Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt a tgmo olajat írja gyárinak,. De asszem rosszul közelítem a kérdést(gondolkodós)
Ennek a motornak semmi köze a tojotához mert ez egy pözsó motor(gondolkodós)
Akkor már meg is van, de én annak a gyártónak tenném bele az olaját amit az eredeti psa-nak szállítja tehát a total-t. Szerintem sokat számít a gyártó is nem csak a specifikációk amit vagy tud az olaj vagy nem, de a peugeot-citroen a total-t írja, használja.
Lehet, hohy csak sok .ru-s oldalt nézel, amúgy mindig palesztinpárti volt, rájöhetett valamiből, hogy a zöldség már nem hoz annyit így átváltott oda ahonnan több jön. 😏
ennyi még nem biztos, hogy elég a boldogsághoz(kezeit széttáró)
én sem most néztem. 2312 utána már csak a 2330 van(kezeit széttáró)
Hát ez jó szar kép lett 🤣
ahogy nézem a fórumokban a 2312 lehet a jó szám, nem tudom miért 2321 ír a könyv
2312 olaj sok van de 2321 nem találtam egyet se
Toyota proace, 2020.12.15, MDZ 342L-LB2DGW9XG6
mindjárt előkotrom a forgalmit (kezeit széttáró)
A szervíz könyv annyit mond, hogy 0w-30 PSA B71 2321 (kezeit széttáró)
na hát a gépkönyv erről nem mond semmit csak annyit, hogy hogy kell lecserélni az olajat(kezeit széttáró) Engem ez az alantas munka része nem érdekel(gondolkodós)
Autó típus,motorkód,évjárat?Aztán mondom.
előkotrom(gondolkodós)
ilyesmit keress
aztán ha megvannak a betűk akkor olajat keress amin egyezik
aztán cseréled

a képen a tököm tudja mihez való olaj van csak mintának tettem be hogy ilyet keress a gépkönyvben
blekit nem láttam itt egy ideje(kezeit széttáró)
Lehet harkányban nyaral(gondolkodós)
Megkérdezed a mesterséges inteligenciát.
nézegettem egyébként említik együtt a béjemvét meg ezeket a psa szarokat több helyen is(gondolkodós)
Tegyél bele bmw-be való olajat, legalább lesz benne valami jó 😁 5w-30 és LL04 specifikáció, kimondottan koromszűrős motorhoz... az én koromszűrőm 210 000 km-nél még 95%-os állapotban volt, szóval működik.
értelek(gondolkodós) Pont ezért kérdezem de így nem jutottam közelebb a megoldáshoz 😅
ezek mind idióták
1-2 dolgot kiragadnak a rendszerből és tüntetnek érte
persze olyanok ellen amiben kurva sok a pénz
meg kell nézni a gépkönyvét abban benne van milyen olaj kell bele
a viszkozitás mellett van egy csomó egyéb tulajdonság ami fontos ezeknek a motoroknak
ezek már nem f astra szint ami elmegy az alsó polcos teszkós olajjal is a holdig
ja a kép(kezeit széttáró)