Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Beteszed a nappaliba, mint extra kanapet! :)
Kivehető persze, meg mögötte a hátfal is gondolom, de minek szerelgessek ennyit, meg hova a faxba tegyem? 🤣
Üléssor kivehető csak vizsgára kell visszatenni.
Állapotot nézünk,nem km-t.
Ennyi idősen már nem is nagyon kell ezen gondolkozni.
Én csak kettőt mutattam.....van ám itt még amiből lehet válogatni.
És valószínűleg sosem lesz 😁
Köszi ez nem is rossz, a másik nem jó a 2. üléssor miatt Mondjuk az új rendszám kicsit riasztó, ha most hozták ki tudja mennyi a méter és mi igaz a leírtakból 🙂
Hát.....a bidéd biztos nem fog ennyit érni 9 évesen.6x kerülte meg?Az azt jelenti hogy az új tulajnál is vígan megteszi ennyiszer míg el nem adja.Tudom nem ehhez vagy szokva,sosem volt vw-d.
5,3 egy földet 6x megkerült 9 éves szar? Hüjjék ezek a fóccvágenesek mind... 🤣 de leginkább amelyik ennyit ad érte.
Vagy ez.....
https://www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/volkswagen/caddy_maxi/volkswagen_caddy_maxi_trendline_2.0_tdi_gyari_5-fos_long-hosszu_klimatempomatdupla_toloajto-21951817#sid=536e0e2c-88ec-4612-9566-8c47274be2b0
Nem tudom mik az igények,de pl itt van ez
https://www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/volkswagen/caddy_maxi/volkswagen_caddy_maxi_2.0_crtdi_long_maxi_edition_35_1_ev_vagy_25.000_km_garancia_18-21895766#sid=536e0e2c-88ec-4612-9566-8c47274be2b0
mer a nagyjólétbe új autókat vesznek... 🤣 Én múlt évben néztem meg, a 2002-ben eladott Cargóm még forgalomban volt 😁 aóta a mostani az 5. autóm 😁
Én nem találtam, belinkeled?
Mert nyaralás közben jobb szopni vele?
de én már nem is járok dolgozni 😅
Hogyne lenne,nézd csak meg a hahun.
van egy göngyösi ismerős az egy opel combóval teríti a pálinkát, amelyiknek úgy néz ki az eleje mint a corsa c
20 éves tuti van, azt mondja sose volt még jobb autója tőle
belső rész romokban mert szerviz kocsi volt jó sokáig, pár éve vette 600 pénzért
azt mondja tudna venni sokkal jobbat is de minek
Mégse jár senki 20-30 éves vanette cargoval meg caddyvel, te se 🤣
Használtban nincs ilyen 🤷‍♂️
kifizeted havonta azt a 20 ezret a vakok javára(kezeit széttáró)
régi keddi jó választás lehet
nagyjából sajnos így leeht számolni de cserébe legalább nincs egy kibaxott megbízható autód,mert valami érzékelő, szenzor vagy adblús dolog úgy is előjön majd rajta kisvártatva
Ha megbízható autót akarsz amivel tudsz dolgozni akkor nem lesz. (kezeit széttáró) manapság unalmamba nézegetek ilyen kocsiszerelgetős vidiket, dögvész szervíz, Jd garázs, interdízel lázár petivel, pisti szerel stb. Mind elmondja, hogy a környezetvédelmi szaroktól milyen hulladék fosrakások lettek az autók. A prém audik a műanyag szívosorba aplikált egr-ükkel meg a fasza újításokkal szétbasztak mindent. Mind1ik szerelő elmondja mekkora szopás a mostani új autó. Audikból is a 15-20 évvel ezelőttiek amik kimentek a világból a tök egyszerű környezetvédelmi rendszerükkel meg a cp2-es szivattyújukkal. Basszátok meg ilyenek vannak már, hogy 150 ezernél elkopik a vezérműtengely mazda 😅 És ez nagyjából 90%-ban. Szóval mind hulladék. Ha komolyan gondolod a megbízhatóságot elfelejtheted a mostani modern csodaautókat. Kiruccantunk horvátba a pözsó tojival és végig görcsösen markoltam az assistant kártyát amit a szervízből kaptam ha lerohadnánk vele valahol 😅 Ez a mostani tudás(kezeit széttáró) a dpf-scr katalizátor csere óta 2szer dobott be hibára, hogy nem megfelelő a regenerálás(fejét fogó) A tojotánal mindösszesen annyit tudtak csinálni, hogy kiütötték belőle a hibát azt széttárták a karjaikat(kezeit széttáró) A sógoromhoz elvittem megmutattam a május 12-i kinyomtatott élőadatos irományt meg a június 4-ikit. Mondom nézze át mit lát mi lehet a baj met a márkaszervíz pingvinez(KEZEIT SZÉTTÁRÓ) Azut mondja a dpf nyomásérzékelő szezonr szar mutatta az eredményeket. Saját költségre megvettem 21 ezer forintért szerencsére aknám van kicseréltem a sógor meg szoftveresen ráadaptálta azóta elmentem vele 3 ezret egyenlőre jó, de nem kiabálom el. Szóval új autó nagy fenntartási költség és sok szopás. Nálam nem ez a kombó ami nyerő(kezeit széttáró) Csak az egyiknél is ráznám a fejem, nem hogy mind a kettőnél(fülét bedugó)