Úgy néz ki nekem is vásárolnom kell valami furgont, csak kérdés melyiket. Psa tojotát már nem, de akkor mit? Ford tetszene, meg a Fiat tűnik jónak kisteher kategóriában 🤔 Fordból is 2 féle motor van 2 2td olyan 2017-ig és 2.0 az újabb modellben. Melyiket lenne érdenes választani? 🙈
Én csak pár apró tapasztalat miatt szeretem azt amit a motor eredeti gyártója előír, az egyik ami pont kivétel, de nekem erősíti a szabályomat, hogy volt egy régi swiftem amit hosszú állás után keltettem életre (de minek?) mert hengerfejesen lerakták és olcsón megkaptam, a lényeg, hogy csapágyas is lett amivel csak annyit csináltam, hogy polírpapírral csiszolgattam a főtengely mélyebb húzásait és új csapágy került bele, ettől persze nem lett jó, de ment viszont melegen a szokásos gond, hogy elment az olajnyomás és erre unixos havertől kaptam tanácsot, hogy tegyem bele az olasz autók olaját (lancia, maserati, fiatok és ilyenek) a selenia-t mert azt pont a melegebb üzemre találták ki és az hátha jó lesz, beletettem és utána soha nem volt gond a nyomással, a legforróbb napokon is jó volt mondjuk kissé kopogott 100 fölött, de még vagy 20000-et elmentem vele mielőtt eladtam ráadásul kapkodtak érte.
0-24-ig egész évben. Harkány is stimmel, a nyaraló is.
Ininél a pont, nyomdahiba. 2312, azaz a Bogi által említett Magnatec C2 is jó, mert teljesíti a specifikációt.
Ha Total kell, akkor Total Quartz Ineo First, az PSA 2312 szerinti.
hát megnézegettem. Találtam egy számot az egyik műanyag darabon a motortérben. Szóval azt hámoztam ki ez a psa motor dw10 F.
Ehhez a motorhoz kimondottan 0w-30 as olajat ajánlanak csak a táblázat tanúsága szerint(kezeit széttáró)
A hideg állapot viszkozitása az első szám.Ha a gyártó mindkettőt ajánlja,akkor gyakorlatilag teljesen mindegy,amelyik olcsóbb és nagyobb a választék.A specifikációt kell nézni,ami a te autód motorjához van hozzárendelve.
Vagy létrehoztatok egy téridő szingularitást a kompresszorral, ez esetben gratulálok a felújjításhoz, jól sikerült 😆
Vagy csak nem dugtátok vissza a hőmérőt a panelra 🤭 ez esetben felejtsd el a nóbeldíjat.
az egyes henger kompresszió bajos gyanús(gondolkodós)
De, hol a faxba mászkáltok ezzel, hogy mínusz 6400 fokos a levegő?
Azért gondolom satyeszt meg kesztyűt húztatok (kezeit széttáró)
inkább a 2312 lehet a jó (gondolkodós) Egyébként 2312 vagy 2321 mint nekem a gépkönyvben(gondolkodós) simán felcserélte a hölgy amelyik gépelte 21 megfordítva 12(kezeit széttáró)
ja, csak átbaxott a kocsi orrán az embléma 😆 Az ilyen emblémáktól el kell vonatkoztatni 😅
Egyébként találtam tgmo-ba 0w-30-ast 9000-ért meg 13 ezerért literenként 😅
Lehet megdöglene a pözsó ilyen drága olajtól 😂 Na ezeket a drága olajakat öntsék a tojota blokkokba. Mondjuk euróbában már nem hiszem,hogy van dízel tojota motor(szemeit körbeforgató)
nekem a füzet miért ír 2321-es olajat? Még csak nem is találtam ilyet(kezeit széttáró) Vagy nyomdai hiba?
A jelöléseket úgy értelmeztem, hogy A: benzin, B: dízel C: részecske szűrős(kezeit széttáró) Mi a különbség a 0w-30 és az 5w-30 között? értem én, hogy viszkozitás meg minden de mennyire számít, milyen híg?
nekem ez a magnatech van a toyotában rekord futás 39 ezer
20 ezer után még a szint se mozdult
épp most akarok cserélni mert 12 ezret elérte mire rászánom magam lesz az 15 is....
Ininél a pont, nyomdahiba. 2312, azaz a Bogi által említett Magnatec C2 is jó, mert teljesíti a specifikációt.
Ha Total kell, akkor Total Quartz Ineo First, az PSA 2312 szerinti.
https://olajshop.hu/TOTAL-QUAR...
Ehhez a motorhoz kimondottan 0w-30 as olajat ajánlanak csak a táblázat tanúsága szerint(kezeit széttáró)
Vagy csak nem dugtátok vissza a hőmérőt a panelra 🤭 ez esetben felejtsd el a nóbeldíjat.
De, hol a faxba mászkáltok ezzel, hogy mínusz 6400 fokos a levegő?
Azért gondolom satyeszt meg kesztyűt húztatok (kezeit széttáró)
mi keményen megbasztuk a fizikát
élesben hátulról 😂
remélem ezért jár a nobel díj
Auto doc-os honlap
Egyébként találtam tgmo-ba 0w-30-ast 9000-ért meg 13 ezerért literenként 😅
Lehet megdöglene a pözsó ilyen drága olajtól 😂 Na ezeket a drága olajakat öntsék a tojota blokkokba. Mondjuk euróbában már nem hiszem,hogy van dízel tojota motor(szemeit körbeforgató)
A jelöléseket úgy értelmeztem, hogy A: benzin, B: dízel C: részecske szűrős(kezeit széttáró) Mi a különbség a 0w-30 és az 5w-30 között? értem én, hogy viszkozitás meg minden de mennyire számít, milyen híg?
20 ezer után még a szint se mozdult
épp most akarok cserélni mert 12 ezret elérte mire rászánom magam lesz az 15 is....