Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nincs jutalék csak jutalom ha jó sokat büntet
ezt 100% biztos forrásból tudom
van egy ajánlott kvóta amit teljesíteni kell a méréskor
pesze semmi sincs leírva mert szolgálunk és védünk, de közben meg büntetünk és mérünk....
🤣
Jó, de a pénzből a rendőr nem kap, és megvan a büntetési kvóta egy autón, aztán a behajtási osztály sikertelensége meg nem az ő bajuk. Vagy jutalékot kapnak? 😆
téglába nem aktív de a sarat viszi mint a vajat
amúgymeg
falhoz baszni vétek de csak kihal egyszer ez a szar lidl kacat
csomó helyen megy csatorna az út alatt
na itt állnék meg basztatni a népet
én ezt nem tapasztaltam és úgy mondom, hogy mindennapos használatban van a furgon és mostanság 25 ezer megy bele egy évben országszerte(kezeit széttáró) Régebben ez volt évente 40 ezer is.(kezeit széttáró) ENGEM NEM BASZTATNAK MERT FURGONT VEZETEK(kezeit széttáró)
😅
Előző hsz neked is szól 😁
Egy fenét... volt általános iskolás osztálytársam olyan sokra vitte, hogy közúti rendőr lett, na ő mesélt érdekeseket 😄 közúti ellenőrzés, látják, hogy jön a szakadt volkswagen tele cigánnyal 🤔 na azt egyből tovább intik mert tudják, hogy semmi sincs benne rendben, és rámegy a délutánjuk meg egy csomó papírmunka, értelme meg semmi, mert ezek a büntetést se fizetik be úgy se
Sokkal jobb az átlagos kispolgár azt lehet basztatni hiányzó háromszög meg utólagos kínai menetfény miatt
Lázár épp most állt ki mellette, hogy ne legyen évenkénti műszaki... az összes csóró libsi, aki 10 év fölötti autóval jár, kezet csókolhat neki 😁
A zárt és feltűnően szakadt furgonokat szokták felénk csesztetni különösen lomtalanítás idején mert azzal járna a cigók és szerintem 90%-on nincs se műszaki, se biztosítás, mert képtelenség hogy ilyen szétrohadt szar átmenjen manapság. Vagy ha mégis akkor azt akarják megtudni hogy melyik állomást kell ezért bezáratni 😆
Jó, de dolgozni eljárni meg utálsz, házhoz meg a csatorna partra hogy horgászat közben csinálhasd, meg nem mennek a furgonosok 🤣
Nem vagyok érintett (még messziről sem), de hogy mostanában rendszeresen látok furgont, kistehert redőrautó társaságában az út szélén lehúzódva, az hétszentség. Tamásiból motoroztam haza a minap, ~120 km alatt három ilyet láttam. Nyilván nem tudhatom, miért állították meg őket, csak szemet szúrt a dolog, mert mostanában sokkal aktívabbnak tűnnek a rendőrök és jobban is figyelek.
De most ne magadból indulj ki,a burzsúj furgonosból,hanem az olyan tákolt bútórboltos félékből,amin már messziről látszik hogy a gitt tartja össze,na azokat kikapkodják rendszeresen.Engem a passat-al egyszer állítottak meg,azt is gyorhajtás miatt.
akasztónál az 53ason heti rendszerességgel vannak
akartam furgont mert az l300 lett volna a legjobb a pecához csak 3x annyit kérnek az összesért amit ér így nem lett
amúgy én simán elmennék ilyen országúti furgon basztatónak dolgozni, simán utálom annyia az embereket hogy magasabb fokú lelkesedést is mutassak a beszopatás terén 😂
te is pont ugyanolyan tét nélkül dumálsz pont ugyanolyan hülyeségeket mint tésanyi 😂
Miért nem vesztek már egy furgont, hogy izgulhassatok? 😅 Nem fog kipakolni senki sehová. Mikor voltál utoljára közúton? kpm et kipakolva 4 évente látni mostanság azt meg már egy héttel előtte lehet tudni hol vannak mert az összes rádiós hiradás bemondja mellyik hétre mi a terv de ha nem vagy lusta az interneten el is olvashatod mint az adótrafipaxot 😅
szerintem leírtam mennyire ellenőrzik a furgonokat hisz 30+ éve azzal járok 😂
A passzátost hamarabb megállítják mint engem 🤣
Seat alhambra eladó!2.6m3 raktérrel vonóhoroggal,tachográf mentesen. 🤣
aztán kicuccol a nav a kpm a yard aztán sorba álligatják le a furgonokat, és jól megbasszák minden 5-600 ezrerre
a 2 akció után a legelvetemültebbek is beszereltetik
és senkit se érdekel hogy meg lehet csinálni vagy sem, akkor is megcsinálják
szerinted ha bevezetik az évenkénti műszakit mennyire győzi majd el a jelenlegi rendszer? felénk 1,5-2 hetes várólisták vannak a műszakinál, állítólag van ahol ettől sokkal több
de bevezetik mert kell a pénz. az autós meg idióta, kifizet mindent, a vaj árát hiába emelték meg senki se vitte aztán olcsóbb lett egy idő múlva
Most az hogy nem lesz rá ember.....Most nem azért,de a kamionokat is ellenőrzik,szóval simán megoldható hogy egy ellenőrzéskor a furgonokat is ellenőrizzék,vagy egy sima igazoltatáskor,ezeket a furgonokat amúgy is szeretik ellenőrizni,nem ok nélkül.
