Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

úgy legyen...jobb éjt!
en meg megyek aludni,irtam az autjogasznak,holnap meg megyek ugyvedhez. jobb ejszakat mindenkinek
hát nagyon nem...ráadásul a melóba is 2 olyan munkatársat kaptam akiket nagyon messze kívánnék ... most mentek el anyuék a sráchoz be a kórházba...nem értem az életet, hogy miért kell ilyennek történnie...komolyan nem értem.

nagyon imádkozom azon, hogy holnap amikor beszélek a főnökömmel valami jót mondjon a továbblépésemmel kapcsolatban...
én a futárgépet fél évig hazsnáltam defekjavítóval felfújt gumival
ugy latom ez egy ilyen nap.ma meg semmi sem ugy sikerult,ahogy elterveztuk. en az auto,te az "ex".durva
igazad van, én is utána olvastam....csak közbe mindjárt felrobbanok, most hívott a tesóm exbarátja, aki ma óta EX, hogy betörtek a boltjukba és leütötték az anyját (övé a bolt)...most kórházba van, betört a feje, meg az orra, meg az ujja eltört....UNDORÍTÓ BÜDÖS MOCSKOS TETVES C.GÁNYOK
Ha a lyuk nagy akkor szart sem ér. Túrán dupla vagy semmi alapon kisegíthet de a "kukac" jobb.
én mikor vetem az ezredest 2006ban velem meg az eladó azt felejtette el megosztani ,hogy hajtokarcsapágy felujitáson eset át a kicsike 3 honap elteltével győződtem meg rola sajnos
ez amit linkeltel csak addig jo,mig elgurulsz a legkozelebbi gumisig.ne kockaztass hosszu utat!ugy tudom egy ido utan lebomlik a cucc.
hát Feri remélem, hogy ki tudsz ebből valahogy jönni, szurkolok! undorító emberek élnek ebben az országban..
Na szevasztok. Csak, hogy valami JÓ hír is legyen a mai napra, gondolván pötike, hogy milyen szép az idő, elindult motorral. Egészen el is jutott kb 2 km-ig ahol is baszódott egyet a hátsó gumim és elkezdett fene mód ütni. Félreállva láttam, hogy egy ilyen áll ki belőle, egész pontosan a kisebbik része, mert a nagyobb befele ment...sikerült nem elzakóznom és még valahogy haza tudtam gurulni de a gumiba lett egy jópár mm-es luk ahol ereszt/eresztett. Hangos kurva anyázások közepette elmentem a boltba és vettem egy ilyet azt mondták ez jó lesz nekem ideiglenesen. Szerintetek is jó lesz? Ez ilyen betapasztó spray ami fel is fújja a gumit. Holnap délután fogom megcsinálni, addig kérek szépen mindenkit ,hogy írja le a tapasztalatát - észrevételét. Hétvégén át akarok menni a motorral a Páromhoz, de csak akkor megyek ha biztonságos...köszii
eddig dohanyoztam,most 2 napig rahagytam,mert ugy lenyugodtam,h megvan az uj auto.erre most megyek,es elszivom du ota a 4. szalat.a fejem faj az idegtol,es nem tudok enni.amugy jol vagyok,alakul a fekete humorom.pl: ha azt nezzuk,lehet van ket autom.legalabb is ket fel...
Még nem mentem vele annyit és úgy, hogy tudnék mérni...most írtam, hogy hamarosan meglesz...
NEkem van 1 színtelen, eredeti darab
P071 nem veszi magára, azt mondtad ITT tud kérdezni, segítünk amiben tudunk...ugye segítünk?
Ugorj be délután itthon vagyok 5-től.
A videók különösen faszák.
gondolom az idegállapotod az türéshatár felet van és lesz pár álmatlan éjszakád de sok sikert azért hogy valamifélén kártalantval legyél
bár ha erröl ő nem tájékoztatot akkor talán van rá sansz
hát igen és ilyenkor jön az amikor szaladunk a pénzünk után de hiába évekig valo értelmetlen pereskedés mert pénz vissza ..............
Hát ha 6 vagy 6,5"-os felnit vettél arra tényleg keskeny a 165-ös gumi.
na megyek aludni.
Jó éjt!
És emberünk már el is kezdte emlegetni a kereskedőt akitől vette hogy Ő azt mondta hogy.......(tehát már el is kezdődött a szar tologatása ide-oda ahogy az lenni szokott ilyenkor)