Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem nincs most, de Eindhovenben láttam ilyen kisebbeket a targetnél
ez emel24meterre fel és kb12-t oldalra ,de össztömegben 2.3 t
1300kg alatti van még esetleg? Annyit tud a Zafira.
még van három, de azok nagyobbak, lehet eladom lassan mindet
Elhiszem, nekem is jó lett volna, mondjuk először legyen meg a vállalkozás
régebbi Simon-lift gofor 120, 2.6+fa, alku nélkül vitte el egy ismerős friss műszakival, de még hívtak aznap hárman , hogy megvennék
Ez milyen volt és mennyiért?
Én ,amit most eladtam, az 960kg volt össztömegben, 12m munkamagasságot tudott, szemelykocsival is vontattuk.
Van még Opel is hasonló tulajdonságokkal, de az ugyanúgy 1.5 motoros és csak 1.8m hosszú a raktér, nem fer be normálisan a 2 méteres kábelcaatorna 😁

https://www.hasznaltauto.hu/kishaszonjarmu/opel/combo/opel_combo_cargo_1.5_dth_l2h1_2.4t_dynamic_startstop_3_szemelyes_e-21909659#sid=81c7c3b1-76a1-4bba-89f5-a973800e5769
Igen kb ennyi volt a legkönnyebb amit találtam.
1500-ba már belefér egy 15méteres.
Ez ha jól számolom kb. 1300-1500kg össztömegű futót vontathat, az emelőkorasok milyen össztömegűek? 🤔
majd mondom, hogy hová vigyed a kipufogót amikor az scr katalizátor meg a dpf cserés lesz. Kb. Most(óranézegetős)
1,5 motorral te ne húzogassál szerintem semmit. 😅 Ha ennyire francia autóra vágysz tényleg vegyél egy 15 éves masztert kis odafigyeléssel örök élet lesz. 😆
Csak hogy tovább viccelődjünk és Sanyinak is igaza legyen, egy ilyet ajánlanál megvételre? 😁 2500kg alatt van, mindkét oldalt tolóajtó, így középre polcoznám be és oldalról, hátulról pakolható lenne, így elég lenne benne a hely. A vontatási kapacitás lenne még érdekes, hogy az emelőkosarast tudja húzni 🙈😁

https://www.hasznaltauto.hu/kishaszonjarmu/toyota/proace/toyota_proace_city_1.5_d_comfort_smart_cargo_plus_l2h1_automata_mo-i_afas-21766823#sid=81c7c3b1-76a1-4bba-89f5-a973800e5769
😆
Na ja, amit a cégnál csinálok azt itt szervizesnek hívják mert nem nyúlok szállítmányhoz sőt a közelée sem megyek rakott pótnak, ha látok egyet fokhagya kötegeket dobok át a bal vállam felett és szemenköpöm a sofőrjeiket. 😬
kiismertek 😅 Egyébként én sem birom a ténfergést. Ezzel pont úgy vagyok mint te a felesleges várakozást a semmire nehezen viselem(kezeit széttáró)
ja hát múltkor mondtad ezt a szervizest(kezeit széttáró) Na átlag embernek nem úgy jön le, hogy egy szervizes vezet mert egy szervizes szerel attól szervizes 😅
én mostanában egy nap egy dolgot csinálok, akkor is ha az 10 perc meg akkor is ha 5 óra
de ha aznap véletlen nem végzek akkor végzek 3 nap múlva, mert ráérek
A kamionos melók jórésze ilyen és nem is otthonalvósak, ha csak 2-4 órát kell várni valahol az már jónak mondható, de ennél több is normálisnak számít. Én fél órától megzavarodok, amúgy bármilyen akár itthoni melónál is, ha csak betonozunk vagy aitó-motorazerelés, akármi addig nem bírom abbahagyni míg nem végzek, nincs kaja, kávé vagy bármilyen szünet, ha 8 óra akkor annyi, ha 10 akkor meg annyi, nehezen is veszem rá a családot, hogy segítsenek bármiben mert ismernek így mindig a felét, harmadát hazudom annak amit csinálni akarok és ha elhiszik bönnek segíteni, de lebukásom után vagy félév mire megint rá bírok venni valakit. 😒
nekem meg pont ilyen döglődős meló kellene de eddig szinte mindenki túl akart volna hajszolni......
pl útdíj kocsiban héderelni egész nap
Honnan veszed mit csinálok? Szervizes vagyok jelenleg, de nem műhelyben hanem vontatókat, pótkocsikat hordok szervizekbe amiknek ha csak kis bajuk van helyben mozgásképessé teszem ha tudom és úgy megyek velük, naponta 4-8 vontató és ugyanannyi pót bp környékén tehát vezetek ráadásul erősen kapkodva nagyobb rohanással mintha árút vinnék. Lazább melóim voltak ezelőtt, de halálra untam magam nem bírom a várakozást ezért menne a furgon inkább mint a kamionban döglés.
pipi baszki te a kanyarban se vagy hozzám képest
ez egy igazi Lómai mozaik 😂