hát nagyon nem...ráadásul a melóba is 2 olyan munkatársat kaptam akiket nagyon messze kívánnék ... most mentek el anyuék a sráchoz be a kórházba...nem értem az életet, hogy miért kell ilyennek történnie...komolyan nem értem.
nagyon imádkozom azon, hogy holnap amikor beszélek a főnökömmel valami jót mondjon a továbblépésemmel kapcsolatban...
igazad van, én is utána olvastam....csak közbe mindjárt felrobbanok, most hívott a tesóm exbarátja, aki ma óta EX, hogy betörtek a boltjukba és leütötték az anyját (övé a bolt)...most kórházba van, betört a feje, meg az orra, meg az ujja eltört....UNDORÍTÓ BÜDÖS MOCSKOS TETVES C.GÁNYOK
én mikor vetem az ezredest 2006ban velem meg az eladó azt felejtette el megosztani ,hogy hajtokarcsapágy felujitáson eset át a kicsike 3 honap elteltével győződtem meg rola sajnos
Na szevasztok. Csak, hogy valami JÓ hír is legyen a mai napra, gondolván pötike, hogy milyen szép az idő, elindult motorral. Egészen el is jutott kb 2 km-ig ahol is baszódott egyet a hátsó gumim és elkezdett fene mód ütni. Félreállva láttam, hogy egy ilyen áll ki belőle, egész pontosan a kisebbik része, mert a nagyobb befele ment...sikerült nem elzakóznom és még valahogy haza tudtam gurulni de a gumiba lett egy jópár mm-es luk ahol ereszt/eresztett. Hangos kurva anyázások közepette elmentem a boltba és vettem egy ilyet azt mondták ez jó lesz nekem ideiglenesen. Szerintetek is jó lesz? Ez ilyen betapasztó spray ami fel is fújja a gumit. Holnap délután fogom megcsinálni, addig kérek szépen mindenkit ,hogy írja le a tapasztalatát - észrevételét. Hétvégén át akarok menni a motorral a Páromhoz, de csak akkor megyek ha biztonságos...köszii
eddig dohanyoztam,most 2 napig rahagytam,mert ugy lenyugodtam,h megvan az uj auto.erre most megyek,es elszivom du ota a 4. szalat.a fejem faj az idegtol,es nem tudok enni.amugy jol vagyok,alakul a fekete humorom.pl: ha azt nezzuk,lehet van ket autom.legalabb is ket fel...
És emberünk már el is kezdte emlegetni a kereskedőt akitől vette hogy Ő azt mondta hogy.......(tehát már el is kezdődött a szar tologatása ide-oda ahogy az lenni szokott ilyenkor)
nagyon imádkozom azon, hogy holnap amikor beszélek a főnökömmel valami jót mondjon a továbblépésemmel kapcsolatban...
Jó éjt!