Ezt a tgmo olajat írja gyárinak,. De asszem rosszul közelítem a kérdést(gondolkodós)
Ennek a motornak semmi köze a tojotához mert ez egy pözsó motor(gondolkodós)
Akkor már meg is van, de én annak a gyártónak tenném bele az olaját amit az eredeti psa-nak szállítja tehát a total-t. Szerintem sokat számít a gyártó is nem csak a specifikációk amit vagy tud az olaj vagy nem, de a peugeot-citroen a total-t írja, használja.
Lehet, hohy csak sok .ru-s oldalt nézel, amúgy mindig palesztinpárti volt, rájöhetett valamiből, hogy a zöldség már nem hoz annyit így átváltott oda ahonnan több jön. 😏
na hát a gépkönyv erről nem mond semmit csak annyit, hogy hogy kell lecserélni az olajat(kezeit széttáró) Engem ez az alantas munka része nem érdekel(gondolkodós)
Tegyél bele bmw-be való olajat, legalább lesz benne valami jó 😁 5w-30 és LL04 specifikáció, kimondottan koromszűrős motorhoz... az én koromszűrőm 210 000 km-nél még 95%-os állapotban volt, szóval működik.
meg kell nézni a gépkönyvét abban benne van milyen olaj kell bele
a viszkozitás mellett van egy csomó egyéb tulajdonság ami fontos ezeknek a motoroknak
ezek már nem f astra szint ami elmegy az alsó polcos teszkós olajjal is a holdig
Ennek a motornak semmi köze a tojotához mert ez egy pözsó motor(gondolkodós)