Állásfoglalás? Na sanyikám az kb. olyan mint a fing ami elszáll 😅
Majd ha benne lesz a közlönybe törvénybe lesz iktatva. De akkor sem parázunk mert a büdös életbe nem lesz betartatva.
Annyi ilyen faszsággal baszogattál már bennünket ha rád hallgattam volna vettem volna már a legelső ilyennél 1000 db utánfutót biznyicből. Most meg azt nézegetném, hogy rohad el a portán mind mert rámragadt volna 😅 Te már 3 éve is az utánfutosók országát jövendölted(óranézegetős) 😅 Szóval szerintem ettől te aludj nyugodtan egyrészt mert furgonod sincs nekem meg van és én is nyugodtan alszok 😅
Sok, ha rákeresel a két nyomtatványra akkor kiderül, de a lényeg, hogy részben az üa elszámolás miatt kell másrészt, hogy adott esetben ki vezette és hova. Menetlevelet persze lehet vezetni hisz az egy felsőbb kategória, de 3.5 alatt ha nem fuvarozásra használják akkor nem kell. A menetlevél amúgy régóta szigorú számadású nyomtatvány amit ahogy a számla/nyugtatömböt lehet csak megvenni nyomtatványboltokban és nyilvátntartást kell róla vezetni arra való nyomtatványon.
Olvasd el lécci a cikket, ez nem ha életbe lép kategória hanem már hatályos állásfoglalás idéntől az eu bíróságtól, az, hogy még nem azorakoznak emiatt a furgonosokkal csak azért van mert rájuk csak jövőre lesz érvényes. Itt mind tanult, okos és sok mindenhez értő fórumozó van......pusztán elolvasni és értelmezni kell nem az általam interpretált véleményem hanem amit a két linkben a szakértők írtak.
Mert mert mi a különbség az útnyilvántartás és a menetlevél közt?
Még a kilencvenes években írogattunk valamit, ha mentünk áruért, de sose kellett, utána szartam rá, azóta se írtam 😁
Te, engem ezzel senki nem ijesztget mert én ezt csinálom, ezzel én ijesztgetlek titeket mint azt Kawa jól írta vészmadárként, na rebbenek is le a wc-ről mert megyek rossz híreket gyűjteni. 😬
na akkor tételezzük fel, hogy bevezetik.(meghajlós) Jelen pillanatban is több száz olyan törvénykezés van ami érvényben van. Aszt nincs betartatva mert faszság. kb. 20 éve kitalálták, hogy börtönbüntetés jár az állatkínzásért. Hát sajnos ez napi szinten előfordul mert ide tartozik az is, hogy láncon van a kutya a kánikulába kikötve. Mintha valamelyik évben talán egy valakit elítéltek volna egy állatkínzási ügy miatt de az is asszem csak pénzbírságos lett(gondolkodós) Na kb. ennyire lesz ez is betartatva.(gondolkodós) Csak egy balek lesz szerintem aki ez miatt ráfarag az egész országban de az sanszos, hogy te leszel 😂
baszki te rosszabb vagy mint bogyó kovidkor 🤣 Ha valamilyen véletlen folytán ilyen előfordulna bár nem hiszem(ujjával nemet mutató) akkor kiveszem a vállalkozásból az autót oszt a nevemre íratom(kezeit széttáró) Ha ez a rendelkezés életbe lépne az a furgonos áruszállítók ellen szólna akik 24órából 20-at vezetnek a hét minden napján és nem azok ellen akik elmennek egy ivekóval a vásárba kipakolni a puskára a gumicukorkákat(kezeit széttáró)
Már várom amúgy, hogy lebukjak 3 wagoval meg fél tekercs szigszalaggal a zsebemben, amivel anyagi haszonszerzés céljából tartok Mari nénihez hogy eladjak neki 2 wagót meg 17,5 cm szigszalagot és ezekről mind szállítólevelet és számlát kérnek hogy bizonyítsam hogy kinek a tulajdona, a bolté az enyém vagy már a Mari nénié 🙈🤣🤣🤣
na hát ez megint csak egy fasz cikk, hogy szerezd be a tahográfos könyvet tőlünk 🤣
Csak téged lehet ilyennel megijeszteni sanyi 😅 most gondolj bele. zotya viszi ki a rozsdaboglyával a megvásárolt bútort. Megállítja valami közeg és kérdezi, hogy mi a felállás, mert, hogy tahó ellenőrzés van. Zotya meg simán azt mondja, hogy csak kajálni megyek a kocsival a bútorokat meg lusta vagyok kivenni itt hordozgatom már őket évek óta(kezeit széttáró)
Ok, most, de jövőre? Ez egy állásfoglalás a még jelenlegi szabályokhoz és ha nem változik nárpedig ez mostani akkor jövőre is érvényes lesz az akkori szabályokhoz.
Nem néha hanem mindig, most is fekete alsógatyában ( barna/sárga camuflage-al) karvalyorral huhogok itt........., de attól még, hogy én sötéten látom a dolgokat simán lehetnek sötétek. 😁
ez az utánfutós téma már néhány éve is előjött amikor kitalálták, hogy minden áruszállító sofőrnek panzióban kell eltölteni az alvó idejét. Szóval az autóban nem aludhat senki még furgonban sem. 😅 Oszt mi lett belőle? ugyan az ami ebből lesz semmi(kezeit széttáró) tsanyi az a tipikus vészmadár féle pedig neki 60 felett már baromira nem kellene ezzel foglalkozni nem sokáig van már közöttünk inkább a nyaralásaival kellene foglalkozni amikor még van 2 jó éve meg 5 szar azt megy a lapát főd 😅
Na akkor tisztázzuk. Amit én megvettem és a cégem nevén van az az enyém. A klima is. Azt hohy milysn célból szállitom nem releváns. Mi az hogy haszonszerzés céljából? Akkor ha csak mosógépet javitani megyek már üresen se mehetnék mert nyilván haszonszerzés céljából indulok utnak. Totál hülyeség a levezetésed.
Ha mégis nekem és somuknak lesz igaza biz isten mindennap belinkelem neked amit most kitaláltál.
Ok, de ez más, a menetlevelezés magyar történet volt ez viszont eu-s és ha jövő ilyenkor még eu tagok leszünk akkor nincs választás és további halasztás hisz már ez a határidő is halasztás volt, a saját számlás dolog meg engem is meglepett, hogy jelen polémia kapcsán utánanézve ezt találtam, hogy idéntől már ez a fogalom jelentése.
Na az akkor szerencse, már pont azon gondolkoztam hogy egy biciklin eltolhatom a klímát a kedves megrendelőhöz, mert ha tolom akkor gyalogos vagyok, viszont ha felülök és tekerem akkor már 7,5t alatti jármű és kell a tachograf 🤣
Ne hülyéskedj már, a menetlevéllel is igy kezdődött. Aztán évek óta nem kell.
A saját cucc saját célra meg tudod mi. Azért senki nem tart autót hogy a szekrénysorát költözéskor az életben egyszer odébb vigye
Majd ha benne lesz a közlönybe törvénybe lesz iktatva. De akkor sem parázunk mert a büdös életbe nem lesz betartatva.
Annyi ilyen faszsággal baszogattál már bennünket ha rád hallgattam volna vettem volna már a legelső ilyennél 1000 db utánfutót biznyicből. Most meg azt nézegetném, hogy rohad el a portán mind mert rámragadt volna 😅 Te már 3 éve is az utánfutosók országát jövendölted(óranézegetős) 😅 Szóval szerintem ettől te aludj nyugodtan egyrészt mert furgonod sincs nekem meg van és én is nyugodtan alszok 😅