Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bár úgy tűnik hogy hiába. https://24.hu/belfold/2025/06/...
Karigeriék tervezgetik 28.ra a szivárványost, oda jó lesz nekik. 🤣
Asszony csinál ilyet csak próbálni kell, mivel még nincs próbaterme ezért az udvaron szokta eut megejteni, tudod hol lakunk ezért azt is, hogy mennyire diszkrét lesz, a gyorsaság érdekében ha lehet már eleve alsó nélkül szállj ki a kocsiból vagy le a buszról. 😁
Szerintem elsőnek jó csajok testére rakták a öreg fejet utána a testet lelkezték húzni ide oda hogy legyen némi zsír ,ne legyen lapos szálkás és aztán került elénk végfelhasználókhoz 😂
Utoljára Boráton láttam ilyet 😂 😂
http://youtu.be/L4TptfNv8HY
Kell egy ilyen 🤣
Persze hogy nem valódi.
Variált szerintem, elsőre a hasukon láttam, de jobban megnézve sok részletnél.
Amugy ez a kép valódi vagy számítógép huszár gyártotta vagy MI ?
Én szerintem a középső a leggyanúsabb szám husz 😃
nem az a lényeg neki mi kell 😂
Ok, a fiatalt gyűrnéd le.......ha kellenél neki ellenben minél több+-osabb annál könnyebben sikerül sőt, menekülni sem tudsz. 😆
50+ évesen azt mondom hogy egy jobb karban lévő 50es még megpiszkálnék, de az átlag 50es kurvára nincs jobb karban, olyan puhos a jelentős többsége mint én
a 60ast bottal se piszkálnám meg, a 70esnek meg az utcájába se mennék be
a 25ös meg még ha van rajta egy kis plusz akkor is szívesebben megszurkálnám mint a jobb 50est
nem lombfúvó de nem tűnik rossznak, ráadásul nem is nagy elfér a kocsiban
ha megy a nej a lidl megnézetem vele
köszi!
Ha ez segitseg.
Létezik. Pont napokba láttam
csak a port kellene lefújni a csatorna parton mert kurva sok van a kocsi hátulján és ahogy nyitom fel egyből megy a bódéba
aztán csupa por az ágyneműm
Igen, kicsi, de van.
Van.
lidl akkus lombfújó létezik?
vezetékest árultak 10 körül
akkus kellene kocsiról lefújatni a port
Most elég jól terjednek ezek, biztos lesz előbb utóbb Lidlben is 🙂
Köszi az infót. Megnézem, hátha van parside akkus is. 😀
Már megjött, ha érdekel eljössz megnézed, szerintem nem rossz. Legalább segítesz felrakni a kibaszott előtetőt, mert az asszony már nem bírja a gyűrődést 🤣
Majd számolj be róla mennyire használható. Nem hiszek abban, hogy ezek többet érnek mint egy slag.
egy hokedli magasságban félek
szóval ehhez sose fogok érteni
de 1 nap alatt megtanulnám a felszerelést
a javítás más téma ahhoz lehet több nap kellene