Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak nyugodtan,ne kapkodj,nem időre megy.A pályi végi visszafordítónál használd ki a teljes szélességet,a japán gépek nem szeretnek szűken fordulni.A keskeny bólyasorok között meg kellően lassan is kell menni,ezt is figyelik.Ha előtte még nem volt A-kategóriás jogsid,akkor még tolni is kell a motort egy nyolcas alakban,ott is teljes pályaszélességben told. Az utolsó kör végén van a vészfékezés,időben fékezni kell hogy a vonal előtt meg tudj állni. .
1 kalappal
sziasztok! holnap 8:20 rutinvizsga. izgulok kicsit, a gep egy kawa er 6n lesz. kicsit nyers, de konnyu egyensulyba tartani. szoritsatok!
ennél olcsóbb nem lesz,mert akkor megtartom az asszony kawájára ha 20-ért tudsz venni ennyi idős és állapotú gumikat,akkor hozzál nekem is
Várok még lesz olcsóbb is a 3 db.
adok egy 20ast a dunlopért és az m5 öt ajándékba adod mert jó fej vagyok, ha erre jársz meghívlak egy automatás kávéra is
Nekünk is két autónk van.

30-ért odaadom
Ha nem tudod eladni keress meg
ez akart lenni
A 3 ért adok egy 20ast
120/70 Metzeler M5:2012.15.heti:10.000
120/70+180/55 Dunlop Sportmax:2011.37.heti:24.000
nagyon szép állapotúak,nem kockásra kopott kukázott szarok
ki kéne már találni, hogy csináljam meg a doboztartót jól és szépen arra is gondoltam, hogy ahonnan most a vicces lapos fémek jönnek ki, oda építeni valami olyat, ami megtartja komolyabb alu elreped? vagy legyen valami komolyabb acél?
nekem most már majdnem biztos, hogy vasárnapig valamennyi esküre ki lesz fizetve a kocsi maradék tartozásából
eladhattad volna azt is nekem
Persze ma szépen lemostam, kitakarítottam mondván hogy majd holnapután át kell adnom.
Renault 19:
Péntekre beszéltük meg (sokadszorra) az új gazdájával hogy nem húzza tovább, kifizeti a maradék 80e Ft-ot és megírjuk az adásvételit. (70ezret már kifizetett két részletben február óta)
Ma találkoztam vele és mikor kérdeztem hogy:
- akkor pénteken vagy szombaton hozzam?
- hát, akartalak is hívni hogy lehet csúszunk még egy-két hetet mert nem jött meg a pénz amit vártam. Remélem hogy nem gond.
- nem gond persze, miért is lenne. Hétfőn ugyan ki kell fizetnem 600 ezret a másikért de hát szerencsére van folyószámla hitelkeretem akár -300e-ig, majd megoldom abból. Meg hétfőn áttettem volna egyből a B10-es biztosításomat a Pözsóra de ez sem gond, kifizetem a teljes díjat, aztán majd egy-két (vagy akárhány) hét múlva sz&rakodok a biztosítóval hogy van ám egy B10-em, érvényesítsék már legyenek szívesek. Itt van egy 30ezres csekk az asztalomon, azt sem ártana lassan befizetnem. Ugyan most fizettem ki egy rakás pénzt mert motort is vettem de persze nem gond, ráérsz, végül is 80e Ft nem oszt nem szoroz ilyen tételeknél, meg hát szem előtt tarthattam volna a régi szabályt hogy: csak addig nyújtózkodj ugye ameddig......
- jó, majd hívlak ha van valami. Addig használd még nyugodtan.
- 'hogy rohadnál meg'
A rönóban most van 76.500 km és pontosan 10 éve vettem. (teljes motorgenerált csináltam amikor vettem így a blokkjában ennyi van)
Igen,ritka az ilyen keveset futott autó,és ezek általában ismerösi körben szoktak elkelni.Viszont a 12éves corollát (közeli családtagomé,82e!km-el)pld. kereskedö számitotta be(730.e-be és kb.1 hétig volt nála)Ezzel csak arra akartam rávilágitani hogy szinte hihetetlen de léteznek ilyen futásteljesitményü autók.Természetesen tisztában vagyok vele hogy Mo.-on 10-böl 9esetben nem ez a helyzet és nem is a valós km.-t mutatja az órája...
Egyébként volt idö mikor 50-60.000 km.mentem autóval évente,viszont utóbbi években úgy~1000km havonta.Tudod most jönnek,beülök,visznek.
Holnap felrakom a képet róla
üdv!èncsak 3 mèterröl nèztem.onnan nèzvel hibátlanak tünt.amugy tènyleg jóvolt a felhózatal.jó èjt!
stihl-en elszakadt a lánc ... a szomszéd segített ki a körfűrésszel.
5 üveg sör, 1 üveg bor, fél üveg whisky
és ez csak én ittam
bocs, besötétedett.
Hali gali mindenkinek.
Elég jó volt a piac ,megnéztétek jól azt a kiput?
Már nem sokat ért a végére.
Gyári volt ,hát rámtukmálták:
Kisebb sérűlés alul,de nem vészes
Na várjál,most melyik gépedről van szó?Az ezresenek gerjesztett generátora van,ott a csúszókefe szokott elfogyni,a 600-as gixxert nem ismerem,feltételezem az tekercs generátoros.Ott akkor esik a feszültség terhelésre,ha valamelyik fázistekercs(vagy kettő is)kontakthibás,esetleg zárlatos.Meg kell nézni a generátor csatlakozót,el szokott oxidálódni,és nem ad elég áramot.