azokból volt még a 8 szelepes de már gyártották 16 szelepessel is ugyanazt a kasztnist én így hallottam.(kezeit széttáró) Meg azt is hallottam bár ezt nehezen hiszem de ez attól még lehet így, ha elszakad a vezérlés a 8 szelepesnél állítólag a dugó nem éri utol a szelepeket ez létezhet?
nálunk ennyi
itt 10 től vannak lakhatóak amire még rátolsz 10-15 millát de akkor teljesen személyre szabott lesz meg rendesen szigetelt
haver épp most csinálja
a 8 szelepesben is van de az teljesen máshogy néz ki
jó a hidrotőke mert mindig jó a szelephézag csak néha cserélni kellene mert ha ereszt a közepénél csattog amíg nem töltődik fel
kb 2500 ft darabja aztán 16 van benne szóval egy szolídabb hétvégi peca ára a csere
na de én inkább pecázok aztán leszarom hogy zörög, ha nagyon idegesít öntök rá olajat és abbahagyja
a fenét
a golf 3 nem volt sokkal drágább mint az f astra
2001-ben sz f astra 2,1 milla volt ekkor volt 70 ezer körül a fizetésem
a házunk anyagköltsége meg 4,5 milla volt mert nagyjából akkor fejeztük be
akkoriban 4-5 milla volt egy jobb állapotú kádár kocka, pont ezért nem vettünk hanem építettünk
most egy új astra szűk 10 milla 20 ért meg kb ugyanaz a kádár kockák vannak mint 20 évvel ezelőtt csak azóta fel vannak újítva
szóval nem nagyon változott a helyzet
fizetéshez nézve is kb ugyanaz az ár mert egy melós kap kb 350 ezret kézbe
gondolom mert úgy kopog benne a hidrotőke, hogy fentről is hallják. 😅
Szerintem az egyel előbbi típus még jobb lehetett mert mintha az nem lett volna hidrotőkés(gondolkodós)
Én a 2006-os évjáratú 20d-t 230 000 km-rel az eredeti hátsó féktárcsával adtam el. Az elsőt 140e körül cseréltem, meg persze a betéteket mindet, akkor EGYSZER.
A titka: ha autózol, akkor a gázt kell nyomni 😂
baszki a frigó is egy márkanév? 😅 Én mindig azt hittem az a hűtő szinonímája 😅
Egyébként ezeket a szerszámokat miért a hűtő tetejére pakolgatod nincs a kamrában helye? 😅
Igazából ez már elindult. Opelnek egész jó áron vannak ilyenjei, és tuti nem esik szét bennük az a sok trágya, amit manapság bele kell lapátolni a dieselekbe.
menj vissza régebbre! Gyerek koromban nem tudott ennyi ember autót venni. Akkor egy normális új kocsi egy ház ára volt. Pl Golf 3 egy vidéki kertesház ára. Most a harmada. Olyan kocsit vettünk először 1 havi fizetésért amit most ingyen odaadnának.
ilyen nyílt személyiség vagyok 😁
és ezen kívül csak jó tulajdonságain vannak
az hogy kicsit csúszik a szíj ezen nem változtat
az f asta meg egy isteni műszer, az úr angyalai mind mosolyognak ha beindítom
😉
ha olcsón adjàk sokan fognak venni
egyre több ismerős töke kivan a mostani kocsikkal
van akinek hetek óta áll és azt se tudják mi lehet a baja
úgy elszarta az eu a sok faszsággal a kocsikat hogy használhatatlanok
egyébként tényleg ilyen tudálékos forma vagy 😅 Ez itt nem a műszaki egyetem ez itt egy kötetlen fórum.(kezeit széttáró) Itt le lehet lazulni nem kell befeszülni a szakszavak keresésétől 😅 Ebből a nagyon pontos, nagyon precíz magatartásból még sosem született semmi jó a közéletben 😅 Ezt hagyd meg arra amikor a mérnöki munkádat végzed(kezeit széttáró) Egész kellemetlen lehet a hozzátartozóidnak veled mutatkozni amikor egy kerti partin előadod az ejnstejnt búza sör szürcsölése közben 😅 Az ilyen formák mint te azt hiszik, hogy ha valamit tudnak meg elengednek egy két terminusz tekinikuszt majd mindenki hanyatt esik, hogy hú de okos ez az ember(gondolkodós) A valóság az, hogy az ilyen fajta ember mint te a kákán is csomót keres állandóan okoskodik és okvetlenkedik.(kezeit széttáró) Nehéz lehet ezzel együtt élni de szerintem lehet kezeltetni(gondolkodós) Nálam a kertipartin hamar lekoccolnának mellőled amikor rákezdenél az ilyen fennkölt dumádra 😅 A magukat túl okosnak gondoló embereket sehol nem szeretik. Ha te okosabb, tájékozottabb vagy a nagy átlagtól én ezt akár el is hiszem de azt nem itt kell kinyílvánítani és ezzel vagánykodni(gondolkodós) Azt mutasd meg a szakmádban és keress vele több pénzt mint az átlag. Csendben. Hivalkodás nélkül(kezeit széttáró)
itt 10 től vannak lakhatóak amire még rátolsz 10-15 millát de akkor teljesen személyre szabott lesz meg rendesen szigetelt
haver épp most csinálja
jó a hidrotőke mert mindig jó a szelephézag csak néha cserélni kellene mert ha ereszt a közepénél csattog amíg nem töltődik fel
kb 2500 ft darabja aztán 16 van benne szóval egy szolídabb hétvégi peca ára a csere
na de én inkább pecázok aztán leszarom hogy zörög, ha nagyon idegesít öntök rá olajat és abbahagyja
a golf 3 nem volt sokkal drágább mint az f astra
2001-ben sz f astra 2,1 milla volt ekkor volt 70 ezer körül a fizetésem
a házunk anyagköltsége meg 4,5 milla volt mert nagyjából akkor fejeztük be
akkoriban 4-5 milla volt egy jobb állapotú kádár kocka, pont ezért nem vettünk hanem építettünk
most egy új astra szűk 10 milla 20 ért meg kb ugyanaz a kádár kockák vannak mint 20 évvel ezelőtt csak azóta fel vannak újítva
szóval nem nagyon változott a helyzet
fizetéshez nézve is kb ugyanaz az ár mert egy melós kap kb 350 ezret kézbe
Szerintem az egyel előbbi típus még jobb lehetett mert mintha az nem lett volna hidrotőkés(gondolkodós)
A titka: ha autózol, akkor a gázt kell nyomni 😂
Egyébként ezeket a szerszámokat miért a hűtő tetejére pakolgatod nincs a kamrában helye? 😅
és ezen kívül csak jó tulajdonságain vannak
az hogy kicsit csúszik a szíj ezen nem változtat
az f asta meg egy isteni műszer, az úr angyalai mind mosolyognak ha beindítom
😉
egyre több ismerős töke kivan a mostani kocsikkal
van akinek hetek óta áll és azt se tudják mi lehet a baja
úgy elszarta az eu a sok faszsággal a kocsikat hogy használhatatlanok