92-essel mennyivel lenne előrébb? Nem mind1, hogy 20 vagy 25 éves? ilyen öreg vasaknál már csak az állapot számít.
Talán azért jobb csak a későbbi, mert annak más a váza, meg esetleg EXUP.
(Pupu): semmit nem tudok róla, csak a képeket elnézve elég leharcoltnak tűnik, de attól még lehet jó, én nem akarlak se le se rábeszélni, 400ast nem vennék
5-6l között normális.
Ha nagyon hajtod akkor az is beveri a 8-at, 5 alá vihető egy kicsivel ha hosszabb távon egyenletesen mész 90 körül de 4,5 alá vinni nem lehet. (hacsak nem állítod le minden lejtőn)
Egyébként én személy szerint nem javaslom, inkább az 500-600-1000.
(250-400-zal hosszabb távon csak a baj van)
Az az igazság hogy nem kimondottan én döntök hanem a pénztárca no meg fater nem igazán akar már 400asnál nagyobbat venni.
Egy mz után így is hatalmas váltás lenne ez de 400asnál nagyobba nem is gondolkodunk egy az hogy nincs rá keret kettő meg hogy az átírás is annyival több lenne a harmadik meg mint említettem hogy fater max 400as ig szeretne. Most találtam fen egy fzr 400asat 200ezerért de 160ért odaadja és nincs is olyan messze.Szerintetek?
Talán azért jobb csak a későbbi, mert annak más a váza, meg esetleg EXUP.
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
értesz hozzá?
műhelyed szerszámok vannak-e?
Ha nagyon hajtod akkor az is beveri a 8-at, 5 alá vihető egy kicsivel ha hosszabb távon egyenletesen mész 90 körül de 4,5 alá vinni nem lehet. (hacsak nem állítod le minden lejtőn)
Egyébként én személy szerint nem javaslom, inkább az 500-600-1000.
(250-400-zal hosszabb távon csak a baj van)
Egy mz után így is hatalmas váltás lenne ez de 400asnál nagyobba nem is gondolkodunk egy az hogy nincs rá keret kettő meg hogy az átírás is annyival több lenne a harmadik meg mint említettem hogy fater max 400as ig szeretne. Most találtam fen egy fzr 400asat 200ezerért de 160ért odaadja és nincs is olyan messze.Szerintetek?