Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jövőre de......
Dehogynem mivel ez a jelenlegi szabályozást írja, de már a 2023-as eu-s állásfoglalás szerint értelmezi a saját számlás fogalmát és azelőtt nem kellett a 3.5-7.5 között a tacho, de jövő június 1-től már 2.5 fölött fog kelleni és akkortól eszerint biza már gyakorlatilag minden 2.5 fölötti tgk-ban amit bármilyen vállalkozásban használnak a vállalkozás bármilyen tevékenységéhez kötelező lesz a tacho. Tényleg a caddy, combo, partner meg ilyenek futóval lesznek a slágerek és a mostani 3.5-esek amiket nem tudnak leminősíteni 2.5-re semmit érők lehetnek, érdemes még most gyorsban eladni aki nem akar az aetr szerint vezetni márpedig azt épeszű ember nem akar.
Persze hogy nem. Meg a kőnüveseknek se.....
Jó akkor majd visszük biciklin.
Szerencsére nem haverom😅
Sőt, igazábol csak összefuj vele néha a szél, de még csak büszke se vagyok rá🤣
Na jo csak akkor nem kell tulhájpolni és drágán adni. Olcsóbban tudok jobb készüléket és nem keveset.
3,5t és 7,5t között írja, szóval az egész nem releváns nekünk 🤷‍♂️
Ez itt még világosabban írja le, ha ez tényleg így van márpedig ezek ezzel foglalkoznak akkor nagyobb a gáz mint gondoltam: https://www.facebook.com/groups/1815764208680534/posts/3941022956154638/
Na, ebben a cikkben még érdekesebb helyzet van mert az eu szabályozta azt is mi számít saját számlásnak és mi nem és ahogy ezt értelmezem gyakorlatilag minden tachográf köteles hiába a cég saját áruja mert azt haszonszerzés céljából szállítja és csak az mentesül alóla aki magáncélra magán holmit visz, érdekes: https://aetr.hu/sajat-szamlas-...
Cseszd meg dodor haverod,nem hajlando ket bizonyitottan szar kinai motor hibat mondani,csak ködösit hogy mind szar.Elég punci hogy fel a motorkereskedoktöl es nem nevez meg egyiket sem. 🤣
Nem tisztem védeni egyik gyártót sem, de az alja kategória mindenhol az, azt a szegmens is le kell fedni különben piacvesztés van. Aztán van aki az alja kategóriát mas márkanéven árulja és azt is megveszi valaki. 😁
Nem azt mondtam hogy rossz. Bár a daikinnak van része benne hogy itt tartanak. Igaz, evégből azt is gondolják hogy tudnak klimát gyártani és lehet árazni.
Bár már mindenki elektronikus adagolót használ többnyire de a gree még az alja gépeinél kapillárcsövet épit be. Előnyei hátrányai gondolom meg van
Amikor én vettem, a Gree adta a legtöbb dolgot ugyanazért a pénzért, ha emlékszel. Nekem csak jó tapasztalatom van a márkával, raktuk is most. A lakásban is hiba nélkül megy 8 éve, most lesz először karbantartva ha megjön a mosózsák temuról 🤣
Nem tudom leirni egy mondatba. De ez egy tudatosan és jol felépitett sztori ár érték arányban már nem megfelelő termékkel. Olyan mint a mosópor reklám. Amit sokat lát hall azbember azt hiszi jo is. Sőt. Mindenre tudnak optimalizált készüléket adni. Igaz, pl a summer nyárra optimalizált 3,5kw csak 3.2 kw tud papiron is, de nyárra pont az a legjobb ha kevesebbet tud.
Majd megszaporodnak a caddy-k dobozos utánfutóval,belegondolsz valahol még praktikusabb is,mert ha nem muszáj nem viszed a futót.
Nekem az is mindegy. Sok a félreértelmezés is.
Pedig elég jól elhitették a néppel hogy milyen fasza.Persze gondolom a feladatát ellátja,amíg jó.......
Ehhhh....akkor igy lesz. A bármi más is ugyanez a kategória. A dij ellenében szállitás és a saját áru vagy egyéb nem dij ellenében nem ugyanaz. Lehet erről polemizálni de irreális eredmények születnének többnyire.
Lehet,nem tudom.Itt írta valaki,talán Ini.
Valóban, de azért kellemetlen lesz míg bp-re érsz 3x kivesznek és ezt el kell magyarázni, de amúgy sem ez lesz az igazi gond hanem ami ma is csak ma még ritkán foglalkoznak vele az, hogy te nem klímát hanem bármi mást viszel mondjuk haverod motorját, de igazából tényleg mindegy, jövőre koderül mennyire veszik ezt itthon komolyan, nyugaton mondjuk nagyon bár fejvakarás van mivel legkisebb becslések szerint is vagy 50000 plusz parkolóhely kell ha a tacho szerint kell dolgoznia a furgonoknak.
Mindegyiket
Melyik részét?
Amugy meg meg is érdemli aki elhiszi a gree marketingjét😅
Nem igaz. Nagyon kevés tipus követeli meg de az is általában a kiterjesztett garanciához kell.
Igazából az lesz a lényeg, ha nem a saját tulajdonú árudat viszed, az már szállítmányozás... tehát ha csak szállítólevéllel hoztad el a nagykertől, az MÉG nem a tiéd.... amúgy benne van a nevében is: "szállítólevél" 😁
Ha meg a vevő a webshopodon át megvette a klímádat, és kifizette kártyával, viszed neki felszerelni (külön szolgáltatásként), az meg MÁR nem a tiéd...
Szóval lesznek ezekből még gondok, de biztosan ki lesz találva a megoldás.