Reggel 7 körül kezdenek és este 9 körül még itt fogják polírozni a betont. (egyébként 200 a munkadíj)
Milyen értelemben? De emlékszek, h a tavalyi túrán is beszélgettünk erről de azt biztos, h nem mondtam, hogy kényszermunkába voltak nálunk. De azt sem, h nem járhattak szabadon. Arra viszont emlékszek, hogy akkor is mondtam hogy teljesen hivatalosan, rendezett papírokkal voltak nálunk. Akkor ezen most mi a meglepő? Tényleg érdekelne.
Felőlem szidhatod őket, engem nem zavar. De tényleg. Én csak azt írtam le, h akik nálunk voltak milyenek voltak. Én többet nem ismertem, személyes tapasztalatot csak erről tudok írni.
Gondolom minimálbér, meg pár garas a zsebbe, ha van meló reggel 7-től este 8-ig, ha nincs pénz sincs, szabadság meg majd januárban.
Le is cserélem a gyertyákat, legfeljebb nem hallgatok Kossuthot középhullámon menet közben
"Ezeket meg fel kellett volna készíteni már az elején, hogy később ne úgy kelljen hajkurászni-összefogdosni őket."
"Megszűnik a szülési szabadság és szülés közben is dolgozniuk kell, semmi 1-2 órás munkakiesés mint előtte!
Lázadás esetén meg be lesznek olvasztva műanyag flakonba. "
Majd remélem a túrán lerajzolod nekem, hogy mit akartál mondani, mert ezt arra a mondatomra írtad, hogy már továbbálltak németbe.
Én csakis kizárólag a mi migránsainkról beszéltem akik miatt nem kellett szögesdróttal körbekeríteni az üzemünket, nem kellett hajkurászni őket sem pedig műanyag flakonba olvasztani. És azt is írtam, h mást nem ismerek és nincs személyes tapasztalatom.