Neked elvették a kedved régen?Mikor négyen mentünk simsonnal a borhétre,a rendőr meg megállít,mert hát sok esély nem volt a menekülésre,haza ugyanúgy mentünk,csak már betaknyolva.
akkor most még többet tanultam
ezt azért nem tudtam ilyen formába mert nincs szerencsém online játékokhoz
ehhez kapcsolnám következőt ........... tegnap zörög a tv rémhírek egyszer csak arra leszek figyelmes
rendőrök meg állottak egy 14 éves gyereket mert horgászni ment a "bűne" hogy elektromos rollerral amivel vontatott két darab valamit ( amolyan román horror karaván módon ) gondolóm csak lebaszták ....................de én közbe azon morfondírozok micsoda nagyszerű kölök nem hogy horgászik még tákol is ...................mi a faszért kell elvenni a kedvét .................... mai gyerekek már a küszöbnél vissza fordulna elhúzza függönyt és alszik játszik ,élni nem akarnak
na meg néztem megint 😂 de good = jó
Amugy 3 évet hajtottam GOOD kft.-be Mexikói úton voltak gumisok
Csak ezért vagyok ilyen nagy szakértője a szónak 😂 😂 😂
ezek simán csak idióták
addig babusgatta őket anyuci naptól-széltől is védve hogy azt hitték a good mode örökké fog tartani 😂
azért az ilyenek megérdemelnének 2-3 hónap gipszágyat hogy legyen idejük gondolkodni
https://www.youtube.com/shorts...
én magamat nem dicsérgetném de nálam marad gazdagon 😂 😂
https://www.youtube.com/shorts...
most nem trendi fizikai világ ....... persze nem a ( magunkról )bumerekröl beszélek
ezt azért nem tudtam ilyen formába mert nincs szerencsém online játékokhoz
ehhez kapcsolnám következőt ........... tegnap zörög a tv rémhírek egyszer csak arra leszek figyelmes
rendőrök meg állottak egy 14 éves gyereket mert horgászni ment a "bűne" hogy elektromos rollerral amivel vontatott két darab valamit ( amolyan román horror karaván módon ) gondolóm csak lebaszták ....................de én közbe azon morfondírozok micsoda nagyszerű kölök nem hogy horgászik még tákol is ...................mi a faszért kell elvenni a kedvét .................... mai gyerekek már a küszöbnél vissza fordulna elhúzza függönyt és alszik játszik ,élni nem akarnak
Na most az ini mondata mind a kettővel kijön
jó mód vagy Isten mód
Hát nem őrület 😂 😂
Amugy 3 évet hajtottam GOOD kft.-be Mexikói úton voltak gumisok
Csak ezért vagyok ilyen nagy szakértője a szónak 😂 😂 😂
akkor két o-val helyes volt
Bár pont én nem vagyok a helyes írás szakértője az angolé meg pláne
már kiestem a rutinból teljesen, szóval god mode 😉
addig babusgatta őket anyuci naptól-széltől is védve hogy azt hitték a good mode örökké fog tartani 😂
azért az ilyenek megérdemelnének 2-3 hónap gipszágyat hogy legyen idejük gondolkodni