Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azokból volt még a 8 szelepes de már gyártották 16 szelepessel is ugyanazt a kasztnist én így hallottam.(kezeit széttáró) Meg azt is hallottam bár ezt nehezen hiszem de ez attól még lehet így, ha elszakad a vezérlés a 8 szelepesnél állítólag a dugó nem éri utol a szelepeket ez létezhet?
nálunk ennyi
itt 10 től vannak lakhatóak amire még rátolsz 10-15 millát de akkor teljesen személyre szabott lesz meg rendesen szigetelt
haver épp most csinálja
a 8 szelepesben is van de az teljesen máshogy néz ki
jó a hidrotőke mert mindig jó a szelephézag csak néha cserélni kellene mert ha ereszt a közepénél csattog amíg nem töltődik fel
kb 2500 ft darabja aztán 16 van benne szóval egy szolídabb hétvégi peca ára a csere
na de én inkább pecázok aztán leszarom hogy zörög, ha nagyon idegesít öntök rá olajat és abbahagyja
hát attól függ hol veszed a kádárkockát. Nálunk a lepukkantak is 30-.tól indulnak.
a fenét
a golf 3 nem volt sokkal drágább mint az f astra
2001-ben sz f astra 2,1 milla volt ekkor volt 70 ezer körül a fizetésem
a házunk anyagköltsége meg 4,5 milla volt mert nagyjából akkor fejeztük be
akkoriban 4-5 milla volt egy jobb állapotú kádár kocka, pont ezért nem vettünk hanem építettünk
most egy új astra szűk 10 milla 20 ért meg kb ugyanaz a kádár kockák vannak mint 20 évvel ezelőtt csak azóta fel vannak újítva
szóval nem nagyon változott a helyzet
fizetéshez nézve is kb ugyanaz az ár mert egy melós kap kb 350 ezret kézbe
na látod(kezeit széttáró) nem az autók lettek relatíve olcsóbbak hanem a ház árak lettek realtíve drágábbak.(kezeit széttáró)
lassan bakelitből gyártják már ezeket(gondolkodós)
gondolom mert úgy kopog benne a hidrotőke, hogy fentről is hallják. 😅
Szerintem az egyel előbbi típus még jobb lehetett mert mintha az nem lett volna hidrotőkés(gondolkodós)
kösz. Akkor már csak 32 kell kipróbálni mert kecsó se jött be 😅
(homlokát törölgető) Hátha kicserélik egy villanyosra ami legalább tud 500 kilométert és 5 perc alatt tölt nulláról-százig(meghajlós)
Én a 2006-os évjáratú 20d-t 230 000 km-rel az eredeti hátsó féktárcsával adtam el. Az elsőt 140e körül cseréltem, meg persze a betéteket mindet, akkor EGYSZER.
A titka: ha autózol, akkor a gázt kell nyomni 😂
Műszakin csak lemérik a fékhatást 🙈
baszki a frigó is egy márkanév? 😅 Én mindig azt hittem az a hűtő szinonímája 😅
Egyébként ezeket a szerszámokat miért a hűtő tetejére pakolgatod nincs a kamrában helye? 😅
bmw-ben lassan 20 éve nívó pálca sincsen. Van olyan merci aminek csak a szerviz tudja felnyitni a géptetejét!
Igazából ez már elindult. Opelnek egész jó áron vannak ilyenjei, és tuti nem esik szét bennük az a sok trágya, amit manapság bele kell lapátolni a dieselekbe.
menj vissza régebbre! Gyerek koromban nem tudott ennyi ember autót venni. Akkor egy normális új kocsi egy ház ára volt. Pl Golf 3 egy vidéki kertesház ára. Most a harmada. Olyan kocsit vettünk először 1 havi fizetésért amit most ingyen odaadnának.
bmw-ben 10,000-et bírt ki a gyári hátsó tárcsa. Utána szétrepedt mind a kettő.
ilyen nyílt személyiség vagyok 😁
és ezen kívül csak jó tulajdonságain vannak
az hogy kicsit csúszik a szíj ezen nem változtat
az f asta meg egy isteni műszer, az úr angyalai mind mosolyognak ha beindítom
😉
tudjuk hogy nem vagy normális, de miért írod ki ide?
ha olcsón adjàk sokan fognak venni
egyre több ismerős töke kivan a mostani kocsikkal
van akinek hetek óta áll és azt se tudják mi lehet a baja
úgy elszarta az eu a sok faszsággal a kocsikat hogy használhatatlanok
franciáktól vettem egy ilyen szart 3 évesen. 50,000 kilométernél volt az első olajcsere.
a tarjánit kihagyhatod, józsára se kell bemenned.
Őszig kell kihúznod ezzel a fostos dízellel, akkor letarolják a kínaiak a piacot az elektromos verdákkal, most mondták a tévében tehát igaz 😁
egyébként tényleg ilyen tudálékos forma vagy 😅 Ez itt nem a műszaki egyetem ez itt egy kötetlen fórum.(kezeit széttáró) Itt le lehet lazulni nem kell befeszülni a szakszavak keresésétől 😅 Ebből a nagyon pontos, nagyon precíz magatartásból még sosem született semmi jó a közéletben 😅 Ezt hagyd meg arra amikor a mérnöki munkádat végzed(kezeit széttáró) Egész kellemetlen lehet a hozzátartozóidnak veled mutatkozni amikor egy kerti partin előadod az ejnstejnt búza sör szürcsölése közben 😅 Az ilyen formák mint te azt hiszik, hogy ha valamit tudnak meg elengednek egy két terminusz tekinikuszt majd mindenki hanyatt esik, hogy hú de okos ez az ember(gondolkodós) A valóság az, hogy az ilyen fajta ember mint te a kákán is csomót keres állandóan okoskodik és okvetlenkedik.(kezeit széttáró) Nehéz lehet ezzel együtt élni de szerintem lehet kezeltetni(gondolkodós) Nálam a kertipartin hamar lekoccolnának mellőled amikor rákezdenél az ilyen fennkölt dumádra 😅 A magukat túl okosnak gondoló embereket sehol nem szeretik. Ha te okosabb, tájékozottabb vagy a nagy átlagtól én ezt akár el is hiszem de azt nem itt kell kinyílvánítani és ezzel vagánykodni(gondolkodós) Azt mutasd meg a szakmádban és keress vele több pénzt mint az átlag. Csendben. Hivalkodás nélkül(kezeit széttáró)
igazad van. (gondolkodós) 35 tojotaszervíz van az országban majd végigjárom mindet hátha lesz egy jó közöttük... 🤣