papír szerint évente 2 szerviz kell a garihoz, nem részletezi hogy a 10 évhez kell csak
mi most tetettünk egyet fel ősszel lesz egy szerviz aztán majd kipucolom én
magasnyomású helyett jó lesz az akkus háti permetező is csak kell rá egy hosszabb cső
Nincs direkt kivehető. VaN amelyik 8 csavar van amelyik 15. Van hogy kőnnyen mozdithstó a hőcserélő van hogy nem. De egyik se 2 perc. Rutin függö, bémelyikből pár perc alatt kiveszem.
Nem igy van. Mindegy. Én a leszállitott cuccot 30 nap mulva fizetem ki addig szállittlevél. Ha futár hozza elöre utalás miatt mert sise veszek onnan az ő gondja. De az is szállitóleveles. Én amit felrakok miért számláznám.ki előre.
Hidd el, ez csak fingfűrészelés
Hmmm, amíg a vevő ki nem fizette, a klímanagykernél is ha már akkor kifizetted a teljes vételárat amíg még a raktárában van akkor az már nem az övé hanem a te árudat szállítja, na ennek az értelmezése eddig is vita tárgya volt, de ezután méginkább. Valószínüleg az lesz amit eddig is felvetettek páran, hogy majd a vevő címén lesz kiegyenlítve az utolsó részlete a vételárnak ami akár 10ft is lehet.
A födémgerendát is ki lehet venni a házból hisz belerakták 🤣 Attól még nem a könnyen kivehető kategória 🙂. De hallottam olyanról amiből direkt kivehető és elmosható a csap alatt, a többinél marad a zsákos mosás 🤷♂️
Úgyse megy be senki 🤣 De remélem ahogy a buzi furgonosoktól elkezdik beszedni a pénzt, a házhozszállítás felmegy 10x és lehet újra a helyi boltban vásárolni csak 2-3x áron 😁
5 év alatt kb 3x annyi lett az engedély a hal meg kb 1/5 része ami volt
pecaboltossal nemrég beszéltem(volt munkatársam) azt mondta idén fele engedélyt se adott el mint múlt évben
covid után volt egy nagyobb hullám, kb duplája mit előtte volt, de most már jóval a covid előtti időszak alá ment az eladás, a bolt is döglődik, régen volt egy alkalmazott , most az anyja áll be amíg elmegy áruért
szóval emelik bőszen de akkor se folyik be több pénz
a buzi furgonosból rengeteg van, lehet beszedni sok-sok-sok zsetont tőlük 😆
amúgy már legalább 10-15 éve meg kellett volna lépni a 2.5 tonna felettieknél a menetíró készüléket+útdíjat
ha céges a kocsi tökmindegy mit visz akkor legyen benne ilyen kütyü
a vállalkozóknak tökmindegy mert úgy is kiszámlázza, és akkor esetleg nem a fehér furgon lenne a legveszélyesebb jármű az utakon
baszki berendeled a szezonra 50 db 2,5-ös 50 db 3,5 ös meg mittudom én 10db 6-os klímát azt ez a te vállalkozásod nevén van. Elraktározod az aljzatszigetelt szobádba amiről már olyan sok szó esett amikor meg viszed ki viszed a helyszínre és a közeg megállít megmutatod, számlát, hogy a tied amikor helyszínen felraktad akkor meg mobillal írsz egy számlát onnantól nem a tied(kezeit széttáró)
Ja nyílván ki lehet szedni mindegyikből, csak az nem mindegy hogy mennyi bontással. Polarról hallottam mendemondát, hogy van olyan nem belépő szintű beltéri amiből kivehető a mosáshoz, biztos a Daikin-nek is van ilyen modellje, de nem ez az általános az biztos.
mi most tetettünk egyet fel ősszel lesz egy szerviz aztán majd kipucolom én
magasnyomású helyett jó lesz az akkus háti permetező is csak kell rá egy hosszabb cső