nekünk 175 volt egy klíma áthelyezés egy klíma felszerelés egy tisztítás
2 embernek szűk 2,5 órai meló
a kültéri kb 2 méteren van spéci emelő se kellett hozzá feltenni
Abban kell legyen valami extra is, alapból 80-120 egy szerelés amit eddig találtam. Az az érdekes, hogy ebben is drágább Veszprém, ott 22e volt egy mosós karbantartás, Pesten ez 15, most volt bedobva szórólap 🤷♂️
Ha nagydoboz kell veszel egy 20 éves masztert másfél milláért. Annak a motorja jó az alján nekünk egy rozsdafolt nem volt pedig garázst nem látott. Ami kirohadt az a dísz műanyag csík ami az oldalán van na az szarrá rohadt de gombokért megborították. Váltót lehet venni 2-3 száz ezerért felújítottat hozzá, felújított injektorok 40-ért ha leadod a régit. 3-ból lesz egy autód ami 10 évig visz baj nélkül. Kéziféket ne használd(kezeit széttáró)
A ford hamarabb kezdett szar motorokat gyártani mint a többi. Azok még az adblús őrület előtt is szarok voltak. Van néhány ismerős általi horrorsztori amikor 130 ezernél mnél a turbó leszakadó lapátja gallyra vágta a komplett blokkot stb. De ilyen fordos sztorikbból tele van a net. Most már eljutottunk oda, hogy nincs különbség gyártók között. Min ugyanazt a szart gyártja. Hozzáteszem európába. Európán kívűl még mindig használhatóak az autók ezt "pisti szerel" című jutubbertől tudtam meg aki sufni szerelő finnországban. Mondjuk egy most legyártott autón csak az embléma már ami utal arra kié volt eredetileg a gyártás. Most már az összes autógyártó összedolgozik mindegyikben van a másikéból valami. Csak sajnos az ami mindegyiknél egyébként is szar 😂
Nekem a duc ecu-jaban 780e volt,a km ora meg csak 300e.
Talan egy scudo-t ki lehet fogni de nem biztos,mind leélt,ennyiert nem azert adjak el mert megvigyazott.
Olyan 4-5 közt, de ha olcsóbb az sem baj 🤷♂️ Láttam olyan Ford hirdetést hogy 300e km van az autóban, de 230-nál komplett motorcsere volt 🤷♂️ Ezek után nem tudom hogy merjek venni 230 körül futott autót, persze lehet csak a vezérlést baxtak cserélni és elszakadt 🤔
hát ki kell gombolkozni sallernak mert egy vigyázott darabért megkérik az árát(kezeit széttáró)
ez ponyvás-platós. Ebbe kell egy 4 ütemű 1,3-as polómotor váltóval azt sose többet nem lesz gondja(kezeit széttáró)
Szerintem 3-ból átalakításival vizsgával motorbeszereléssel meg van(gondolkodós)
van haver vivárós. Pont ugyanezekkel a gondokkal küzd mint én. Ő annyit segített magán, hogy teljes kiiktatta a környezetvédelmi rendszert miután beszopatta kétszer háromszor. (kezeit széttáró) Tegnap a postás t6 fauvést kérdezetem. Azt mondja a régi még zöld színűre pingált postakocsik bírják a strapát. Asszem talán t4. Azok csak kettőstömegű bajosok. A t6 állítólag bírja a napi 70 kilométer városi menetet de azok meg váltóbajosok. Már egy ideje hajtja. 4 autóba is cseréltek már náluk 100 ezer alatt váltót gariba.(kezeit széttáró) Az övébe 50 ezer előtt(kezeit széttáró)
Ebbe tudok segíteni.(meghajlós) 20 évvel ezelőttről bármelyik 😅
Most, hogy elkezdtem olvasgatni a psa konszer üzleti menetét kiderült, hogy a volvó meg a ford is vastagon benne van ezeknek a motoroknak a gyártásában. Szóval a fordról is lemondhatsz ugyanezt kapod. 😅 Aztán Ahogy keresgettem a számokat a motortérben levettem a zajvédő takarót a motorról és arra a megállapításra jutottam, hgoy az injektorok Delphi-k. Eddig abban a tudatban voltam azok legalább denso-k 😅 Így, most már tényleg nem tudom, hogy ebből az autóból mennyi a tojota a 3 emblémán kívül. Ki kéne deríteni, hogy a toyota emblémákat a japánok gyártják e az autóra. Szerintem sanszos, hogy nem küldik GLS-el franciaországba japánból a tojota jel gyártó üzemből 😅 Szóval szerintem még az embléma se japán ezek után lehet ha veszel egy jó barkast, rax bele egy 4 ütemű wartburg motrot a te életedben már el leszel vele gombokból(kezeit széttáró)
😆 Na mire megjöttél pont ugyanezeket derítettem ki én is. Az olajdepós a legolcsóbb, de első körbe az auto.doc-on néztem mert oda vagyok regisztrálva. (meghajlós) A nyomdahibát én derítettem ki nem ini. (ujjával nemet mutató) Initől mindösszesen annyit tudtunk meg, hogy az ő asztrája elmegy a teszkós étolajjal is a holdig az enyém meg valószínű nem 😅
Máskor tessék fürgébbnek lenni nekem ez egy óra nyomozás volt ami neked 2 perc 😅
Természetesen azért köszönöm a megerősítést(meghajlós)
2 embernek szűk 2,5 órai meló
a kültéri kb 2 méteren van spéci emelő se kellett hozzá feltenni
https://www.hasznaltauto.hu/kishaszonjarmu/peugeot/expert/peugeot_expert_220_c_2.0_hdi-21979390#sid=50873090-568d-4fe5-8b64-4e7f8ef5e093
Talan egy scudo-t ki lehet fogni de nem biztos,mind leélt,ennyiert nem azert adjak el mert megvigyazott.
ez ponyvás-platós. Ebbe kell egy 4 ütemű 1,3-as polómotor váltóval azt sose többet nem lesz gondja(kezeit széttáró)
Szerintem 3-ból átalakításival vizsgával motorbeszereléssel meg van(gondolkodós)
Most, hogy elkezdtem olvasgatni a psa konszer üzleti menetét kiderült, hogy a volvó meg a ford is vastagon benne van ezeknek a motoroknak a gyártásában. Szóval a fordról is lemondhatsz ugyanezt kapod. 😅 Aztán Ahogy keresgettem a számokat a motortérben levettem a zajvédő takarót a motorról és arra a megállapításra jutottam, hgoy az injektorok Delphi-k. Eddig abban a tudatban voltam azok legalább denso-k 😅 Így, most már tényleg nem tudom, hogy ebből az autóból mennyi a tojota a 3 emblémán kívül. Ki kéne deríteni, hogy a toyota emblémákat a japánok gyártják e az autóra. Szerintem sanszos, hogy nem küldik GLS-el franciaországba japánból a tojota jel gyártó üzemből 😅 Szóval szerintem még az embléma se japán ezek után lehet ha veszel egy jó barkast, rax bele egy 4 ütemű wartburg motrot a te életedben már el leszel vele gombokból(kezeit széttáró)
Máskor tessék fürgébbnek lenni nekem ez egy óra nyomozás volt ami neked 2 perc 😅
Természetesen azért köszönöm a megerősítést(meghajlós)