Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megcsináltam a 4áthidalást amit a Gyula mondott ment is faszán.Megjött az új relé beraktuk működött. Hazaért mikire be akart állni a kapun és már nem indult csak kattogott az új relé is. Kimentem vittem a régit meg az áthidaló kábeleket és akkor megint nem kattogott csak annyit amennyi kell.
Elindultunk haza és ment annyit amennyi a karbiba volt kb 2-3km mondjuk ezt sokallom megpróbáltam direktbe az aksiról az ac-t meghajtani de csak forgatott és nem nyomott semmit már. Na akkor tolás és ennyi azóta nem voltunk kint majd ma szereztem tegnap 1 600ac-t kiderül mit sikerül csak annyira kéne jónak lenni hogy haza tudjuk hozni és akkor lebontom és átnézek kimérek minden vezetéket.
Fábi jól nyomja,valami leszívta teljesen és mélykisülésben van.
Meg kell pöccinteni egy másik akksival és észhez tér.
Nem hinném hogy sorban halnak az AC-k. Egyébként 1000 exupé.
Szasz! Valami fogyasztó biztos rajta maradt, vagy valami zárlatos vagy a diódahíd szar... Csatold rá az akku töltőt és egy másik akkuval "bikázd" be a töltőt (egy másik akku azonos pólusait vezetékkel érintsd hozzá), utána már venni fogja a töltést.
(még nem biztos), de a tiéd
ha az, akkor veszek másikat vagy kifizetem
milyen motorba való?
Elektromos guruk! Akkumulátort egyik pillanatról a másikra csak a fesszabályzó tud kinyírni? Múltkori hibaelhárításom nem jött be.... Vettem új akkut tegnap, beraktam a fospumpába, megmértem 14,4 töltés, moondom fasza . Tegnap működött faszán, ma is indított, erre, hazajövet után nem indul, akkuba van 1,8V feszültség, cserébe a töltést nem még csak nem is veszi..... Kezd megörjíteni. Valami tipp esetleg?
milyen pumpa?
Még annyit hogy megbízható a srác.
Azt tudom hogy Wow-ot nyomot rajta éjjel nappal.
Azt mondta hogy teljesen rossz de megjegyzem hogy nem ért hozzá csak használta a megvétel óta.
Egy takarítás biztos hogy kelleni fog mert eddig nem volt szétszedve és épp ezért melegszik, ha ha tápról megy akkor is elég hamar lelövi a hővédelme. (kapott egy asztali gépet és ezt már nem használja)
Varga Péter 209797705 hívd fel holnap és a többi már a ti dolgotok.
Nekem ennél több adatra nincs szükségem.
Az akksi mennyit bír ki, vagy teljesen kuka?
Ha hálózati töltőről faszán működik akkor valszeg meg fogunk egyezni.
Jó és kérek tőle egy riportot Everestben hogy biztosan lássuk ténylegesen mi van benne.
igen, légyszives
a nyelvizsgát már leszarom. a cég anélkül is elismeri, és ha pozíciót pályázok akkor egy lapon vagyok említve a tényleges diplomásokkal. Bár, mint sejted miért, egyenlőre nem akarok másik pozíciót.
szakdoga: van olyan kedves, már idén államvizsgázott kollegína, akinek ez a 3., de munkanélküli és csóró.
Csak óvatosan, mert a vizsgabizocccság is ismeri a guglét, sőt utólag is lehet gebasz (pl. közt. elnök leszel 10 év múlva, és bánni fogod, ha lemondatnak )
A középfok se annyira 1szerű, az államvizsgán is lehet kellemetlen helyzet (mondjuk, az nem bukós általában)
egyébként ez volt a legszarabb. nem megtanulni, levzsgázni, hanem az, hogy ezek elvárják, hogy az ember nap mint nap bent legyen a suliba, ugorjon egyből ha vizsga időpont van.
volt, hogy d.u. 2-kor jött egy neptun üzenet, hogy 5-től óra, mert a hétvégi elmarad, neki dolga van.
Én dolgoztam, egy másik csaj 80 km-re lakik, és a vizgán megkaptuk arcba: persze, mer maguk be se jöttek órára.
nameg:
Kinga a jövőhéten szabin lesz, mert van még 1ö napja. nekem a mai temetés után 4 napom maradt elqúrtam a sulira.
Csak egy ötlet volt.
Akkor mondjam neki holnap hogy 20-ban jó neked?
kell
De, nagy valami.
Munka mellett végigcsinálni igenis nagy valami.
Nekem van egy szakmám (villamosgép szerelő) egy néhabementemvizsgázni érettségim, ez mellett még jónéhány hosszabb-rövidebb mindenféle tanfolyam. (nyomástartóedény gépész,targoncás,darus-kötöző, SAP, Six Sigma, SHEQ meg mittudoménmégmik)
Eszembe sem jutott hogy én még főiskolára vagy egyetemre járjak munka mellett.
Ne hidd most nem írom le, hogyan lesz szakdogám, mert Ábrusban egy világ omlik majd össze.
Pedig innen jön a neheze
Na ne szopas

Azt hiszed nem néztem meg, 20k + posta, ezért írtam, hogy ennyiért a Luis is házhoz küldi.