Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen arról van szó, miért nem hallani mikor kattog hogy honnét jön a hang, vagy egyáltalán nem működik?

Az rendben hogy más az idom a te gépeden de ha csak nem kötötték át a vezetékeket akkor máshova nem nagyon lehet tenni.
Köszi emre!
Az én gépemen nem az eredeti idom van,így átkerülhettek a dolgok máshova.A rajzon a 10-es számú lehet az index relé?Ez egy fekete műanyag dobozka?
asszem jobb oldalt elől, a fejidomtartó konzolra van rögzítve
Drukkolok Neked!
Sziasztok!Fz 750-em index reléjét keresem.Tud valaki segíteni,hogy hol találom?
Sziasztok!
2,3 liter.
"Kedves Ferenc!

Ha az autónak a később felfedezett hibája olyan jellegű, ami nem nyílt hiba, azaz az átvéltekor az átlag szemlélő ilyenkor szokásos átvizsgálásakor nem kell, hogy feltűnjön, akkor hibás teljesítésről beszélünk. Hibás a teljesítés, ugyanis az autó nem felel meg a szerződésben rögzített állapotnak: Ön olyan autót vett, ami az ára alapján az azonos korú és futású autók állapotának felel meg. Ha az autó jelentősen sérült korábban, és még a többszörösét is futotta, mint azt az eladóval közösen feltételezték, akkor az az autó nem ér annyit. Akkor is az eladóval szemben kell fellépnie, ha az autót nem ő törte össze, vagy nem ő tekergette az órát.
Egy jelentős körülményre azonban már most fel kell hívnom a figyelmét: mivel az autót magánszemélytől vette, Önnek kell bizonyítani, hogy valóban törött volt az autó (ez talán a könnyebb), valamint azt is, hogy az autó jóval többet futott, mint amennyi az órájában szerepel.
Ha ezt sikerül bizonyítania, akkor kérheti a vételár leszállítását az autó valós értékére, azaz a vételárból az értékkülönbözetet visszakövetelheti, vagy pedig ha az értékkülönbség mértéke ezt alátámasztja, el is állhat az ügylettől: az autót visszaadja, a vételárat pedig visszakapja."

ezt irta az autojogasz. 3 jogasz velemenye,mind a 3 ugyanazt mondta. ezutan mar nem sok teendoje van a volt tulajnak
Meg miböl lenne meg majd az R1
Nem baj azt is kell mert különben miből tankolnál.
2 körül az tuti
Mentem dolgozni
2.4L -röl hallottam de lehet nem annyi
Tegnap Ádám megtépte a motor száját Kiégette a rendszert

nemtom mennyi kellhet én úgy csináltam kb fél liter fagyállót beletöltöttem és a többi deszt víz volt. kicsit járattam és megint csurig töltöttem.
Mennyi hütöfolyadék szükségeltetik a 91' 1000EXUP-ba?
Ugy döntöttem lecserélem benne.
Jól van akkor vidd el csak azt...
Mind1 akkor nem kell köszi.
Eladod annak akinek törött konzolja van vagy majd ha lesz.
Akad! De vidd el a konzolt is, mert lábtartó nélkül mit csináljak vele?!