Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

6/15-öst vettem.

Ezt nekem!

Nagy farok vagyok. Persze mert a benzinszűrőre próbáltuk rá,és arra tök jó volt.
Sziasztok
Ja!

Sziasztok!
Ok Feri bá
ja, és a műanyag az vanília szósz
Az enyém napi 8-10 mp. 3. napon fél perc. Az emberek nem így gondolkodnak sajna mint te. Utolsó pillanatban jönnek,futkároznak,és természetes az,hogy megvárd őket. Ezzel nincs semmi baj,hisz ez a munkám,de ha fél perccel előtte elkormolok,már szaladnak beírni a panaszkönyvbe,és nekem kell mentegetőznöm.Vagyis most már nem,mert gps alapján indulunk,és ez rögzítve is van mp pontosan,úgy hogy le vannak sajnálva a későnjövők.
Tán. Kinga odavolt kirándulni tegnap és ma, így kénytelen voltam
meggyes pizza.
Habcsókos pizza műanyag feltéttel
Tán motorral menté melóba?
Ne viccelj már, Sanyi, a buszok +/- 10 perc toleranciával járnak amúgy is, akkor mit számít, hogy az óra 24óra alatt csal 2mp-et...
sziasztok
pizzafutárkodni is jó.
táncsak nem hagyom benn a melóhelyen a pizza maradékát.
nekem sem jött össze elsőre
Lemegyek a garázsba,megmérem milyet is sikerült venni.
Asszem ez a jó.
5x10-eset vettem nem rég, nem volt olcsó, faszán illik mindenhova nem kell megerőszakolni hogy felmenjen, és rugalmas annyira hogy a rugós rögzítő simán megfogja.
Autósboltban nem kaptam megfelelőt, vagy kemény a betét miatt, vagy szar átlátszó gumicső volt ami hőre kilágyult volna.
A gyárival megeggyező benzincsövet vett már valaki?
Basszus! Akkor lehet hogy vékonyabb 6-os benzincső kell majd,és potyára vettem ezt a szart meg.
Az nem jó. Csavaros nem fér el. Mindenképpen rugós kell,és nagyobb mint a gyári,mert vastagabb a külső átmérője a benzincsőnek amit vennem sikerült.
Uraságok!

Nagy tisztelettel szeretném mindenkinek megköszönni az FZR vezetésével, zsibbadás elhárításával kapcsolatos tanácsaitokat!

Ma ismét előbújt a vas a garázsból, utoljára májusban volt meglovagolva!

Nagyon kellemes csalódás!
Meg van a zsibbadás fő oka! Balfék vagyok! Nem vettem észre, hogy a gázmarkolatgumi körbeforog nyomásra! Annyira lágy! Már a kesztyűre gondoltam, hogy az csúszik, de kesztyű nélkül is ugyanaz volt! Gumi le! Kitisztítottam, kihézagoltam és máris nem kellett "vízfacsaró" erővel szorítanom a gázkart!
Láss csodát megszűnt a zsibbadás!

Igen jó vele gurigázni!
Úgy csinálok, mint a "cigány" a saját lovamat dicsérem!

Nagyon jó volt éreznem a teljesítményt!

Igazából nem volt őrült hajtás, de 80-120 között volt a menet és ahol lehetett, ott meg 180-220 között!

Aminek meg főleg örülök, az az 5,5 literes fogyasztás!

FZR MARAD!
Csakis igen jó ajánlat esetén lesz másé!

Most megszerettem!

Köszönöm a segítségeteket és a bátorítást!

Legjobbakat Nektek is!
Feribá, kerestelek mobilon, csörögj már rám, kellene 1-2 cucc. 06304578141
Ábrus összeakadt egy nyeretlen kétévessel.
Autós boltba, de olyan rugósat nem fogsz kapni szerintem csak csavarosat. Esetleg még benzinkúton meg lehetne nézni, ha hirtelen kell.
Szerencsére már GPS van a buszban,tehát órára nem kell költeni. Amúgy sem kedvelem.