Ez a fidesz legelső szlogenjei közé tartozott ha jól emléxem a legelső kormányra kerülésük előtti hajrában 😅
"Már sokan vagyunk, de még mindig nem vagyunk elegen" hallgass a szívedre szavazz a fideszre 😅
sanyi már 60+ de csak azért mert a kamionnal aetr kötelező, meg néhány éve már nem is vezet valami műhelymunkán van. vén fejjel akarna furgonra ülni 24/24 be menni szerintem ez 20 éveseknek való 😅
egészen addig ameddig 45 évesen ki nem nyúlsz a túlhajszolt életvitel miatt
egy ismerős 200 ezer felett ment évente a furgonnal úgy hogy hugyálni is csak akkor állt meg ha tankolni kellett
nem is élte meg az 50-et....
Dehogyis főleg mert nem voltunk aetr tagok, csak az eu-ba lépés után kellett itthon is nekem meg többnyire 3.5-eseim voltak így 2005-től használtam egyáltalán, ez a szabályozás meg pont nem az én érdekem, túltolt, élhetetlen és alig betartható főleg aki csak belföldezik, annak egy katasztrófa az idióta szüneteivel.
állampusztán volt ismerős egy ideig, ő azt mondja rengetegen vannak akik leülnek pár tízezres büntetést
ebben az a jó hogy egy 30 ezres bünti az vagy 15 nap ami kb 120ezer költség pontos adatokra nem emlékszem de az biztos hogy a leülés nagyon gazdaságtalan, sokkal jobb lenne ha ott helyben kivernék pár fogát
egyébként rákerestem erre a 2,5 tonna alatti tachográfos agymenésedre igazából egyedül tőled hallottam eddig, hogy minden furgon tulajnak most ettől kellene rettegni. 😅 Csak nekem volt igazam a legelső cikk szerint is(meghajlós) kifejezetten azoknak a vállalkozásoknak kell tachográffal felszerelni a járműveiket akik nemzetközi fuvarozásban vesznek részt. Szóval még az is lehet, hogy a szomszédodnak sem kell ha nem lépi át a határt. Szóval zotya biztosan viheti az anikó konyhát, címre kiszállítva, mint ahogy saller is a klímáit. Mert az ő cég szerinti fő tevékenységük nem fuvarozás pláne nem nemzetközi. (kezeit széttáró) Azok a vállalkozások akik meg furgonnal fuvaroznak azoknak némi kép obi lesz. De a legvégén te és én fogom megfizetni ennek az árát ha ez miatt drágulnak a szállítások. Márpedig drágulnak, mert kb. ugyanannyi költségből fele ennyit tudnak majd menni az autók.(kezeit széttáró)
egész életedben aetr szerint vezettél neked sofőrként miért nem tök mind1? Elvégzed a melót megkapod a pénzed. Igazából alkalmazottként mint sofőr pont a te érdeked a szabályozás. 4,5 óránként megállhatsz szarni, hugyozni meg nem kell 20 órát menned egy nap mert már a főni tajtékzik a telefonba, hogy hogy képzeled, hogy hajnal 4 óta még csak 1100 kilométert nyomtál mikor azonnal várják az árut? Aztán van kötelező pihenőnapod egymás után több amit kiskunmajsán tölthetsz. Nekem van haver aki furgon szállító cégnél dolgozik a jól kerestek de milyen áron? A belüket kitaposták. Ezekkel az autókkal úgy csinálják, hogy újkorukba lekötik őket az adblú rendszerről, mert 30 nap alatt 30 ezret futnak nem bírnák a strapát a gyári beállításokkal(kezeit széttáró)
...és ezt te honnét tudod?
Amúgy az volt az eredeti, hogy a cigányokkal nem foglalkozik a rendőr, mert úgy sem fizeti be a büntit, erre jegyeztem meg, hogy azért túlsúlyban vannak a böriben a szarháziak.
Én pl. nem tudom, hogy ki, mennyi, miért, arány, ezért meg sem jegyeztem, mindössze azt, hogy sokan vannak bent. Mondjuk így sem elegen.
Ne hidd el szerintem ezt.
Olvasd csak vissza akár ezt a fórumot, bárhol előkerül, hogy valaki bírságot kapott, mindig és elsőre az a válasz, hogy a rendőr miért nem a cigányokat kergeti ahelyett, hogy azt baszogatja, aki kicsit gyorsabban megy vagy szétbassza a szarjával a más erdejét.
Így van, amíg nem keresel pénzt a használatával semmilyen formában magán célra simán lehet továbbra is tacho nélkül használni sőt a cégest is ha alkalmazott, tulaj magán céljára használja és nem a cég érdekében.
Látszik hogy megint csak vakon beszélsz mint a féltengelynél,a börtönben vendégeskedő cigók jelentős része pont ilyen miatt van bent(éppen),mert kap egy 50ezres közlekedési bírságot,bemegy,letölti 10 nap alatt,pont leszarja.Szóval ezeket a retkeket pont nem érdekli ha pár napra hétre be kell menni.Közlekedési rendőr is pont leszarja,oda adja a csekket és kész.
Mert épp ezt tanultam és ugyan meg nem lepődtem hisz már 2 éve meghozták a döntést és Laller épp 3.5-est keresett így beírtam ezt, a saját számlás történet viszont tényleg meglepett, nem gondoltam, hogy ekkorát szigorítanak rajta. Abban igazad van, hogy utoljára 2009-ben volt 3.5-t-om viszont az egyik szomszédnak vannak és nemzetközizik velük és agyaltam nemrég, hogy bejelentkezek hozzá mert nem járnak messzire, de így már nem érdekel, más melót nézek.
Jellemzően nem állítják meg, de azért néha igen. Persze megint csúsztatsz, börtönbe nem azok ülnek, akiket a közlekedésből szednek ki, börtön nem én emlegettem
Az elméleted továbbra is sántít.Szóval korábban azt állítottad hogy a cigókat meg sem állítják mert felesleges,most meg már azt írod 4 igazoltatottból 3 gebaszos.Most akkor megfogják őket vagy meg sem állítják?Találd már ki!Azt írtad hogy a rendőr haver állítása alapján nem állítják meg őket,most meg azt írod hogy 4ből 3-mal gond van.
"Már sokan vagyunk, de még mindig nem vagyunk elegen" hallgass a szívedre szavazz a fideszre 😅