Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ktm-et nézted?
Meg mi itt kimondottan szeretjük az öregebb példányokat
92-essel mennyivel lenne előrébb? Nem mind1, hogy 20 vagy 25 éves? ilyen öreg vasaknál már csak az állapot számít.
Talán azért jobb csak a későbbi, mert annak más a váza, meg esetleg EXUP.
Azért kell régebbit venni mert azzal lehet foglalkozni
Én a helyedbe gyüjtenék még hozzá 100-150 e ft és egy kicsit ujjabbat venék!
Jól néz ki...Ha jó a motorja is akkor érdemes megvenni, cserélni.
Csere lenne egy Suzuki gsf 400 banditot adnék érte.
Hali. Szerintem ennyiért kapsz 1000fzr-t. Amúgy szépen néz ki a motor nem tudom járt e itt nálunk.
Üdv Mindenkinek! Mint FZR/FZ tulajok mi a véleményetek erről az FZ750-ről. Érdemes megvenni?
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
hihetetlen komolyan mondom...
(Pupu): semmit nem tudok róla, csak a képeket elnézve elég leharcoltnak tűnik, de attól még lehet jó, én nem akarlak se le se rábeszélni, 400ast nem vennék
Hát ja.
még csak most olvasom...

Pilóta nélkül persze lemehet addig.
pupu mit tudsz róla? mondj róla véleményt :D
160-ért max alkatrészt kapsz motort nem

értesz hozzá?
műhelyed szerszámok vannak-e?
Az enyém 4,3-ig ment le...
Csak nem környékbeli kolléga?
mindenki
azaz
A ceglédi lila?
5-6l között normális.
Ha nagyon hajtod akkor az is beveri a 8-at, 5 alá vihető egy kicsivel ha hosszabb távon egyenletesen mész 90 körül de 4,5 alá vinni nem lehet. (hacsak nem állítod le minden lejtőn)
Egyébként én személy szerint nem javaslom, inkább az 500-600-1000.
(250-400-zal hosszabb távon csak a baj van)
Az az igazság hogy nem kimondottan én döntök hanem a pénztárca no meg fater nem igazán akar már 400asnál nagyobbat venni.
Egy mz után így is hatalmas váltás lenne ez de 400asnál nagyobba nem is gondolkodunk egy az hogy nincs rá keret kettő meg hogy az átírás is annyival több lenne a harmadik meg mint említettem hogy fater max 400as ig szeretne. Most találtam fen egy fzr 400asat 200ezerért de 160ért odaadja és nincs is olyan messze.Szerintetek?