknek és turbónak meg még a fene tudja hova így az sem lehet nagy gond ha egy kis villanymotor hajt meg egy ilyet.
Régebbieknél volt olyan hogy egy vákuum pumpát raktak be. Toyota Prius esetén egy hidraulika pumpa van aminek a nyomását vezérli a számítógép, a pedál egy poti, de vissza van vezetve az olajnyomás a pedálhoz is, így van természetes nyomáspont érzet, és tökéletesen tudja kombinálni a villanymotor fékezését a mechanikussal. Valamint ha elmegy a villany, akkor tisztán hidraulikusan is tud fékezni, bár amikor velem volt ilyen, hasznos volt a trabantos tapasztalat, mert elég parasztba kell nyomni hogy érjen valamit. Leaf esetén nem tudom hogy oldották meg a szervót, mert ugyan úgy pumpálni kellett légtelenítéshez, mint hagyományos esetben, nem volt hidraulika szivattyú mint a Priusnál. Teslával pedig nem kellett foglalkozni, annak akkor nézek utána ha hozzá kell nyúlni, de úgy gondolom a Priushoz hasonló a megoldása.
nekem jó volt 20 éve is meg most is és 20 év múlva is elég lenne közlekedni
Sajnos a szervizkönyvemet odaadtam az autóval együtt amikor eladtam, így nem tudom megnézni pontosan.
Teslának kicsit utána néztem, kezdetben ők is vákuum pumpát használtak, mert meglévő fékrendszereket vettek a beszállítóktól. Aztán áttértek a villanymotoros rásegítésre (Bosh iBooster rendszer, de szerintem már maguknak gyártják). Lényegében ugyan olyan a felépítése mint a vákuumosnak, csak itt villanyszervó van a membrán helyett. Sajnos az a rész nem látszik a motor térben, de alkatrész boltoknak volt róla fotója:
Elektromotor hajtja amit az ecu vezérel vélhetően a fékpedál benyomásának hatására.