hát engem még nem értesítettek, hogy szereltessek tahót az autóba pedig erre legalább 2 év időt kell adni, meg hát szakműhely is bőven kell hisz 10 szer annyi furgon van forgalomba mint ahány tahós autó rohangál. 😅 Sanyikám legalább vegyél már egy kibaxott furgont, hogy legyen miért aggódnod így te tét nélkül hisztizel 😂
akkor leírom mi lesz. És teljesen mind1 te mit hol olvasgatsz milyen állásfoglalásokról ami egyébként semmit sem jelent mert az állásfoglalás az annyi, hogy valaki kérdez valamit és valaki válaszol erre a valamire, hogy szerinte az hogy van.(kezeit széttáró)
Szóval 1. nem vezetik be. 2. bevezetik de nem tartatják be mint kb. 1000 dolgot sem tartatnak be. 3. bevezetik és megpróbálják betartani. Na ez nem sikerülhet mert pont ugyanúgy nem lesz sem ember rá sem olyan aki értene hozzá és életbe lép a 2-es pont 🤣

na a témával kapcsolatban én már mindent leírtam ez az én ÁLLÁSFOGALALÁSOM szóval én itt be is fejezném az ovis hisztidre való reagálást(kezeit széttáró)
Te hülye,hisz ezt csináltad a covidnál is,vettél egy raklap lisztet budipapírt meg élesztőt,mert azt mondták nem lesz,te meg mint egy jó birka,rohantál és vettél,de gondolom ugyanezt csináltad az adblue-nál is,azt mondták hogy leállt egy szlovák adblue előállító,így nem lesz adblue,el fog fogyni,így rohantál és ami csak volt,megvetted
Ugye nem nagyon értesz ilyesmihez? Nem bántásból hanem csak úgy. Magát a rendeletet 2023-ban hozták mobilitás csomag néven csak mindenféle ellenállások miatt elhalasztották, de a kamionokra vonatkozó részeket már bevezették, a furgonos történetet sikerült kitolni, de azt is csak jövő június 1-ig, tovább nem, az eu bírósági állásfoglalás pedig kötelező érvényű és 2025 jan 1-től átvette a hazai jogrend is, előtte a tagállamok szabályozták, hogy mi számít saját számlásnak és itthon volt is erre egy külön engedély amit 2023-ban megszüntettek épp a mobilitás csomag miatt, viszont svédország nem szabályozta ezt egyedül az eu-ban egy próbapernek is mondható svéd eset miatt meghozták ezt az ítéletet és ez lett az irányadó amit mindem tagállamban kötelezően bevezettek. Én sem tudtam ezt egészen eddig, de nem volt nehéz kobogozni pár rákeresés után.
Nekem van menetlevél az autóhoz és soha nem volt szigorú számadású nyomtatvány a menetlevél. Bemégy a papírboltba ráböx, hogy olyat kérek oszt odaadják pár száz forint. A menetlevéllel az a jó,hogy senkinek halvány lila fogalma sincs róla, hogy mikor és kinek és hogy kellene vezetni. Ezen még közlekedési szakjogászok is vitatkoznak szóval én mint saját felhasználó és te mint faék egyszerű tehergépjármű vezető nem fogod itt megmondani a tutit. Te csinálod azt és úgy amire a főnökeid utasítanak én meg csinálom azt amit én magamnak jónak gondolok. Engem 5 évenként egyszer állítanak meg szóval kb. 125 ezer kilométerenként kb. 20 évvel ezelőtt bajánál kérték életemben egyetlen egyszer a menlevelet a közel 1 millió km furgonozásom alatt akkor is csak ránézet a rendőr mert az sem tudta mit nézzen a forgalmi meg a jogsi is rendbe volt visszaadta az iratokat tisztelgett azt további jó utat kívánt.
Nos egyesek szerint egy ilyen menetlevelet úgy kellene vezetni, hogy kiállsz a telephelyről és leírod, hogy melyik utcán mégy, hogy jutsz el táborfalváról szegedig 😅 Egyesek szerint minden kölekedést megelőzően ki kell tölteni mások szerint csak ha szállítasz valamit és kb. 1000 féle variáció van de senki nem tudja a tutit és a rendőr sem fogja tudni a tutit. És a rendőr jó eséllyel nem is fogja kérni mert azt tudja, hogy van valami szállítólevél de, hogy mit nézzen, hogy értelmezzen arról nincs fogalma. A legkitartóbb rendőr is legfeljebb megkérdezi mi a rakomány és megkérdezi, hogy van e róla papírja ha igen a válasz nem kéri el hanem nyugtázza, hogy itt akkor bizony minden rendben. legalább is furgonnál ez így van kamionnál más a helyzet ott a pilóta sem tudja mit szállít. Ha rendőr állít meg neki a tudása kimerül a jogosítvány, forgalmi engedély, személyigazolvány kombónál(kezeit széttáró) Max annyit állapít meg, hogy tilosban parkolsz, nem álltál meg a stoptáblánál vagy nem indexeltél azt megbüntet. De menetlevél? Pffff Kerüli az ismeretlen dolgokat 😂